Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salutare,

Multumim fetelor carene-au urat sanatate.Si eu ma rog in fiecare seara ca la urmatorul control (la sfarsitul luimartie)sa primim vesti bune.

DeeA, Mihaita are diagnostic de stenoza de artera pulmonara si stiu ca in maternitate neonatoloaga ii arata doctoritei ginecolog cum se cianozeaza.Cica e un semn ca areo afectiune cardiaca.la tine,dacanu s-a depistat nimic(presupun ca i-a fost ascultata inima) inseamna ca asa e el cand plange.Nu te impacienta prea mult.

danutz, la noi "criza " asta de 2luni a tinut o saptamana fix fix.Parca il deochease cineva.Nu facea decat sa planga si sa doarma si la mancat tot asa facea.Am avut nervi de otel,dar a fost crunt.De atunci ii dau debridat,pt ca am pus-o pe seama colicilor.A ajutat.

Dia,de unde ai luat umidificatorul minune?Ca al meu ma dispera ce greu ridica umiditatea si as lua altul.

Referitor la contraceptie ..pe baza alaptarii am oprietena care are 2 fetite intr-un an, una in februarie,cealalta in decembrie.
Iau exluton,mi-am setat telef sa sune zilnic.
Weekend placut fetele!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna fetelor,eu acum sunt l-a fratele meu si am intrat putin pe net
Bianca a impilit 4 luni si a facut vaccinul totul a fost in regula,nu a facut febra
sper sa ajung acasa cat mai curand ca pot sa va citesc mai des
v-am pupat

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

eu acum am intrat pe forum...ai dreptate, uneori trec neobservate anumite mesaje..poate unde suntem prea multe..sau poate ca trebuie sa iesim cu ceva in evidentza,ca la fel m-am simtit si eu...buun..eu nu gatesc nimic...mananc ce apuc...uneori mai gateste soacra..

quote:
Originally posted by miki04

Dianocica nu-i nici o suparare , am vrut sa fac un spirit de gluma nu sa supar pe nimeni. Si nu-i obligat nimeni sa raspunda sau sa guste gluma daca nu-i face placere. Scuze celor care s-au simti deranjate de mesajul meu.

Mihaela Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
slide Stefan
poze
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=16617" target="_blank">atat mai avem pana la 1 an

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

dianocica frumos si serios David si ce ochi albastri are...
teme:
3- nu mai am decit citeva picaturi la fiecare masa, asa ca rezerve de unde
2 - ulei de masline fiert
1 - mi-am pus sterilet saptamina asta si am scapat de stres ,inca nu am avut menstruatie desi ii dau completare de la doua sapt.si de multa vreme Bubu isi ia de la mine doar desertul
dia steriletul cu pricina se numeste MIRENE si costa in jur de 4-5 milioane

eu am ales tot steriletul clasic pt ca in urma cu ceva ani am avut probleme cu anticonceptionalele .luam Logest de 4 luni si eram f multumita : munstruatie la ora fixa, fara dureri ,cantitate redusa ,zile mai putine de menstruatie ,toleranta f buna pina cind au aparut vertijurile . eram singura acasa cu Kiki care avea 2-3 ani iar eu nu puteam ridica capul de pe perna ,aveam o ameteala cumplita de parca eram in carusel asa se invirteau toate in jurul meu.a trebuit sa intrerup pilulele ,se pare ca imi dadeau o proasta vascularizatie cerebrala ,am ajuns si la neurolog . Daca a-ti folosit anticonceptionale si le-ati tolerat bine MIRENE e o alegere foarte buna ,mie mi-a fost teama dupa experienta anterioara cu pilulele.
florentina in timpul alaparii nu esti protejata de o eventuala sarcina ,ai grija ca s-ar putea sa intri in runda a doua si te gasim si la mamici de 2007-2008.

AURAANCA-ALEXANDRAsi CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA

Mergi la inceput

florentina scuze, vroiam sa spun runda a treia

poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by chris80

eu am totusi o mica problema cu exlutonul. zice pe prospect ca se ia in functie de mica menstruatie. pai eu am ratat-o pe aia, si am luat din ziua in care am fost la dr. nu cred sa fie problema, nu?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

nu-i nici o probl, ca io nici n-am avut-o si mi-a zis dr. sa iau din ziua cand am fost la el .... faza tare e ca mi-a zis sa iau atunci ca avem pe teava 3 foliculi pregatiti sa plece la plimbare ... poate o puneam de tripleti .. si chiar in ziua aia mi-a facut Oana o criza f urata de colici de am stat 8 ore cu ea in brate cu randul... ne-am distrat si am zis ca ne-a mirosit fata si nu vrea 3 frati ... da' asa mi-am ratat eu unica sansa de a avea tripleti ... ma si inchipui cu 4 copii si toti 4 sugari si cu un sot care ajunge seara la 10 acasa si in rest fara nici un ajutor

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Chris80 si eu mai produc cam 20-30ml de laptic insa insist sa i bea si pe aia bblina!
Bine ati venit fetele noi, se mareste gasca !
Mi-am pus si eu poze cu mine si cu bb sa ma bagati si pe mine in album...nu stiu ce trebuie sa fac fiindca pe aici citesc cam din 2 in 3 cum nimeresc!
Noi la 3luni si o saptamana mancam asa 120ml biberon si cam 20-30 vacuta mami, bblina are deja 6,8kg deci ma declar multumita! Acum am dat militaria jos din pod si am facut program mancat la 3 ore si chiar peste daca rezista si somnic la 2 ore adica se trezeste mananca trec 2 ore se culca doarme o ora 1 sau 40minute se trezeste sta pana se fac 3 ore si mananca si fetelor e suuper nu mai zapacesc copilu nu mai face crize de nervi de oboseala cum o vad ca oboseste cum hop cu ea in leagan si adoarme in 10 minute! Toate asta dupa ce intr-o zi nu mi-a dormit decat 20 minute adunate si seara mi-a facut crize!
Va pup si va urmaresc!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

ne3ata
dia sunt total neinteresata...dar incep sa constientizez ca o sa vina si momentul....plus ca mi e asa o frica sa nu se mai intample...la 16ani m am dus la mama si i am zis: mama daca vin cu copil inainte de sot e vreo problema? si cum ea a zis nu...doar ca un copil. nu mai multi...
stiam de eluxan ca tre luat neaparat la aceeasi ora. dar poate are dreptate cris...la toate zice asa...
injectia minune?nici eu nu stiu f multe...mi a zis dr cand imi scotea firele ca nr vedem peste 6sapt pt o injectie cu rol anticonceptional. va dati seama ca la 3 zile dupa nastere i am zis: sex? dupa 6 sapt? ha!si n am mai ? nimic. eram atat de contrariata ca cineva poate sa vb de sex in momentele alea....

as mai baga 2 teme:
2.cu ce ii dati pe maini la masaj, acum ca isi baga manutzele in gura imediat dupa ...stiu ca s a mai vb inainte dar f putin...
3.pt cele care alaptati si faceti rezerve: in ce tineti laptele si puneti in acelasi recipient de la 2 sani?

va . ce misto e cu bb in brate si la forumit....uitasem...

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

am remarcat ca in generel cele care nasc natural sunt neinteresate .../ eu mi-as dori sa avem mai mult timp
la tema zilei: 1.eu masajul il fac cu ulei de migdale 100% natural, prest la rece, asa ca nu-i capat de tara daca il linge, dar nu o dau pe maini... oricum si le mai pune ea pe picioare, burtica, etc, pana termin si o imbrac
2. nu e bine colectezi laptele de la o masa peste laptele de la alta masa ... asa scrie peste tot ... le pui in recipiente separate... eu il colectez in recipiente de la avent care se ataseaza direct la pompa, cu capac, si pun numai biberonul deasupra si il dau Oanei

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by dianocica

ne3ata
dia sunt total neinteresata...dar incep sa constientizez ca o sa vina si momentul....plus ca mi e asa o frica sa nu se mai intample...la 16ani m am dus la mama si i am zis: mama daca vin cu copil inainte de sot e vreo problema? si cum ea a zis nu...doar ca un copil. nu mai multi...
stiam de eluxan ca tre luat neaparat la aceeasi ora. dar poate are dreptate cris...la toate zice asa...
injectia minune?nici eu nu stiu f multe...mi a zis dr cand imi scotea firele ca nr vedem peste 6sapt pt o injectie cu rol anticonceptional. va dati seama ca la 3 zile dupa nastere i am zis: sex? dupa 6 sapt? ha!si n am mai ? nimic. eram atat de contrariata ca cineva poate sa vb de sex in momentele alea....

as mai baga 2 teme:
2.cu ce ii dati pe maini la masaj, acum ca isi baga manutzele in gura imediat dupa ...stiu ca s a mai vb inainte dar f putin...
3.pt cele care alaptati si faceti rezerve: in ce tineti laptele si puneti in acelasi recipient de la 2 sani?

va . ce misto e cu bb in brate si la forumit....uitasem...

diana (03.12.06) david 1 2 3 intalnire

am remarcat ca in generel cele care nasc natural sunt neinteresate .../ eu mi-as dori sa avem mai mult timp
la tema zilei: 1.eu masajul il fac cu ulei de migdale 100% natural, prest la rece, asa ca nu-i capat de tara daca il linge, dar nu o dau pe maini... oricum si le mai pune ea pe picioare, burtica, etc, pana termin si o imbrac
2. nu e bine colectezi laptele de la o masa peste laptele de la alta masa ... asa scrie peste tot ... le pui in recipiente separate... eu il colectez in recipiente de la avent care se ataseaza direct la pompa, cu capac, si pun numai biberonul deasupra si il dau Oanei

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

bioneinteles ca io nu am inteles intrebarea, ca de obicei ... of, neuronul ala singuratic ...
de la 2 sani pui in acelasi recipient, numai sa fie colectat deodata, nu la interval mare de timp... adica 2-3 ore
de la mese diferite pui in recipiente separate

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

marani Ancuta mea are la 3 luni 7100,la nastere avea 3400.De ieri am inceput sa-i dau suc de morcov ,ieri 5 ml azi 10 ml,ei ii place si sper sa-l tolereze bine ,Dupa ce ajung la 25 ml adaug marul cite 5 mlsi abia apoi piureul de fructe .Pina cind vom avea o masa de fructe,daca totul merge bine, cred ca va implini 4 luni.La cea mare am inceput la 3luni si jumatate,acum cu o saptamina mai devreme.

poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA

Mergi la inceput