Copiluti de mai-iunie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
ralwka spune:
Gabitzam, ce dor imi este de cascat gura prin vitrine... de plimbat prin oras... Ce vremuri!
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

ChrisDun spune:
Simona, asa mai merge
Cum ti se pare sa incepi ziua la 6.00, cand e week-end ? ![]()
Gusta – si eu ca si Androix, imi doresc orhidee dintr-asta de ani de zile… doar ca mi se pare prea scumpa ca sa-mi cumpar
Multumim pentru martisor. Ruti e o domnisorica tare dulce 
Nelia, iti lasa spatiu mult sub semnatura pentru ca ccc coloana din stanga (unde ai username, locatie, stelutze, etc) este mai lunga decat coloana care contine mesajul tau… nu stiu cat de coerenta sunt…
Tedi, stii ca decizia iti apartine in totalitate
… Daca poti merge la serviciu part-time, n-ar fi rau. Eu am lucrat 4 ore (pe salariu la jumatate) cand am facut facultatea (ca eram la zi si trebuia sa merg la cursuri), iar acum, pana face Emi 2 ani, merg la serviciu 6 ore pe zi (pe salariu intreg, bafta mea ca e pus asa in CCM). Nu stiu daca te ajuta ce ti-am scris, dar ma gandesc ca pentru tine e o oportunitate sa incepi sa lucrezi acolo. Bunicii nu pot sta cu Alyssa cateva ore pe zi ? Sau nu vrei tu… nu mai stiu ce spuneai despre ei
Pe de alta parte, a mea ma innebuneste sa o duc la « copii » - ii place tare mult in colectivitate. Totusi, n-as da-o inca la cresa, desi in parc se ia dupa toti copiii…
Am vazut si pozele cu masina, s-o stapaniti sanatosi, e o bijuterie !
Duamna avocat,
vazut mult-asteptatele poze cu Mogo motzata
Cum reusesti s-o convingi sa nu-si bage mana in par ca sa traga de elastice ?!
MyGirl, superbe poze ! De-abia astept sa le pui pe toate…
Fran, tineam eu minte ca la voi am vazut ceva poze de-acolo, dar mi-a fost teama ca incurc borcanele (patesc chestia asta din ce in ce mai des
). Bag seama ca de pe terasa cabanei e o priveliste deosebita… Cu urcusul prin padure n-as avea probleme, mai ales daca ii dau drumul fetii sa misune
Pe mine ma seaca platoul Bucegilor, absolut chel si cu pietrisul/grohotisul ala groaznic…
Fran, parca tot tu pusesesi o poza cu o banca pictata in toate culorile, straturi peste straturi… am pus si eu o poza similara cu Emi intr-una din « masinutele » ei favorite, din parc ![]()
In fine, am primit ieri un memory-stick de 2 GB
, sa tot aduc poze ... dar intai sa le facem! Am pus 7 poze noi cu Carina Emilia, in albumul de pe contul comun. Bagati voi username-ul si parola contului, pentru ca nu vreau sa le fac publice
Poza din link e cea cu masinuta cumparata din Niro.
Va pupam, week-end placut !
ralwka spune:
Chris, nu se vad pozele.
Simona, am vazut pozele cu Dragos, e dulce foc, iar cea cu martisorul... te-a inmuiat de tot cred, nu?
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

gabitzam spune:
Pozele lui Chris se vad daca va logati pe contul nostru comun, cu parola stiuta. Le vedeti acolo in albumul Emilia Carina.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Gusta dulce foc Marutu

Tdi, nu prea stiu ce sa-ti spun.Nu te mai invinovati cu privire la educatia Alyssei.Fiecare copil are alt temperament.Cu privire la servici...e bine sa ai si tu viata ta sociala, copilul odata si-odata tot o sa intre in colectivitate si atunci incep bolile copilariei si altele.Oricum eu consider ca sunt supravegheati atent si la crese, gradinite.Tu stii ce-i mai bine pentru voi.
Raluca multumim de aprecieri.Daca Iulia are viermisori si nu baga in gurita jucarii si alte cele, mi-e groaza sa ma gandesc ce lighioane o avea Dragos.La el totul trece prin gura...de la jucarii si pina la nisip, pietre, pamant
.Ieri, de exemplu, imi spala geamurile cu limba...asta pina l-am vazut
Elisor iar ai disparut?
Laura, nimic, nimic? Cum se mai simte Delia?Dar tu?
Andutzy si tu lipsesti?Dragoselul tau cum se mai simte?
Bea ce ma bucur ca ne pui iarasi retete
Eu chiar am nevoie de idei. Cum merge cursul? Vroiam sa te mai intreb ceva. Tu parca stiai o reteta buna ...ceva in genul musaca romaneasca.
Androix creste burtica? Bb mic e bine? Te apreciez ...si studenta, si mamica si graviduta.Bravo tie.Eu nu ma mai simt in stare de nimic.
Gabitza hai sa strigam catalogul ca vad ca fetele chiulesc![]()
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Cuscra si tu tragi chiulul? Ce mai face Isa?
Simona si
Dragos Octavian
gabitzam spune:
Cum am zis, Simona! E primavara! ![]()
Ori fetele au astenie, ori zburda pe afara cu manzucii ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Doamne Chris ce a crescut Carina! E deja domnisoara mare! Frumoasa foc. Mai sa nu o recunosc.
Abia astept sa vina vremea frumoasa sa mai punem de o intalnire! Nu vreti?
Cine zburda!?
Eu nu. Si e si urat afara.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
simona_filipas spune:
Cuscra multumim frumos pentru felicitare.Abia acum am vazut-o

Simona si
Dragos Octavian