LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (30)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:
Salutare tuturor!
Imi cer scuze ca nu am mai postat nimic, insa nu m-am simtit in stare. O sa incerc sa recuperez spre seara.
La multi ani sarbatoritilor:
27 febr. Mark - Bagheera Sa cresti mare si sa asculti pe mami!
28 febr. Maria Ruxandra - Catrinutza pls da-mi mie atomica ta ca mi-e tare draga! Pupici si sarbatoare frumoasa! Bine ca ai postat din nou povestea ca e super haioasa!
28 febr. Anthony Nicholas - Biuta Anthony sa cresti mare, sa fii sanatos si mumos. Biuta sa-ti traiasca flacaul! Cred ca a venit vremea sa-ti marturisesc ca am fost tare speriata acum un an cand am vazut poza cu gimnastul tau...era saracutul cu toate firele alea pe el si asa micut...Oricum bine ca acum s-a facut mare si e un grasunel ca nu imi mai fac griji ptr voi!
Serj voi ptr ce cautati tort...ce sarbatoriti?
Va pupacesc!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Delia21 spune:
MARK,MARIUCA SI ANTHONY LA MULTI ANI,sa cresteti mari si buni si sa le fiti de ajutor parintilor!!!
carmenpit77 spune:
Fetelor am venit acum de la d-na doctor si fiind ultima zi din luna nu a venit la servici. Cred ca am sa ma duc pana la spital sa o consulten nu am ce sa fac altceva.
adar spune:
Rudy - Delia
Adrian Mark - Mamaariadna
Mark - Bagheera
Maria Ruxandra - Catrinutza
Anthony Nicholas - Biuta
Dragii nostri,
pentru unii la timp, pentru altii cu intarziere, va uram si noi din toata inima
LA MULTI ANI !!!!
si muuuuuuuulta multa fericire!
Eu sunt racita rau de tot, asa ca voi reveni cu povesti dupa ce imi trece. Va pupam pe toate si pe toti!
_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
ceela spune:
Traian a facut astazi primii pasi singurel. Suntem asa de bucurosi...
Traian 24.02.2006
poze
aida_o spune:
Am intrat si eu pt a ura La Multi Ani puilor care au fost sarbatoriti zilele trecute, sau sarbatoresc azi:
Adrian Mark de mami Mamaariadna
Rudy de mami Delia
Mark de mami Bagheera
Maria Ruxandra de mami Catrinutza
Anthony Nicholas de mami Biuta
Sa cresteti mari, puisori!
Anuntam si noi ca Alexandra a facut ieri primii pasi singurica , de la fotoliu pina la o cutie din camera ei (e cam o jumatate de metru intre ele), fara sa se tina de nimic. De obicei, parcurgea distanta respectiva numai de-a buselea, ca n-avea curaj sa se desprinda de fotoliu si sa se aventureze fara a se tine de nimic. Ei bine, de ieri se pare ca a prins ceva curaj :) Mai avem putin si implinim 10 luni, ce surpriza placuta ne-a facut!
Edit: am pus un filmulet doveditor :) Sigur ca, pentru a o momi, i-am pus pe cutia respectiva telefoane, jucarii, tot ce stiam ca o poate atrage acolo :)
Serj spune:
LA Multi Ani!!!!! Anthony si Maria Alexandra, sa cresteti mari sanatosi cu muult noroc si numai bucurii sa aduceti parintilor.
si o lume mai buna pt toti copilasii nosrti!
mihaser am comandat tort, pt ca fratiorii isi sarbatoresc ziua la distanta apropiata
Cristian, progreseaza la mers?
Felicitari pt toti ghioceii care au prins curaj la mers!!!
la noi e lene curata...
pupici
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta
claudia_d spune:
La multi ani Maria Ruxandra!
La multi ani Anthony Nicholas !
Sa aveti parte de toata fericirea din lume alaturi de mamicile voastre dragi!
POZE
Polixeni spune:
24 febr. Traian - Ceela
25 febr. Rudy - Delia
25 febr. Adrian Mark - Mamaariadna
27 febr. Mark - Bagheera
28 febr. Maria Ruxandra - Catrinutza
28 febr. Anthony Nicholas - Biuta!!!LA MULTI ANI GHIOCEILOR DRAGI SI SCUMPI!!!
25:Adrian Mark - - Mamaariadna, Cristian - - Mihaser, Stefan Vlad - - TweetyGeo, Vlad - - claudia_d, Raisa Cristina - - laura83, Andrei - - Amyana
26: Teodora Maria - - Mari 78,Victor Gabriel - -Onsami
27:- Mark - -Bagheera 1975, Erik-Sebastian - - Ama kaly
28: Marc Alexandru - - alinaalex, Thea Antonia - - Andreea Georgiana,Anda - - loranda, Mihaita - - amelutza!!!!LA MULTI ANI SI VOUA PT INCA O NOUA LUNITZA!
Delia felicitari!!!Din poze s-a vazut clar ce bine a petrecut Rudy de ziua lui!!Nu mai zic de continuare la Disneyland.Mooooaaamaa cat papa Rudy!!!Bravo lui!Insa mi-e mila de spatele tau si de mijlocul tau cand il iei in brate..
micaalsa e o dulcica Iulia si are niste ochisori frumosi!!Ce-am mai ras de faza cu laptele...
dea pfuuuaaii sa trageti un loz!De fapt Mia sa traga!Bine ca i-ai pus fundita rosie sa nu o deochi!
Laura ai niste fetite tare frumoase dar ochii Raisei m-au cucerit!
Claudia am vazut si pozicile voastre.Ce fatzuca haioasa are baietelul in vana!
loranda sa stii ca uneori si pe mine ma incearca sentimentul de gelozie cand il vad pe Nick ca se simte asa de bine in bratele strainilor dar mai ales la soacra ,dar ma gandesc ca e mai bine pt el..sa nu depinda numai de mine.Oricum pe tine nu te va putea inlocui nimeni.Hai nu mai fi trista!
mari sa stapaniti sanatosi noua casuta si sa fiti fericiti in ea!!
catrinel parca te-ar fi auzit soacra...stii ce intrebare mi-a pus zilele trecute cand a venit la noi?? Ca dece m-am casatorit cu fi-su?S a scap de saracia din ROmania?? Si intrebarea mi-a pus-o dupa 3 ani de casnicie pe care ii avem.....no comment!!Plus ca ma obliga sa invit niste oameni la nunta pe care nu-i doresc pt ca m-au barfit pe mine si familia mea...deci totul e roz.....
Andreea nu fi trista!Thea se va obisnui cu noul tau ritm de viata!Ai inceput serviciul,nu?In Bv sau Buc?La noi am vazut numai La redoute.
alorea felicitari pt dinte!!
catrinutza scriitoare trebuia sa te faci!!Chiar te-ai gandit sa scrii carti pt copii??Am vazut-o si pe Atomik in filmulete...e un deliciu!!
Miha ce ai patit?
ada sanatate!!Si sa nu o molipsesti si pe Maia!
carmenpit ati fost la spital?Ce v-au zis?
La noi a fost soare si frumos...asa ca am fost la plimbare.In plus de asta a avut si tati liber deci am petrecut ziua in familie.Am fost pe faleza si ne uitam cum lumea face baie in mare.
Azi am fost sa predam actele si la biserica pt nunta si ne-au luat 23 euro pt o hartie(pe care nu ne-au dat nici chitanta).Am dat comanda si de bomboniere.La acelasi magazin am vazut si niste rochii de mireasa SUPERBE!!!!!!!!!ASA CEVA FRUMOS NU AM MAI VAZUT NICAIERI!!Corsetele erau cusute cu pietre swarovski pe toata suprafata lor.Bineinteles ca am intrebat si cat costa ..inchiriatul de la 800 euro pana la 3000 euro!!!!Pai sa te fereasca sfantul sa patezi rochia sa o agati....
Mai fetele vreau sa va intreb ceva...voi v-ati duce copilasii intr-un loc de joaca special amenajat (si pe diferite varste) si voi sa stati la o cafea in aceeasi incapere?Adica cei micuti sa aibe la dispozitie bucatarie,vase,figuri gonflabile,piscina(fara apa) plina cu mingiute...si bineinteles sa fie supravegheati de personal calificat?La noi exista asa ceva si e tare la moda si tot timpul e plin de copilasi dar eram curioasa daca asa ceva exista in Ro si daca ar avea trecere.
Acum va las ca peste putin timp incepe finala pt Eurovision si vom afla care cantec va reprezenta Grecia anul asta la Eurovision.
Pupicei pe obrajei!
tania2 spune:
salutare,
Fetelor, nu v-am uitat, dar anul asta a venit asa in forta!
In primul rand uram La multi ani ghioceilor care au implinit un an si celor care inca mai numara lunitele.
Bia este bine, are trei dintosi, se strambaceste ca sa-i arate ( e tare haioasa), se tranteste si da din picioare daca nu-i convine ceva, asta e, sper sa-i treaca incerc sa nu-i fac pe plac si o las lungita pe podea, papa destul de bine, si a crescut....... mult.
Eu sunt cam varzuca, mi-am dat examenul de final de masterat, la-m trecut cu 10, de maine posibil sa fiu mamica de doua gogsici, sora mea s-a internat cu fata mare in spital cu scarlatina si pe cea mica, adica de 4 luni a trebuit sa o lase acasa, daca-i ies analizele bune de maine o iau la mine. Sper sa ma descurc mai ales ca Diana papa si san.
A, mai vorbesc cu Roxi la telefon, ei sunt bine, Darius un nazdravan si jumatate, sper sa nu se supere ca zic de ei ca nu le-am cerut voie.
imi cer scuze ca nu raspund , am ramas in urma cu vreo 2 capitole, nu promit dar sper sa reusesc sa citesc.
va pupicim, poate data viitoare punem si poze noi.
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania