Remedii sughit persisitent

Remedii sughit persisitent | Autor: Adriana mica

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Bebelusul meu de 5 luni are accese de sughit de lunga durata, de cele mai multe ori dupa ce mananca cu pofta. Uneori elimina si putin laptic. Pana acum, am incercat sa il calmez cu lichide (ceai sau lapte). Am evitat pana acum sa ii dau lamaie (stiu ca este mai acida; in plus, am fost luata prin surprindere si nu apucasem sa scot lamaia de la frigider).

Uneori sughite cate 15-20 de minute fara oprire, si doar dupa ce incepe sa planga reuseste sa se calmeze.

Va rog un sfat cum sa remediez asta.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Eu ii dadeam un pic de zahar,dar era mai mare trebuie tinut pe limbutza pana se dizolva!Sau stransa un pic de nasucOdata ce cresc trec sughiturile si vin altele>

www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

2-3 picaturi de lamaie, zaharul nu se recomanda inainte de 1 an. sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Si Vlad sughita destul de des cand era f mic.La recomandarea dr. ii dadeam 2-3(nu mai mult) picaturi de suc de lamaie si trecea imediat.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Sughite pt. ca nu elimina tot aerul din stomacel. Incearca prin metodele folosite pana acum(ca si atunci cand era de cateva zile) sa-l ajuti si apoi pune-l pe burtica. Daca sta pe burtica o sa elimine aerul chiar daca o sa dea si laptic afara.
Nu-i da lamaie, e prea mic si nici nu-l ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Cateva picaturi de lamaie, maxim 5.Partea simpatica e ca ai mei au inceput sa adore lamaia de la faza asta Merge garantat.Il face sa plescaie.Sau putin ceai cald dar la noi nu a mers

Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 5 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Si bebele meu da 6 luni mai sughite chiar si 15 min(uneori),dar nu fac nimic special,ii trece de la sine.Ii mai dau uneori san si trece.Cred ca ceva lichid(ceai ,apa ,lapte)l-ar ajuta.Nu prea am auzit lucruri bune despre lamaie,asa ca nu am folosit-o niciodata,chiar daca s-a intamplat sa sughita mai mult.Cica la bebe sughitul nu e deranjant ca la noi.Dar daca zici ca ii trece doar cand plange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni08 spune:

eu folasesc cate 3 picaturi de lamaie si cand nu o am la indemana cate un pic de zahar pt ca nu are ce rau sai faca doar nu ii dai in cantitati exagerate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

eu am folosit apa cu lamaie.pot sa spun ca uneori le trecea,alteori nu.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
http://chiccutza.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

si primul bb si acum al doilea sughitau de numa, chiar intre mese (clar nu e de la aerulluat prin mancat, cel putin in cazul alor mei)
cu putina lamaie sau putin zahar trecea repede.
Acum insa am descoperit siropul de calciu (de la Pharco, parca) si ii dau o lingurita din acela cand sughite(ca oricum trebuie sa-i dau supliment de calciu, iar asta e tare dulce)

Diana Maria,mami de GLAD si de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Acum am vazut ca acest subiect, scos de la "naftalina", a fost initiat de catre... mine!

Evident ca a trecut, acum (la aproape 3 ani) are perioade rare cand sughite si ii trece dup cateva inghitituri de apa (cu sau fara lamaie).

Asta in cazul in care citeste vreo alta mamica, tot atat de panicoasa ca si mine.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput