Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

DeeaA noi am fost operati de stenoza hipertrofa de pilor, am vazut ca mai vorbeati si despre alt timp de stenoza, a noastra a fost la stomac nu stiu daca cea de la inimioara este mai grea, din cate ma pricep eu cred ca da....dar nimic nu-i imposibil si toate se pot rezolva daca ai incredere in Dumnezeu.

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

DeeaA ma scuzi, cred ca am citit printre randuri,stenoza de artera pulmonara care ar fi un semn de boala cardiaca... nu stiu daca ai inteles ceva ...sunt cam dusa la ora asta m-a innebunit Cristi azi...

Stiti zicala "am 2 luni si sunt turbat" se pare ca se aplica si la noi.

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

ruxandra poate ne vedem cand s o mai imbunatati vremea. vad ca aia cu am 2luni si sunt turbat face furori pe aici...
cris si aia 20ml fac mult. bravo! nu renunta
auras cum adica desrtul? nu ii dai san mai intai?
noi la 3 ore luam o gustarica, un stics, cum zice mama, si de abia la 4h mancam ca lumea...
florentina si eu stiu ca daca alaptezi nu esti protejata, chiar daca nu ti a venit...vezi ca inca mai e loc la mamici de nov dec 07
dia tripleti? pe bune? ce tare... neinteresate? normal, daca sti ce si cum a iesit pe acolo...nu mai ai chef sa se mai plimbe nimic prin zona...
apropo de diversificarea asta timpurie, alex a zis: de ce nu le dau ma si sarmale? in foi de vita, ca varza se digera greu...e mai contra ca mine...

ieri nu am iesit ca mi s a parut prea vant dar azi am facut o tura pana la miniblu. am luat niste chestii super simpatice cu super reduceri. si m am hotarat: facem lista de botez la ei. am vazut o gramada de chestii ffff misto, dulapioare, cuiere, genti, hainutze, jucarii...am innebunit. si decat sa primesc tot felul de porcarii si mai multe de acelasi fel...mai bine stiu ca mi plac si nu se repeta... si o sa fie numai invitati f tineri, de o varsta cu noi, deci nu cred ca o sa se simta cineva ofensat ca e lista..nu?

diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DANDUSA,MIKI04,AURAS V,DANUTZ va multumesc frumos, e asa de placut sa-i ureze si altcineva la multi ani puiului tau,mai ales venind din partea voastra(pe care va consider niste bune prietene... virtuale dar tot prietene ramaneti)
BEBINUTA pt. ADA cea cuminte si mami invingatoare
MIKI cum ti-ai dat seama ca are asa ceva si cum s-a manifestat(altceva nush ce sa intrb ca nu sh prea multe despre asa ceva). ca v-ati facut bine.

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

katrinel si deea sa va traiasca micutii! la multe lunisoare!
of, tocmai ce ma plangeam ca am ratat atatea chefuri cat n am avut net si acum...uit sa felicit sarbatoritii...
dandusa sper ca luna asta nu imi mai obosesti petrecaretii. ca luna trecuta erau varza dupa cheful de la tine care s a lasat cu ...

diana (03.12.06) david 1 2 3 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele...uite de abia acum am reusit sa intru si eu pe forum...azi am avut o zi plina...mancare...curatenie...si pe langa asta si Mark...acum e cu tati si eu pot sa stau un pic la taclale cu voi!
In primul rand vreau sa va multumesc pentru urarile de ieri...sunteti niste scumpe...luly,Donia,Yagmur,Asiza,Dandusa,Roxanica,Miki04,...
Angi_m...am vazut ca ai facut ceva nou la site...super fain...imi place tare mult....
Dolores...aceasi chestie face Mark...zici ca e un catelus...dupa ce se satura bine apoi trage de el si se uita cu coada ochiului la mine si cand strig la el..:nu musca...sa-l vedeti cum rade...parca intelege!
Mai nou si-a descoperit limba...toata ziua e cu ea afara...apoi azi a tras un ras din ala sanatos de mi-au dat lacrimile de fericire cand l-am auzit!
Vad ca voi cele care alaptati luati vitamine...eu nu am luat nimic...ce-mi recomandati?????????
Tema zilei :
1.Pe manute il spal doar la baita si peste zi il sterg cu servetele umede
2.Chiar daca uneori mai ramane lapte si ma mulg nu-l conserv
Eu nu folosesc nici un anticonceptional....stiam si eu ca atata timp cat alaptezi esti protejata....
Gata v-am pupat dulce pe toate si ma duc la nani ca sunt franta......!!!!!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
Chiar daca sunt inca mic...tot am mai crescut un pic...maine fac 3 luni
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

da,da, recomandati vitamine! ca la mancare...ne am lamurit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Florentina G

Salutare!

Am citit in carticica de la Pampers( pe care am primit-o in spital) ca atunci cand alaptezi exclusiv esti protejata... eu cam pe asta mizez!
Dupa prima nastere imi daduse dr. niste anticonceptionale microlut pe care le-am cautat cateva luni bune si nu le-am gasit la nici o farmacie... pana n-a mai fost nevoie sa le caut -cand avea Maya 10 luni am ramas gravi cu bb 2. Atunci ne doream sa mai avem un copil insa acum s-a schimbat placa, drept urmare saptamana viitoare fac tot posibilul sa nu mai ratez vizita la dr.!

Da, la doctor, nu te baza pe carticica Pampers, ca spune tampenii, ma si mir ca pot fi atat de inconstienti. Teoria spune ca poate sa existe ovulatie in timpul alaptarii, iar in practica am auzit de destule mamici care au ramasa gravide in timpul alaptarii.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

MIKI04 acu am vazut mesajul tau,oricum multumesc frumos pt. raspunssi sper sa se linisteasca bebe.
DIANOCICA mersic si tie si lui bb.
LAVINIA P sa speram ca si-au facut treaba cum trebuie si i-au ascultat si inimioara cu atentie.Mersi de raspuns

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

danutz:Cum adica nu ai voie anticonceptionale la hipertiroidie? eu am Basedof de vreo 10 ani(acum si in sarcina a fost in remisie), dar nimeni nu mi-a spus asa ceva. sa fi omis medicul meu sau la tine e ceva mai complicat? dar mai complicat k Basedoful in hipertiroidie, nu stiu ce poate fi....Chiar m-ai pus pe ganduri...Eu nu am mai luat niciun anticonceptional in ultimii 6 ani pt k tot m-am chinuit sa fac un bb, dar acum ma gandeam k macar pentru un an ar trebui sa iau....

tema zilei
1 Si pe corp si pe manute il dau cu ulei de masline(fiert la bain-marine)..asa k no problem dc si le baga in gurita...
2 Nu m-am muls niciodata, chiar daca mai ramane ceva in ei..Mi se pare o chestie foarte chinuitoare si e pt cineva care are rabdare...eu nu am...

dianocica: stiu k ceaiul se da numai la supliment, dar asa s-a obisnuit, daca 2 luni a papat mai mult supliment..?Si ii este sete...i se usuca buzitele...Stiu k nu este contraindicat, (mai ales k ii dau babydrink)ci nu e neaparat necesar.Tu stii k ar face rau?
Super daca aplici ideea cu listuta!

alexandra_25: eu iau pregvit zinc, dar am luat si materna.Am observat k am mult mai mult lapte cand il iau pe primul

a_deju :de ce te-ai suparat pe soacra ta k pleca daca tot nu te-a omorat cu vizitele si cu ajutorul pt eric? A mea soacra era nici sa nu vina la nunta noastra daca nu o stabileam in noiembrie..Ea pleaca in fiecare an in luna octombrie in germania...si nu a vrut nici in ruptul capului sa schimbe plecarea. A trebuit sa amanam noi nunta...
Nu te mai supara din nimicuri...sau pt nimicuri...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

Mergi la inceput