Nou stil de viata (130)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Haideti sa va zic ceva::: Violeta70 este sora mea !!! Sttttsttttstttt Ca ea nu stie ca va spun dar nu ma pot abtine sa nu zic.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Mai, mai ce mica-i lumea. Asta-i cea mai tare faza de pe subiectul nostru. Fetelor va urez succes si la voi competitia s-a mutat de pe site si-n familie.

Rubinele Castigatoare
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Salutare!
71.1 ...

Edit ca sa-i zic lu Zuzilici ca, chiar ca-i mica lumea. si io-s constanteanca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna ziua tuturor!

LA MULTI ANI de MARTISOR, SA SLABIM CU SPOR!
Va doresc o primavara calda si frumoasa tuturor

Scumpa mea sora mai mica m-ai dat de gol! Binenteles ca am glumit si nu te dadeam de gol cu nimic. Acum pot sa va spun ca acasa, aseara nu m-am putut abtine si am mancat cateva alune(... nu le-am numarat...) Am uitat sa va spun dar inafara dulciurilor alunele sunt inamicul nr. 2 al meu. Altceva nu am mancat.

Pentru raport (fara poza), azi dimineata aveam 82.2 kg.

Bine ai venit in echipa Adelapop, si spor la slabit fetelor (mai ales celor din echipa neagra)

Bfly este super sloganul!

Acum va las ca sunt in mare graba, am niste situatii de facut pt. sfarsit de luna.

Nu stiu daca mai intru diseara, pt. ca vin tarziu de la sala.

Pupici si salutari.

-Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

VIn si io cu intarziere sa le spun LA MULTI ANI lui Sigrid si Liris, scuze daca am omis pe cineva, intru in graba de la scoala ...

Pt. raport, 71.5...sper sa schimb categoria cat de curand.

Carmen, Crystina si Daria cum merge?

Zuzilici, sanatate Isabellei...voiam sa-ti spun ca eu de regula cand are temperatura Yasmine ma infiintez cu ea la urgente, si desi astepti ceva mai mult ai macar siguranta unor teste finalizate pe loc. Acum vreo 2 ani, cand avea tot asa febra timp de mai multe zile, i s-a depistat o infectie la ureke , noroc ca acum calita fiind n-am mai avut nici cea mai mica raceala anul asta...sa bat in lemn

Va pup,

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

La multi ani de martisor, si o primavara frumoasa si calda!

Acum am venit de la scoala si raportez 82,6 kg, 200 g mai putin decat saptamana trecuta. NU e tare rau, de azi tin scarsdale, si am preparat rosiile inabusite cum presupune dieta, sunt delicioase.

Meniul de azi:
D: gref cu 2 felii wassa si cafea
P: pui si vitel cu rosii inabusite
C: peste cu salata fara ulei (mi-am luat otet balsamic si il testez diseara)

Succes tuturor!

Hai maronicileeee!!!!!

Pana la urma raman echipele colorate sau cu nume de pietricele?

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Diana si eu zic sa te tratezi azi de martisor cu putina ciocolata amaruie. Si daca n-ai incredere in tine fa cum a facut Daria cu spaghetele. Aruca 1/2 din ea la ghena si apoi incepe sa manaci din ea. Daca faci operatiunea invers s-ar putea sa n-o mai arunci.

Mephala am si eu o intrebare. Daca beau 0.5 l de ceai fierbinte cu zeama de lamaie in loc de apa e ok?

Puskin zile cat mai usoare si senine la servici iti doresc. Sper ca acest stress continu sa nu-ti infraneze procesul de slabire.

Cami cred c-am sa tin si eu dieta asta. rau n-are cum sa-mi faca. O zi buna iti doresc si martisorul cel mai frumos.

Tzuni sa fi iubita frumoaso si plina de martisoare.

Nastad sanatate multa Onitzei si sa speram ca nu-i nimic grav.

Mik succes! 2 kg. nu-i mult, nu-i asa? un de martisor si tie si-o .

Indra care ti-e planul de atac? Acum ca esti 'fulg' nici nu stiu daca mai ai de unde slabi.

Inni vad ca nu te mai afecteaza camera ca-i prea grea. Felicitari si succes pe mai departe.

revin.

Rubinele Castigatoare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liris

Salutare!
71.1 ...

Edit ca sa-i zic lu Zuzilici ca, chiar ca-i mica lumea. si io-s constanteanca!

Liris . Ce mi-e dor de mare si soare.

Rubinele Castigatoare

Mergi la inceput

Khris eu sunt cea racita in familie. aseara m-am autoexpulzat din dormitor ca sa pot sa-l las macar pe barbata-meu sa se odihneasca. Mi-a pus capac tusea asta. Si nu pare sa cedeze deloc.
Isabella insa a continuat sa vomite aproape tot ce-a mancat. I-am luat lapte special cu soya si cu chiu cu vai a baut 150 ml fara sa-l vomite. Asta-i singura mancare pe care a avut-o in 48 de ore. Bine ca n-are febra, dar chiar nu stiu ce are.

Adelapop bine-ai venit in gasca si spor la slabit.

Delidana felicitari pentru sala si pentru evitarea .
Mobilizare maxima dragelor! Ma duc sa zac.

Rubinele Castigatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Zuzilici, Liris: la concursul urmator facem echipa dobrogencelor? Eu mi-s tulceanca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am cu nervii ... toata ziua au mancat ciocolata pe aici, dar m am abtinut. Azi tin lactate. Nu stiu, dar ma rog sa reusesc ... E al draqu` de greu ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria

Mergi la inceput