Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 14
deea111 spune:
Hello!
Am ajuns si eu acasa, sunt franta de oboseala si abia astept sa ajung in pat, asa ca-s scurta!
De mancat manac ok ,zic eu, vreau sa incep de maine disociat.
Mamica dulce, stai linistita ca nu te am cu nimik la mana! Daca esti din Roman eu zic ca am fost vecine, da daca n-ai chef sa vorbesti despre asta e ok.
Adrianafedorca - An-k - Deea- Cornelia
mamica dulce spune:
Deea hai ca m-ai facut super curioasa!!! m-ai recunoscut ,sunt intr-adevar din roman.Hai da-mi un pm si aprofundeaza ![]()
Cristina,bine ai venit in gasca,te trec la categorii pana stabilim grupa ta.
Propun sa mai facem o grupa :Cristina-Violeta-Bfly
Mai trebuie o fata-poate se hotaraste maine cineva sa ni se alature.Tzuni,ce spui?te razgandesti?
Anangel_lexi? Miag?Roxana? -hai fetele! Macar una!
In caz ca nu mai vrea nimeni la concurs alegeti-va o grupa careia sa va alaturati,numai sa-mi spuneti pana maine seara,ok?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Zuzilici spune:
Se pare ca mai avem nevoie de-o fata si mai avem o echipa. Pana in prezent avem 3 candidate.
Violeta - Bfly - Cristina C
Fetelor mai gasit o fata pana joi si gata formati si voi o echipa.
Cristina bine-ai venit si spor la slabit.
Nici n-ai intrat bine in gasca noastra si te-am si bagat in competitie.
Bafta tuturor!
Carmen(Mephala) multumesc dar se are ca azi e apogeul racelii mele.
M-am trezit mai hodorogita decat c-o zi inainte si nu numai ca mi s-a schimbat vocea dar aproape ca nici nu mai exista. Am trecut pe lapte cu miere. 
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
violeta70 spune:
Buna seara tuturor!
Va multumesc pentru urari. Imi cer scuze pentru datele incomplete pe care le-am dat. In ce priveste greutatea la care vreau sa ajung este pentru inceput 75 kg. Nu vreau sa ma arunc prea mult, mai ales ca am avut niste oscilatii in ceea ce priveste slabitul.
Un scurt istoric al kilogramelor mele: In clasa a X-a aveam 84 de kg, cand m-am internat la Parhon. Acolo am slabit in 3 saptamani, prin infometare, 8 kg ajungand la 76 kg. Se intampla in luna august. Ulterior am continuat sa tin regimuri peste regimuri si am ajuns in luna decembrie a aceluiasi an la 67 kg.!!! A fost prima data cand am slabit atat de mult. Pot sa spun ca nu aratam prea bine, pt. ca eu slabesc la fata f. mult. Anii au trecut, iar in primavara anului 1990 ajunsesem la greutatea de 89 kg.( asta a fost cea mai mare greutate pe care am avut-o vreodata). Am inceput sa tin regimul disociat si pana in iunie ajunsesem la 74 kg. (f. mult imtr-un timp atat de scurt). Si asa mai departe....acum ma ingrasam acum mai tineam o dieta si slabeam....
Apropo, nu v-am zis ziua mea de nastere: 23.08.1970
Vreau sa va spun ca mi-am propus un target de 4 kg pe perioada concursului. Nu vreau sa slabesc prea mult, consider ca 4 kg intr-o luna este suficient.
Nu stiu daca pot sa va trimit vreo poza, nu am aparatele necesare. Nu am nici o preferinta in ceea ce priveste echipa din care voi face parte, las la alegerea voastra, daca se poate.
In ceea ce priveste dieta pe care o voi tine nu este una anume, incerc un regim hipocaloric, cu paine mai putina, grasimi mai putine si binenteles dulciuri cat mai putine. Toate combinate cu mersul la sala.
Va las acum pt. ca mor de somn. Dar ne intalnim maine.
Pupici!
violeta70 spune:
Imi cer scuze, dar am revenit!
Am uitat sa va zic ca nu am copii.
Acum chiar ies pt. ca nu mai rezist!
Pupici! 
Cristina_C spune:
Mamica dulce, mersi
Zuzilici, pai eu chiar eram hotarata sa continui sa slabesc de pe 1 si ma stimuleaza sa stiu si voi va puneti pe slabit cot la cot cu mine
.
Deci n-are nici o importanta ca nu urmam o dieta anume, nu? Principalul e sa dam jos 1 kg pe saptamana sau mai mult si sa atingem target-ul pana in aprilie.
Trebuie sa trimit poze cu mine "before" si "after"? Sau sa fotografiez cat arata cantarul? Ce reguli are concursul
?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Cristina_C spune:
Am 1,66 m
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
mamica dulce spune:
Bfly (Roxana) ,
LA MULTI ANI !!!!!

Se pare ca incepi concursul cu dreptul...sa te inscrii chiar de ziua ta
Petrecere frumoasa in seara asta si multa fericire!!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
liris spune:
Suntem pe aici o balta de pesti! pesti grasi si frumosi!! 
deci Roxana, La multi ani! multa sanatate, sa fii fericita si sa slabesti usor si sanatos! 
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Bfly
Aaaaaaaaaa...Am uitat sa spun data de nastere! Scuze!
28 Februarie 1976
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
La multi ani, Bfly (Roxana) 
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)