metoda de epilare in zona bikinilor

metoda de epilare in zona bikinilor | Autor: MarianaP

Link direct la acest mesaj

A folosit cineva creme de depilare in zona bikinilor?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Da, dar nu am avut nervi pt asta...dureazä prea mult...asa cä...am apelat la paratul de ras al sotului!!!
E foarte eficace!!! Pärul dispare imediat...in douä zile este din nou acolo,...dar poate dispärea din nou, la fel de repede!!!

Si nici nu doare!!!!

Pa, Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Da, si eu am folosit, se foloseste relativ usor, dar creste la fel de repede si de des ca dupa lama. Eu personal prefer ceara, chiar daca procedeul este un pic mai dureros parul creste mult mai rar si mai tarziu.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu folosesc epilatorul si in zona bikinilor.nu este foaret dureros si nici nu creste repede.

cu cremele imediat apare la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Buna,
La orice Wallmart sau orice magazin cu cosmetice poti gasi Nair sau Aveeno pentru zona respectiva, creme depilatoare sau de la Canadian Tire poti lua un depilator Braun. Daca folosesti depilatorul parul apare mai rar ca la epilatul cu ceara.
O dupa-amiaza placuta.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina spune:

Si eu folosesc tot depilatorul. Doare putin pe moment dar parul dispare pentru mult timp. Am incercat si cu fasii de ceara si este la fel de eficare. Problema este ca daca tragi singura de ele... te vad toti sfintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Cel mai bine este de folosit ceara dar nu toata lumea suporta sa-si traga fisiile de ceara.
Se poate folosi si aparat dar dupa parerea mea este mult mai dureros.
Cind esti f. grabita insa poti folosi lama insa nu este eficace deloc parul apare dupa doua zile si unde m-ai pui ca se si intareste firul de par.
Deci fetelor -ceara ramine cea mai buna solutie si cea mai eficace cu timpul radacina firului de par este tot mai putin rezistenta.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yurika spune:

Eu folosesc ceara este putin cam dureros
Dar dupa arata frumos
Se merita efortul credema!

Yurika&Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

In afara subiectului, pentru coral: ai vazut Matrix Reloaded, si daca da, recomanzi si la altii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu ma fac la cosmeticiana cu ceara in aceasta zona.Singura nu as reusi!Crema nu e buna de nimic!O folossc la mare in caz de apare vroeun fir rebel!

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

quote:
Originally posted by parpalak

In afara subiectului, pentru coral: ai vazut Matrix Reloaded, si daca da, recomanzi si la altii?

L-am vazut si mi-a placut, dar l-am adus cu edonkey, nu am fost la cinema. Mi-a placut, dar eu sunt genul pentru care cartea de capatii e Dune si bibioteca noastra e 80% sf. Prin feb am cumparat un Dvd cu numele asta, de fapt era filmul matrix si un bonus cu secvente.
te pup

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput