Piticodromul de sept-oct 2005 (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Marilena condoleante pt. bunic.
Nu ii pun Alexiei paine in mancare ca oricum mananca ea.Cum prinde o felie nu se lasa pana nu o termina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Marlena, ma bucur ca ne-ai mai scris. pacat de evenimentele nu prea placute din viata ta.
poate patesc si eu ca tine cu alex, fata-fata si o iesi cu putza

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vladut manaca paine in ficare seara cand ajung eu acasa, ca vin cu paine proaspata si stam amandoi pe jos la usa si mancam
. In mancare la prans ii pun ocazional in ciorbita, dar nu e oregula. Al meu baga destula paine dimineata.

O sa ziceti ca-s nebuna... Si nu sunteti departe de adevar .
Nanadana danone cu fistic ai mancat? Ca am vazut ca sunt la baxuri si nu mi-e venit sa iau 6 asa doar ca sa gust .

Eu legat de fistic am ramas cu inghetata pe care o mancam cand eram mica si mai erau si niste batoane invelite in ciocolata care aveau o crema verde de fistic. Eram innebunita dupa ele si tin minte ca incercam mereu sa-mi imaginez cum naiba e fisticul ala... si de ce nu gasesc sa-l cumpar... Acum stiu ce e fisticul si gasesc sa-l cumpar, dar eu vreau ceva in care sa regasesc acel gust (probabil de E-uri )

M-am aberat destul... Ma duc acasa... WE placut tuturor!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

nanadana, imi place dr ta.am observat din ce scrii ca iti da sfaturi pertinente.
ce mai face buclatul antoine?

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Am ramas cu ceva din discutia noastra de azi (chiar daca pe ici pe colo a iesit cu scantei, fetele). D-aia cica suntem aici, sa dezbatem si sa invatam unele de la altele. Pe mine m-au convins Anya si Tonnia sa renunt la Almette pe moment, mai vedem peste cativa ani. Mezeluri zic pas, nici nu vorbesc de E-uri sau alte bazdaganii din ele, numai la cata sare contin si ma ia cu durere de cap. Rinichii copiilor ce vina au sa fie pusi la o astfel de treaba?

Hilde, nu te supara, uite o . Anya are numai intentii bune, iti spun cu mana pe inima. Ea isi permite sa iti indice pentru ca nu e numai o mamica dar e medic pediatru.

Salut cu bucurie aparitia Inei briuseleza, ma bucur ca mai baga nasul pe aici!

Marlena, offf, ce de intamplari neplacute! Capul sus si fii tare!

Diplodocus, uite o veste buna! Bravo!

Hai Bianca, ai bagat nasul si nu ne mai zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Irina, aceeasi dilema o aveam si eu cu privire la fistic...habar nu aveam cum e si imi imaginam tot felul de lucruri. Si ai dreptate, era demential gustul ala "verde".

Nanadana, ce fericita esti ca ai atatea de unde poti alege de papa pentru bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Marlena, condoleante!

Fetelor, multumesc pt. raspunsuri, mi-ati mai ridicat moralul. Ina, cam asa si eu, de fiecare data cand fac ceva pt. mine (din an in paste) ma gandesc ca e timp pe care l-as fi putut sta cu Matei.
Nici eu nu cred ca bunicii sunt datori sa ne ajute. Sunt totusi dezamagita ca socrii care stau la 10 minute distanta de noi sunt dispusi sa il vada pe Matei o singura data pe saptamana si atunci neaparat si in compania noastra. Nici ai mei nu sunt mai breji, au totusi scuza ca muncesc ca niste apucati si mai au grija si de bunica mea. Ei il vad pe Matei daca ne ducem noi acolo in weekend. Uneori il culc la pranz sau seara acolo (dar si noi dormim in noaptea respectiva acolo) si iesim si noi in oras. Dar asta nu inseamna ca ai mei stau cu el, doar ca e cineva acolo daca totusi se trezeste si noi nu am ajuns acasa.
Imi pare tare bine ca stam noi, parintii, cu el, dar sincer nu prea am timp de nimic altceva. Daca mai adaug si lipsa cronica de somn din ultimul timp ...
A, filme mai vedem pe mute la calculator seara, dupa ce se culca copilul.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Kid-ule si eu o invidiez pe Ina.
Speram si e ca acum ca suntem cetateni iuropeni vor aparea in magazine diverse bunataturi.Da de unde.Ma duc in Metro sau in Kafland(ca doar astea sunt aici)si pe raftul de mancare pt. bebelusi nu gasesc decat 2 amarate de sortimente si nu sunt pt. copii mai mari de 12 luni.Sper macar pana la vara sa apara si aici bunataturi pt. copii ca sa am ce lua in bagaj in concediu.Ca nici anul asta nu plec fara borcanase la mare.Sa nu mai vorbesc de pretul lor imens in comparatie cu cel de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Chiar, si eu imi doresc sa vad un film cap-coada. De 5 zile ma uit la Terminalul si nici acum n-am ajuns la sfarsit. Intre timp mi-a pierit si interesul.

Kid, in vara asta te fac managerul meu de vacanta, te platesc bine sa-mi alegi un loc, ca ai talent!

Eu imi aduc aminte fursecurile cu crema de fistic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Tonnia ai dreptate. Asta e cea mai mare bucurie a mea de cand am ajuns in State: ii pot da lui Petrut mancare organica. Am stabilit cu sotul ca pana la 2 ani sa-i dam doar mancare organica, apoi nu vom mai reusi pentru ca de relativ curand s-a "inventat" si au putine produse pentru copiii mai mari. Si noi mancam organic pe cat posibil si se simte la buget, dar asta e ...
Locca eu curatenie fac tot timpul si nu se vede. Lucrez la cooperativa "Munca in zadar", as renunta, dar nu pot, ca mi-a intrat in sange . Strang jucariile din casa la ora 12 cand doarme de amiaza si la ora 9 seara cand il culc ca sa nu-mi rup gatul calcand pe ele. Mamicile din grupul meu au case mari, o camera la parter in care sunt jucariile copiilor (diferita de camera copilului care e la etaj) iar restul casei are aspect uman. Aia da viata...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput