*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

alyna24 eu sunt din Arad..ma bucur ca i-ti place bluzica rosie, as vrea sa va trimit la toate cat o bluzica ...dar sunteti asa departe...cum sa va masoare..sau sa vedeti materialele..

kay te-am dat disparuta...nu inaintam daca tu nu esti pe forum...valabil si ptr Andrada.

madi esti o draguta.

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sa stii pauly ca am ramas surprinsa cand am vazut doar 9 pagini de cand v-am lasat... ceva nu e bine...
eu nu inteleg cum poti sa fii asa de frumoasa... de cate ori ma uit la pozele tale ma intreb cum reusesti??? nu numai ca esti frumoasa, dar esti tot timpul impecabila ! tot respectul !!!

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

o sa vorbesc cu prietena mea daca poate sa vi le faca si sa le trimita prin colet...ar fi ceva nou ptr ea..

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

kay m-ai facut sa rosesc de-a dreptul...multumesc ptr complimentele frumoase...esti o draguta

fetelor...ma duc sa ma imbrac...mergem la restaurant.

va pup pe toate

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Pauly multumesc!

Kay mie mi se pare enorm sa am 9 kg in plus si sa tot pun...La mine se depun in special pe fund, coapse si pulpe. Dar ma gandesc ca bebe sa fie bine si pe urma vad eu cum scap de ele.

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara!

Se vede lipsa Andradei de pe forum! Capitolul inainteaza lent! Dar de fapt cred ca asa e in week-end!
Andrada, imi pare rau de bunicul tau si pentru tine ca treci prin asemenea momente!!

La noi e iarna adevarata si urasc acest lucru! Trebuia sa fie iarna la timp nu acum cand eu am in casa lalele si ghiocei de la sotul meu drag! Sunt -14 , -20 de grade. Dar pana maine se mai calmeaza vremea si vor fi doar -1 grad!

Maine plec si eu la bunicii mei pe care nu i-am vazut de vreo 2 luni (stau la vreo 90 km)! Mergem la ziua bunicutei care implineste 81 de ani!

In rest ... am si eu vreo 3 zile de cand poftesc dulce. Inainte eram o mare mancatoare de ciocolata, iar sarcina m-a linistit... nu-mi trebuia deloc. Insa de catva timp am inceput sa mai gust cate o patratica. Iar de 3 zile mananc jeleuri! Ursuleti! Mi-am luat o cutie de 1,2kg. Sper sa nu o termin prea repede si sa se simta la kg mele! Dar nu ma pot abtine ... fac si eu ca si Oana cu pralinele...

Va urez o seara placuta tuturor! Ma pregatesc sa merg in vizita la socri! Nici pe ei nu i-am vazut de vreo luna din lipsa de timp!

Va pup!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 27+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am venit si eu la mama nu mai e nimeni aici?
pai ma duc si eu acasica !!! si va aduc impresii de la drum lung maine !!! eu conduc

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Madi hai ca ne mentinem cam la fel. Si eu tot 9 kg am pus. De la 46 sunt la 54 hai 55. Dar lasa ce daca suntem mici , ne sta frumos. Eu sunt un pic mai mare am 1.58. Lasa ca ne revenim noi. Kay zice ca e bine, sa stam linistite. Deci .....hai sa ne bucuram de bebelici.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Hop si eu, sa va spun ca tot cam 9 kg in plus am si cam aceeasi inaltime ca Vas si Madi. Dar in schimb eu am mai putine saptamani ca voi deci mai am de crescut! dar sper sa nu inaintez in ritmul asta!
In rest va doresc o seara frumoasa!

Bebe Isabella creste

22+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

In urma unui acces de tuse cred ca am eliminat dopul gelatinos... N-am contractii, dureri, dar... nu stiu ce sa fac... Am auzit ca se reface... Sa-mi sun mai bine medicul?

27+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput