Nou stil de viata (130)
Raspunsuri - Pagina 13
mamica dulce spune:
roxana-cred ca e buna metoda-sa scriem ca la clasa 1 cate 2 pagini ca sa nu mai uitam
Eu azi am tinut disociat-lactate :iaurturi,cottage cheese,toate bune si frumoase pana am incercat in seara asta pt fi-meu sa fac muffins.Prima data! Mi-am gasit si hobby
au iesit dementiale si am o gramada de idei pe care asteapta familionul sa le pun in practica
Desi nu se potriveste la subiectul asta,va spun ca merita facute
macar o data pe luna sau la doua luni,in ziua de nebunii![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Cristina_C spune:
Sa va zic si ziua mea de nastere, tot pentru listuta
? E 16 mai 1975, iar a lui Robert e 14 decembrie 2002.
So, where do I come in?
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Bfly spune:
Fetelor ma bucur foarte tare ca ma primiti! Se pare ca treaba e drastica aici!
Ceea ce ma bucura si mai mult! ![]()
Draga mamica dulce, scuze ca n-am spus inaltimea: 1.55 m (mica rau
)!
As vrea daca se poate in echipa lime...daca fetele de acolo vor sa ma primeasca. Iar targetul pe care mi-l propun pentru urmatoarele 5 saptamani este de 5 kg. Dar daca depasesc targetul ce se intampla? ![]()
Mic istoric:
Obisnuiam sa fiu plinuta chiar si inainte de a ramane insarcinata (adica ma mentineam la 60 kg). Sigur ca si atunci imi doream sa mai slabesc. Intre timp s-a intamplat miraculosul eveniment si am crescut si am crescut si am crescut...si am tot crescut pana m-am facut de 88 kg inainte de nastere. Dupa ce am reusit sa ma transform din rucsac intr-o proaspata mamica, kilogramele au ramas...nu toate, "doar" 75. Nu am alaptat, pentru ca grasunelul meu nu se satura cu laptele meu ceva gen apa-chioara pe langa laptele praf si tot tipa:"Biberoooonuuul! Nu vreeeaaauuu tzatzaaa!"
...Asa ca nici gand sa scad in greutate. Acum el are 5 luni, iar eu n-am pierdut mare lucru din bagajul de grasime excedentara.
M-am apucat acum 2 saptamani sa tin acea dieta despre care vorbeam si se pare ca fara exercitiu fizic, am reusit sa dau jos 2 kg. Ma gandesc ca o sa mearga mai bine de acum, ca m-am apucat de ceva abdomene. Cam asta e situatia mea!
Ce fel de poza doriti si unde sa o trimit?
Va
pe toate! Sa fiti cuminti si ambitioase!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Bfly spune:
Aaaaaaaaaa...Am uitat sa spun data de nastere! Scuze!
28 Februarie 1976
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
nastad spune:
quote:
Originally posted by liris
Cele 4 (patru) gratii care este ....Dordia - Nastad - Olo - Liris ("Teal" e culoarea noastra?)
Culoarea noastra e green

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
Indra spune:
La multi ani Sigrid pt. ieri!
Pt. ca nu mi-a mers netul intru de abea azi..... wow... 9 pagini....
Sint gripata tare si-mi vijiie creierii, asa ca restul de 8 pagini le lecturez miine.
In cazul in care ma pot alipi unei grupari la concurs, spuneti-mi si mie CARE ANUME????
Pe miine dimineata!
Dana & Anisia 
Indra spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Ok Tzuni,vad ca esti hotarata-te sterg.
Mik,Indra...va rog mai spuneti odata targetul vostru.Va bag pe amandoua la echipa rosie,ok?
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
TARGET 3kg..... mie frica sa spun mai mult pt. ca luna aceasta va trebui sa fac un tratament cu Diane 35 si sincer sper sa nu-mi puna bete-n roate.
Dana & Anisia
adrianafedorca spune:
eu va zic noapte buna si ne vedem maine dimi la coffe
mi-am facut si azi portia de tzopaiala( tae bo) , am reusit 30 min, am bagat si abdomene , am o febra musculara ca nici nu pot vorbi, macar de s-ar duce burtika....off...sper sa se tina de mine sportul asta si sa ajung la 1 ora pe zi 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
Indra spune:
Sunt rosie!!!!!!!!
Miine ma strofoc la semnatura! Pina atunci noapte buna si HAI ROSIOARE!!!!
Dana & Anisia