metoda de epilare in zona bikinilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienuca spune:

Eu folosesc aparatul. Desi am niste pozitii cam de yoga, merita efortul. Iar durerea nici nu o mai simt, pentru ca in fiecare saptamana scot "teroristul". Plus ca te epilezi cat de adanc vrei sau poti suporta.
Pentru amatoarele care au aparat si nu indraznesc sa-l foloseasca: daca firul este mare o sa va suiti pe pereti. Asa ca puneti lama, dati o forma iar la 1 sapt. folositi aparatul.Va durea dar nu atat de tare.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Nu vi se intampla nici uneia dintre voi ca dupa epilarea cu ceara sau cu aparat firul de par sa creasca pe sub piele? Mie mi se intampla asta si in zona bikinilor si pe picioare si nu mai stiu ce sa fac. Voi ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

pt. Mitzura: Si pe mine ma enerveaza la culme firele care cresc sub piele si nu ma las pana nu le zgandar de-mi fac tot felul de punctulete rosii.In final le scot cu penseta...dar acum nu mai scot nimic ca nu mai vad nimic de burta,asa ca ce-o fi acolo....probabil un zig-zag...

Mergi la inceput

si mie mi se intampla la fel. Dar, la baie, dupa ce se inmoaie un pic piele, folositi o manusa sau cu un burete mai aspru pentru picioare si zona inghinala. Nu o sa fie 100%, dar 90% tot o sa fie mai bine.

Pupicei
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

..sau, tot dupa baie, cu ajutorul unui ac dezinfectat indepartati putin pielea care invesleste firul de par si apoi folositi penseta. Daca o faceti cu atentie nici nu ramin urme rosii.
Madi

Mergi la inceput

Asa e cum zice madi.
Se mai intampla urmatorul lucru: sa va apara cosuri care de fapt este tot un fir de par dar, in loc sa fie vizibil subpiele, este ghem si locul infectat. Daca le stoarceti va iesi si firul de par. trebuie sa scoateti firul de par, care va iesi cu usurinta, pentru ca radacina este afectata. Un unguent cu antibiotic sau fluocinolon (daca se mai face) si gata.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Dienuca, corect!! Asa mi se intampla si mie si tot asa si procedez. Cred ca alta solutie nu este. Credeam ca o fi de la aparat dar si cu ceara la fel mi se intampla. Mai e o chestie, cica sa te epilezi inainte de a face o baie pentru a nu se deschide porii, se diminueaza sansele de iritare si de crestere a firului de par sub piele.
Oana_B

There is no normal life, just life - Tombstone

Mergi la inceput

Oana, eu numai asa ma epilez. Si fac tot ce v-am spfatuiit. Chiar la un moment dat, nu mai aveam burete aspru (pentru ca am catel) si am luat piatra ponce, si usor, fara sa apas, am dat cu ea pe picioare si .... Nu pot spune ca este placut ca nu este, dar era o solutie de moment. Eh, si tot degeaba. Am un ten f. uscat si mai imi raman fire in piele sau fac cosuri. Dar nu ca inainte.

Succes

Diana

Mergi la inceput