Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 27
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Am cu nervii ... toata ziua au mancat ciocolata pe aici, dar m am abtinut. Azi tin lactate. Nu stiu, dar ma rog sa reusesc ... E al draqu` de greu ...
Daria &www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria
Daria ciocolata nu-i cu LAPTE.
Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
szivarvany spune:
Zuzilicea - 

daaa, asa`i. Mai am o milka dintr`aia mare in sertar, ie cu lapte ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria 
adelapop spune:
bfly esti mortala
imi place tare mult sloganul, sunt pentru....
eu nu apuc sa intru prea des, dar tin dieta fff atent, oricum ce papa unele fete mi se pare criminal, le admir sincer
de ce spuneti: salata de fructe fara zahar???? pune cineva zahar in fructe????sau va referiti la frisca
zuzilici si violeta multumesc pt primire
quote:
Originally posted by Bfly
Buna dimineataaa!
Sa incepem aceasta primavara cu spor si drag de slabit, cu tonusul ridicat si pofta de viata! Va urez tuturor o primavara plina desi multa ambitie!
Raport: 73,500 kg...in loc sa slabesc, am pus la loc (stiu si de ce, m-am cam abatut ieri de la program, dar aveam toate motivele, nu?
).
Meniul pe azi:
Mic dejun: cafea fara zahar (cu zaharina)
Pranz: un ou fiert tare, morcovi cruzi si 50 de g branzica proaspata nesarata.
Cina: salata de fructe fara zahar, un iaurt.
Asa ca SUCCES FETELOR!
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
![]()
(propunere slogan)
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
scumpei
Bianca Maria
oLo spune:
quote:
Originally posted by adelapop
de ce spuneti: salata de fructe fara zahar???? pune cineva zahar in fructe????sau va referiti la frisca
eu am ramas socata cand le-am vazut pe ale mele colege cum toarna zaharul peste salata de fructe. sau in iaurt. Ma cert de fiecare data la gradinitza sa nu mai puna zahar in iaurt la copii. Dar vorbesc la peretzi. zaharosi frantzuzii astia...
echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris
Zuzilici spune:
Daria fi barbata! De-acum gata cu 'porceala'.
Doar daca vrei sa-ti alegi ziua de interzise pe 8 Martie, abia atunci poti sa-ti manaci MILKA. Pana atunci ai voie s-o privesti si sa te ambitionezi sa n-o gusti. 
Rubinele Castigatoare
Zuzilici
Delidana spune:
Olo, thaii sint si mai zaharosi. Sa-i vezi cum isi pun in farfuria de supa: o lingura de chilli si una de zahar. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Cristina_C spune:
Eu nu pot sa mananc grapefruitul fara zahar si nici capsunile. De mica m-am invatat asa. Dar iaurtul dulce nu-l suport.
Voi reusiti sa beti 2 l de apa intr-o zi? Ca eu nu
, cu greu ajung la 1,5 l. Pana la ora asta am baut o jumatate de sticla de apa minerala Vittel de 1,5 si nu mai intra...
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Zuzilici spune:
CristinaC poate daca incerci ceaiuri merge mai bine. Trebuie sa te educi si cea mai rapida cale e sa-ti pui apa in containere mai mici. Nici nu-ti dai seama cand se termina si trebuie sa iei altul si tot asa.
Mi s-a pus pata sa vad cat are cana asta a mea mai speciala de care am pomenit zilele trecute. Ei bine, are 650 ml. Mai mult de-o jumatae de litru. Si-am reusit sa beau cate 3-4 cani de ceai fara probleme.
[/blue]
Rubinele Castigatoare
Zuzilici
oLo spune:
quote:
Originally posted by Cristina_C
Eu nu pot sa mananc grapefruitul fara zahar si nici capsunile. De mica m-am invatat asa. Dar iaurtul dulce nu-l suport.
Voi reusiti sa beti 2 l de apa intr-o zi? Ca eu nu, cu greu ajung la 1,5 l. Pana la ora asta am baut o jumatate de sticla de apa minerala Vittel de 1,5 si nu mai intra...
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
da' a iesit??? daca iese mai intra... eu am ajuns cam la 4l/zi. beau ceai la servilici si apa acasa.
si eu credeam ca nu pot sa mananc grepfruitul si capsunile fara zahar. m-am obisnuit insa. sunt mult mai bune. Mai ales ca pap grepfruitul cu... crevetzi si salata verde. miam-miam.
Delidana: cat de groaznica trebuie sa fie supa ca sa adaugi chili si zahar s-o potzi manca
DianaR spune:
Multumesc fete dragi ptr sustinere! Ma simt mai bine si mi-a mai crescut moralul ptr ca totusi acul cantarului s-a hotarat sa se miste undeva la 56 kg. Dar pastrez sugestia cu ciocolata amaruie (Andreea, multumesc ptr ca mi-ai adus aminte) ptr data viitoare cand ma apuca disperarea.
Imediat revin cu poza, deocamdata instalez un view-er de poze ca nu am pe laptop dupa reinstalare...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

si multa ambitie!
Pierderea de kilograme