Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ripley si pentru complimente. Abia astept sa ne vedem la vara!

Madau ca sa-ti treaca supararea.

Pischi, ma duc sa-ti vad odrasla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

am culcat piticu si hop aici.
normal ca la ora 08:00 doarme daca-i trezit de la 05:00 .
mi se pare ca il ia raceala mai rau, seara se ingroasa mucii si respira greu.
dar azi avem programamre la mirific pt decalotare si-l vede si cu raceala.
ca vroiam sa ma duc la dr P, da daca s-a nimerit asa...o rugasem pe nasa cand isi face programmare cu piticii ei sa ne ia si pe noi la decalotare si dupaamiaza ieri m-a sunat sa-mi zica ca azi mergem la taiere.
mi-e o frica....ca o sa-l doara.

am inlemnit aseara. de fapt cristi, nu eu, ca io imi faceam baie.
cristi statea linisti la calculator -nu pe scaun, in picioare, normal- si nu-l mai auzea pe pitic. cand se duce in dormitor dupa el, il gaseste urcat pe un scaunel (avem unul de la vechiul dormitor, mic de inaltime si mai lat). statea in fund, linistit.
deci am bagat-o pe maneca, oricum io ma uitam dupa el tot timpul, dar acum nu voi mai sta linistita ca-i in dormitor cuminte si se joaca.

gata ca ma duc si eu sa vad copilasii. ca am restante. ieri am deschis niste conturi de poze dar nu am apucat sa la vad.

EDITEZ: ANDA ce face Nic??
CATUTZA daca vrei ti le pot trimite eu pe mess ca altfel nu stiu sa le arhivez....

Joy 10+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

una mica si ma duc la spalat de bibe.

cred ca ne dau si noua maselele....am apucat sa vad in partea dreapta, imediat dupa locul de la canin gingia este latita si se vede un patratel acolo. de parca ar fi decupat cineva locul.
cele care aveti masele asa se vede cand ar trebui sa-i dea?
cred ca si in stanga o fi dar nu m-a mai lasat sa ma uit.

si inca ceva, ca uitam: cat lapte credeti voi ca a baut fimiu aseara intre 19:30 si 21:10???
450 ml cu 5 masuri de cereale. si peste noapte a mai baut 180 ml...
am descoperit ca ii este fome, saracu, dar este fff mofturos.
eu il tot incercam ba cu de aia, ba cu de aia, si daca refuza credam canu-i este foame.
dar cand i-am dat iaurt milli - nu a mai mancat de vreo 1 saptamana - a balotat la greu de a mai ramas doar vreo 3-4 lingurite.
apoi i-am dat painica cu cascaval nu a vrut, branzica fagaras la fel nu, si i-am dat lapte. ei si el nu se mai satura.
dar eu ma bucur ca bea lapte.
as prefera mancarica cu carnita, dar nici laptele nu-i de lasat.
si acum cand vad ce meniuri au unii copilasi, imi dau seama ca totusi, vladu meu mananca destul de binisor.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Sanatate la toti puisorii de aici!si

SA AVETI O PRIMAVARA ASA CUM VA DORITI!

Steff azi noapte a dormit ceva mai bine....m-am hotarat ca nu-i mai dau lapte pe la 3 si numai dupa 5 jumate....azi a dormit pana la 7.35 si pampesul era uscat de aseara. Repede l-am pus pe olita si a facut jumate de olita pipi.....
Deci el de aceea se trezeste dimineata din cauza ca pampersul e plin pentru ca bea mult lapte peste noapte. In noaptea asta inca a subt ceva....dar in curand o va lasa pe titi definitiv singurel, si asta astept.

Joy
, ce de lapte a baut Vlad. Auzi, da nu e prea gros laptele cu atatea cereale in el? Curge prin tetina?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

O PRIMAVARA MINUNATA VA DORESC ! Sa aveti parte numai de momente minunate alaturi de cei dragi, mult soare si un munte de flori !!!!

Moama, Joy, ce de laptic a papat Vladut !!! Bravo !

A mea buburuza nu prea bea laptic ... iar ! A avut o perioada cand bea un bibe mare dimineata si unul seara ... acum, cel putin seara, prefera "apa" (a se citi ceai) ! Si ieri am avut o disputa cu sotul meu ... ca eu vreau sa-i dau LaDorna rosu si el o tine langa cu ala pasteurizat de la Milkom !!! Imi venea sa-i crap capul -il gaseste economia!!! Da economia pe care am facut-o ca am alaptat-o un an si ceva exclusiv si nu a dat niciun banutz pe lapte praf !!! Si Dumnezeu e sus , nu se pune problema ca nu avem de unde, insa face el exces de zel - cica "platim ambalajul, ca nu-i nicio diferenta!!!" Asa ca , pe aceasta cale, va rog sa-mi dati ceva linkuri cu niste info referitoare la lapte UHT vs. pasteurizat!!!!
Deci, Madau, si eu sunt la cutite cu al meu sot ! Nu esti singura ... dar, poate ca la voi s-a rezolvat deja, sper!!!!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

A venit primavara da' vremea tot nu-i cum trebe ,abia astept sa se incalzeasca sa stam afara multttt

Din nou veste buna :bea fi'miu apa din canita (singur ,nu tinuta de mine),ii place foarte tare si se descurca de minune ,ba chiar nu mai vrea bibele ,sint atit de fericita ,nu credeam sa faca asa progrese atit de repede ca el e cam mormoloc si puturos .
Mai nou a devenit super milos ,daca ma atinge cu ceva sau ma lovesc eu incepe sa bazaie si vine sa ma pupe ,apoi pune capul pe pieptul meu ,e asa dulce...

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

HILDE da, curge nu-i f gros.

CAMELIA a postat odata cineva despre UHt si pasteurizat, eu salvasem intr-un doc de word care s-a bulit cand a bagat cristi Vista pe calculator.
rog pe aceasta cale daca se pricepe cineva, cum pot repara documentul respectiv...

AOLEO....NUMAI GASESC NICI FOLDERUL UNDE ERA PUS...SI AVEAM ACOLO, O ALTA GRAMADA DE PROSTII SI PROSTIOARE...PLUS ASTROGRAMA LUI VLADU'....

il sun pe cristi imediat

foto

l-am gasit era ascuns prin alte foldere....

da, zice asa cand incerc sa-l accesez: the document name or path is not valid. help c anu stiu ce naiba sa-i fac.
exista vreun programel sa-l repare???

pe scurt zicea ca UHT isi pastrreaza mai multe minerale, vitamine decat pasteurizatul.
MILLI are si uht si pasteurizat. uht-ul este 4 ron, pasteurizatul este 2.4 ron.
de la anul cand o sa aibe vaca lu' mamaie lapte, o sa-i dau de vacuta. daca o sa-l accepte, ca baietelul nasei a facut urticarie sau nustiu ce de la lapte de vaca vaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Va dorim o primavara minunata, plina numai cu bucurii si realizari, soare si multa caldura!!!!!

Am ingropat securea razboiului aseara la o cafea in Mall si o sesiune de shopping, ocazie cu care am primit si martisorul meu...un monitor ptr computer, ultra slim, de 19",panoramic..de mare fitza. Vad ca n-a mai pomenit nimic de plecare, sper ca i-au trecut gandurile distructive

Cami sper sa se rezolve si la voi conflictul...parca daduse aici una din fete mai demult un tabel cu pasteurizat si UHT, din ce am retinut eu era cam acelasi lucru, parca ala pasteurizat avea mai multe vitamine decat ala UHT.

Cuscra felicitari ptr noua deprindere..bautul din canuta!!

Joy wow cate lapte a baut...dar ii era foame rau bag seama. Bine ca mananca si atat, mai rau era daca nu avea pofta deloc, incet incet il dai pe brazda si cu restul de mancarici.

Observ ca tot mai mult copilasi incep sa nu mai faca mofturi la mancare, avem copii cuminti dom'le...si mamici gospodine si pricepute in ale gatitului

Hai ca de cand va scriu aici...Miruna a daramat cosul de gunoi plin cu Pampersi si i-a intins prin toata casa ..incepe bine..sa vedem ce prostii mai face pe ziua de azi...va tin la curent

Fug sa strang

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Cuscra ,bine ca v-a trecut supararea
Si io am primit de Craciun de la sotu tot monitor panoramic ,plat etc :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen si de la noi!

In primul rand, urez tuturor mamicilor si bebelacilor dragi

O PRIMAVARA SUPERBA, PLINA DE BUCURII, DE VESELIE, DE SANATATE SI MULTE-MULTE MOMENTE DE NEUITAT CU MICUTII ALATURI!!!!

Io-s cam amarata, ca de 2 nopti se scoala Titi urland rau de tot noaptea si pana ce nu o iau in brate, respectiv apoi ii fac de papa laptic, nu tace si nu se culca la loc. Nu inteleg de ce...o fi de la dinti? S-a latit gingiutza pentru masele, dar sa doara asa de tare? Nu roade pe lateral suzeta noaptea...ma gandesc ca or fi ceva cosmaruri.Iar seara papa bine de tot - 300 ml d elatic cu 3,5-4 masuri cereale. imposibil sa-i fie foamete.

Multumesc de felicitari cu scoala! Tare-s mandra de mine!

Hilde- ce tine NU mai vorbesc: din cauza ta ieri am dat buzna la cofetaria Tosca - bestiala, de altfel - si mi-am luat prajituri de post, care au fost dementiale!

Madau- hi hi hi...iote sustin in "rautatea" ta. No Delta fara voi!

Soanso- care cura de slabire, nene? Ca mi-a stricat-o reaua de Hildegard1 Iar amu m-am uitat si la sectiune de tort sa mor de tot, nu numai pe 3/4 ca ieri!Lasand gluma la o parte, de azi am inceput cu forte noi cura-post. Adica voi papa doar fructe, legume si orez.

Aam citit cam pe diagonala, dar mi s-a sculat gogoneaua si trebuie sa ma duc s-o schimb! Apoi in parc la portia de noroiala...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput