LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinele, serios, asa putin doarme Oana ziua? mai, dar cum rezista pana seara? Intr-adevar in general doarme bine Marc ziua, acum avem 2 naneli, altadata erau 3, adica pana acum vreo luna.
apropo, sa-ti zic ce-am patit ieri: a dormit o ora dimineatza, dupa masa am iesit ca de obicei afara si era cam rece...am stat vreo ora si am venit sus (de obicei doarme afara dupa masa), am zis sa nu inghet langa carucior, ei bine, crezi ca a vrut sa mai doarma sus? Lae.dupa ce l-am leganat IN BRATZE o juma de ora, a dormit vreo juma de ora!!! seara s-a culcat la 9, la 10 s-a trezit si mi-a stat treaz pana la 12!!!am crezut ca mor!!! 2 ore l-am leganat IN BRATZE!!! crede-ma, am febra musculara! asa ceva nu mi-a mai facut! in fine, azi a recuperat somnul, dim. a dormit o ora jumate, iar dupa masa afara, in carucior, aproape 2 ore, deci super ok. Acum doarme de la 9 jumate si nu s-a mai trezit. Io am obs. ca daca doarme bine ziua , doarme bine si noaptea.

Adar, mama, ai grija de tine si multa sanatate!

Polixeni, eu l-am dus pe Marc la un centru din asta inainte de Craciun, la petrecerea organizata de firma sotului. Mai, ce i-a placut!!! Clubul Mamarutelor ii zice. Si-i tare fain, sunt niste fete care a grija de copii, au spatii special amenajate pt. copii mai mari sau mai mici, poti face acolo si o zi de nastere a copilului. Chiar maine mergem acolo la ziua de nastere a fetitzei nasilor nostri. Si tot acolo vreau sa-i tin si ziua lui Marc (desi nu o sa avem prea multi copii). In Oradea mai sunt 2 cluburi de genul asta , dar inca nu am fost pe acolo, am zis sa treaca sezonul virozelor si dupa aia mai iesim si noi in lume!
Si la noi cluburile astea au mare trecere!
Uita-te la pozele de la semnatura, in albumul Marc 8-9 luni, am pus atunci poze de la club.

ALEXANDRA SI TRAIAN, FELICITARI PT. PRIMII PASI!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Maria Ruxandra - Catrinutza
Anthony Nicholas - Biuta

Catrinutza foatre frumoase randurile
Adar sanatate multa
Multumim fetelor pentru urari ( pentru dintisori
)

La multi ani !!!

Marc Alexandru - alinaalex
Thea Antonia - Andreea Georgiana
Anda - loranda
Mihaita - amelutza

ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Nshiro ma bucur ca am reusit sa te amuz...si ca m-ai confundat cu AnaMaria! Ce figura e Mariuca ta!
Loranda va facurati Clujence mai? Bravo!
Mari78 ce ma bucur! Sa stapaniti fericiti casuta si sa traiti fericiti acolo pana la adanci batraneti! Mai dar bani de decapotabila mai aveti?
aalina2003 multumesc!
Andreea G gata...deja la job? Stiu ca nu o sa ma mai atasez de alt motan...asta era prea bland de aia il iubeam. Asta e! Decat sa aiba o batranete dureroasa...mai bine asa!
Alinaalex pupici mamosului de Marc!
Laura mie mi-a spus un farmacist ca el la copila lui nu i-a dat cu Calgel si chestii din astea...ci cu tuica...cica e cea mai indicata...Eu nu am incercat, insa ca solutie extrema as incerca! Multumim de reteta de cartofi!
Simona nici eu nu stiu cum se mananca avocado asta...si am cumparat de 2 ori! Nu mi-ai spus daca l-ai inscris pe Edutu la concurs...Mai si spunei si tu sa nu trezeasca atat noaptea ca o sa ajungi umbra!
Irina Laura Ioana e bine...astept sa-si faca testul! Daca e ceva va anunt! Multa sanatate iti doresc!
Poli sunt super condurii...am si io unii negri modelul asta si sunt faini! Stai linistita ca nu am patit nimic...doar ca eram fara vlaga!
Claudia mama ce tari sunteti cu boxerii aia!
Micaalsa Iulia e o dulce in poze!

Fetele ma duc la culcus si revin maine in forta cu restul de raspunsuri!
ADA si BIUTA va doresc multa sanatate! Carmen sper ca si voi sunteti ok.
Sper sa auzim de bine si de MP si Cat.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani Mariuca si Anthony!!!

Va dorim multa fericire, bucurii si sanatate!
Multumim mamicii care a refacut lista. Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Va doresc un 1 Martie plin de soare si cu ghiocei.

A cunoaste. A iubi
Īnc-o data, iar si iara;
a cunoaste-nseamna iarna
a iubi e primavara.
(Lucian Blaga, Primavara)

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

La Multi Ani! Cu ocazia zilei de 1 martie!

Vedeti ca am mai pus ceva poze cu Mia tot in albumul de 1 an!

Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/dea0277/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

catrinutza, Bagheera, Biuta scuze de intarziere ... eu tot o intarziata-s
La Multi Ani!!! Mariucai, lui Mark si lui Anthony, sa creasca mari, sa fie sanatosi si norocosi.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

La multi ani de 1 martie!Va ureaza din toata inimioara lui ghiocelul Vlad.
Nshiro,ti-am trimis ieri e-mailul cu "Psihologia copilului".
Vlad seamana cu mine asa blondut.Eu am fost pana la 3 ani ca spicul graului.
In baie e f.cumintel,doar in reductorul nou din poza,in cadita lui devenise pericol public.
Cu condusu' fac o pauza de destresare si dupa aia trebuie sa-mi fac curaj si sa intru in trafic.
Tu nu trebuie sa-ti cauti talente,pt. ca dupa parerea mea esti f.talentata la scris.
Catrinuta,m-a emotionat f.mult scrisoarea ta catre Mariuca!
Andreea_Georgiana,eu folosesc gentuta termoizolanta de la Avent.E un pic mai scumpicica,dar da rezultate.
Job usor!
Mari,felicitari pt.casa!Paradisu'Verde e o zona f.faina.
Si mie mi-a urat Andreea sa reusesc anu' asta sa ma mut in casa noua,asa ca dupa cum vad urarile ei dau rezultate si sunt in astepare.Noi ne-am inscris la un apartament intr-un complex rezidential ,dar suntem 3 pe loc.
Ma bucur ca Teo e in forma maxima.
Loranda,Anda n-o sa aiba probleme de socializare,asa cum are rasfatu'meu.Fi fericita!
Micaalsa,scoica din poza e pana la 13 kg si Vladut e balerin de 9,5kg.In masina nu a fost incantat de ea,dar acasa e singurul loc unde doarme ziua.

Ce mai face Gabi_Fer?

Va urez un martie plin de bucurii!
Nu stiu daca o sa am timp sa mai intru zilele astea,pentru ca imi fac o mica operatie(nu e nimic grav,dar trebuie s-o fac ca sa n-am complicatii mai tarziu) si trebuie sa alerg dupa analize si pregatiri.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

O primavara superba mamicilor si ghioceiilor lor... primavara afara si in suflete, flori frumoase si pasarele cantataoare, gaze si fluturi ...

Ma bucur ca v-a placut ceea ce am scris mandrei mele si sunt convinsa ca toate simtiti la fel, chiar si atunci cand lucrurile nu sunt asa cum ati vrea voi ... cele doua povesti vor fi printate si le voi pune alaturi de alte lucruri in "Cutiutza cu amintiri": rochita de la botez, bratara de la nastere, primul ei motz, "caietul bebelusului" (dupa ce il termin de completat), alte hainutze reprezenative si tot ce cred ca i-ar face placere sa regaseasca peste ani acolo...eu m-am bucurat enorm cand, dupa ce am nascut, mama mi-a dat unele lucruri care mi-au apartinut acum 30 de ani....
Ieri am fost la doctor pentru vaccin (halal cadou de ziua ei), s-a comportat bine (mai mult s-a suparat ca a fost tinuta cu forta decat de intepatura); la kilograme stam fff bine(probail ca ar fi avut si mai mult daca nu o tineam un pic in frau): 10.900 si vreo 79 de cm, fontanela i s-a inchis definitiv, motiv pentru care acum putem sa pompam calciu in ea pentru indreptarea picioruselor (doctorita a zis ca de la ultima consulatie i s-a ameliorat simtitor curbura), are un cap mare - ca e capoasa, e capoasa, dar se pare ca si creierul i-a crescut ff bine - a catalogat-o ca un copil extrem de inteligent pentru varsta ei, isteata, vioaie, plina de energie (mai degraba baiat decat fata), "vorbareata" si o scumpica si ca ne va rezerva surprize placute ...

Aseara am petrecut din nou, mai putin decat sambata la turta, i-am facut tort de mere si dupa ce a "suflat" in lumanari am lasat-o sa isi bage mainile in el...a fost tare incantata pana cand i-a fost luat de ceilalti, probabil de teama ca vor ramane fara www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20070301&ctime=105821" target="_blank">Aici aveti un scurt filmulet care ilustreaza momentul (din pacate s-au terminat bateriile si numai atat am putut filma)

Iar aici cateva poze de la turta si de aseara, plus inca vreo cateva...
Spor la vizionat...si multumim de urari...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

1 MARTIE CALATOR
VA ADUCE UN MARTISOR!!!

DIN PARTEA LUI MARC UN MARTISOR PT. TOATE MAMICILE DE GHIOCEI SI PT. TOATE ...GHIOCELELE !!!

A VENIT PRIMAVARA!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput