Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hilde si eu !
Nu stiu daca ti-am transmis si eu de rigoare in problema tortului! Mi-ai facut o pofta ..... noroc ca nu-s
Dar degeaba imi dai reteta ca nu-mi iese in 1000 de ani asa reusit.
Ale mele ori is lasate pe o parte, ori ... in orice caz chiar daca gustul e de regula bun finisajul lasa binisor de dorit. Daca n-am indemanare... cu 2 maini stangi ce vrei sa fac???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Azi ii fac la steff piept pui gratar ca banditu nu mai vrea fiert....e smecher.Si ii mai fierb 3 buchetele de brocooli si cartofi.
Tre sa trag azi o ciorbita

Ce bine ca e soareeee afara. mergem afara neaparat si stam mai multisor.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Multumesc, o sa incerc sa gasesc vit C si la Dona, ambalajul mi-l amintesc din poza postata

De-ale lui Cristi: ii spun ieri la un moment dat: 'esti murdar ca un porcusor!', iar el fericit: 'guii' .
E tare fericit sa facem ca toate animalele, imi aduce cartile sa le citim... Si a prins mare pasiune pe un www.fisher-price.com/us/fun/games/abczoo/default.asp" target="_blank">joculetz de pe fisher-price, trebuie sa-l filmez intr-o zi cum se straduieste el sa le imite . Partea proasta e ca devine obsedat de computer, aproape nu mai putem sta in camera sa ne jucam altceva, mereu ii da tarcoale sa vada daca n-a aparut "moo" (=ursuletzul), iar eu ii tot explic ca "moo face nani"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau... super martzisor!!!!!!! Sa-l folosesti sanatoasa si iubita!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Revin cu noutati! L-am retras de la cresa pe Bogdan. Elegant, de data asta fara cearta, ca destul am intrat la explicatii cu doamnele marti.
SI, pentru ca am fost intrebata ce s-a intamplat si din cauza ca unele dintre voi ati crezut ca e o problema de acomodare, am sa spun pe scurt despre ce este vorba: MINCIUNA! Prima seara de care va ziceam ca m-a dat peste cap a fost cea de luni, in care saracu copil care, dupa spusele celor de acolo mancase bine dar nu dormise, ajuns acasa a mancat efectiv disperat o banana, un borcanas de mancare, o portie de budinca, a baut pe nerasuflate doua cani de ceai, dupa care cauta disperat unde sunt sticks-urile si baga innebunit unul dupa altul!!! La ora de culcare nu stia ce vrea mai intai, laptele, biscuitii ori sa doarma! Iar ce m-a deranjat luni a fost cand a facut kk, am vrut sa-l schimb si s-a uitat cu GROAZA la mine, a inceput sa tipe speriat si nu m-a lasat sa-l schimb. Isi strangea picioarele si nu voia sa le desfaca. Intr-un final am reusit sa-l linistesc si l-am schimbat. COncluzie: copilul NU a mancat nimic, nu a baut. Le-am rugat frumos sa-mi spuna realitatea, ca sa stiu ce fac acasa... Am intrebat ce a baut, una mi-a zis ca ceai, ca cei mici nu beau apa, ca li se da celor mari apa de la robinet! Alta a zis ca a baut apa... A treia mi-a zis ca li se da apa fiarta si racita. Mi s-a atras atentia ca e rautacios si ca zgarie copii, ca incearca sa le scoata ochii!
Ieri aceeasi poveste cu mancarea, adica una mi-a zis ca a mancat foarte bine pilaf cu carne, ca a mancat multa carne, ca i-a placut. Si mi-au zis ca nu a vrut ciorbita (asta probabil pentru a da o nota de real...). Apoi am vorbit cu educatoarea care mi-a zis ca a mancat mamaliguta cu ciulama. La care eu uimita DA??? Iar ea cica "nu sunteti de acord sa manance mancarea pe care le-o dam celorlalti?". Nu i-am mai zis ca fusesem deja informata ca mancase cu pofta altceva! Ce a pus capac la toata tarasenia a fost ca l-am gasit cu buza de jos sparta, julit la barba, julit la mana dreapta si zgariat serios pe piept. Intreb ce s-a intamplat cu el, glumesc ca sa atrag la sinceritate "a luat o gura de covor?". Mi se raspunde: dar ce are, ia sa vedem? Ah, astea, nu stim cand le-a facut. Daca o fi cazut si nu a plans, nu stim...
Sa nu planga un copil julit si cu buza sparta, imi e greu sa cred... Mai ales ca daca i-a curs sange cineva l-a ingrijit!
Cu somnul... la fel: a dormit doua ore! Si copilul meu care doarme acasa intre o ora jumate si 2 jumate, deci la fel, a cazut la datorie la ora 7 seara in loc de 8:30-9... Asa ca l-am luat si gata!

Asa ca motivele au fost obiective, ori poate subiective daca vreti... poate alt parinte care vorbeste cu o singura persoana nu e pus in fata a ce am fost eu pusa, altul care ia de bune explicatiile cu lovitura, poate sta linistit. Eu nu.

Azi l-am dus la gradinita particulara de care spuneam mai demult si voi vedea cum a mers.

Cam atat.

O sa revin cat de curand am sa pot cu noutati.

Cat despre institutiile de stat, oricat de frumos ar arata, oamenii sunt cei care lucreaza acolo si au un impact asupra dezvoltarii copilului. Si eu si sora-mea am fost la cresa si gradinita, insa revin la ideea de data trecuta, toti avem nevoie de amprenta speciala a familiei, dragostea si atentia, ghidarea subtila din partea parintilor. Care nu duce la dependenta fata de parinti decat daca asa este predispozita persoanei. Al meu Bogdan e cat se poate de liber, nu-i fac pofte, nu-l tin din scurt. Iar dependenta de acum, cat sunt pui mici, nu va tine o viata. Singur vor dori sa devina liber, sa incerce sa faca ce vor, sa-si testeze limitele, iar noi ii vom lasa si incuraja!

Pupici!

Gandacel 32+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

O PRIMAVARA INSORITA SI PLINA DE BUCURII [/red]!

Maria_alexia , si eu iam administrat la piti Oscillococcinum ,3 tubulete si am primit de la medic cu specializare in homeo urmatoarele indicatii:
- trebuie administrate cu o jumatate de ora inainte de masa
_nu trebuie atinse cu mana
_la copii care nu le pot suge si risca sa le inchita de dizolva int-un ml apa plata in seringa se agita pana la dizolvare si daca este posibil sa se administreze direct din seringa ,fara a mai intra in contact cu ceva nesteril.

Azi a venit primavara si pe strada mea, adica a venit mama la mine si sunt tare happy.Interesant ,ca nu a uitat-o pe mama desi nu a vazut-o demult,la inceput s-a uitat lung la ia pe urma s-au imprietenit iar mama e super incantata ca o pupa pe obraz sii spune "buii".

Sorana Miruna 20 dec 2005
Sorana Miruna 20 dec.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Ah, si mi-am mai amintit: ieri m-am dus mai devreme si ii schimbau pe banda: putea acolo a kk de iti varsai matele. Ii schimbau la rand pe toti, bineinteles pe aceeasi carpa, nu stiu daca se spalau pe maini de la un copil la altul, insa problema e, cine imi spune care era cacacit de 2 ore si care de 5 minute?!

Cu adaptarea nu v-am zis: nota 10! Bogdan se juca vesel de fiecare data cand l-am vazut, vorbea in limba lui, foarte bine dispus, n-a plans deloc la plecare, nici cat ne-am plimbat pe culoare, ba dimpotriva: era incantat de tot. De desene, de oamenii care intrau si ieseau etc. Deci la capitolul sociabilitate stam bine, ceea ce ma incurajeaza sa merg mai departe cu socializarea, doar ca in alta colectivitate!

Gandacel 32+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Incerc sa schimb scutecul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Subiect nou

Mergi la inceput