*** Mamici de Mai - Iunie 2007*** (33)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

mai devreme am stat si eu in pat..m-am uitat la tv..am mancat cam un sfert de kg de inghetata....si dupa m-am ridicat frumos si mi-am intins rufele la uscat, si am spalat vasele, si am pus de mancare...acum se face...weekend tot de una singura, ca al meu sot inca nu a venit..parintii sunt la tara...

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

gata, mi-am revenit. Suntem apti de munca si de scris. Asta cu scrisul pana vine sotul de la treaba si se baga pe FIFA. Clar ca nu mai am timp dupa, dar ma mai rog de el sa ma lase sa vad ce fac fetele.
Doamne de abia acum imi dau seama ca imi simteam puiul sughitand si eu figura mare ma tot intrebam ce se simte asa la intervale egale de timp, si ma puneam repede pe pat ca imi era frica.Vai de capul meu .Daca asa o sa fac si cand o sa vina bebe pe lume si tot ce e normal mie o sa mi se para ciudat... e clar.Noroc ca o sa fiti voi prin preajma. Dar la faza asta am fost chiar culmea.Doar vedeam ca vorbiti despre asta dar ....Bine ca acum stiu si macar stau linistita.
Pauly, Super hainitele.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, ati vazut ca s-a mai nascut azi dimineata o fetita din randul celor de martie aprilie? Rianna, la 38 sapt, 3.250 si 50 cm!
Hai ca incet incet ne apropiem si noi....

diana 27+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

dianalaura cam asa ma odihnesc si eu ...ca si tine, in fata calculatorului.

24+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, fetelor!
Acum am mancat si eu ceva pe ziua de azi(tortellini cu sos de smantana si sunculita) si v-am citit!
Eu mi-am rezolvat pana la urma cu medicalul.Am fost la spital azi si mi-am facut o internare iar!Bebe e bine, da din toate cele si e bucuros ca i-am dat sa manance!

Pauly, super bluzitele tale!Tare as vrea si eu macar una din aceea rosie!Zici ca stai in Tmisoara sau am inteles gresit???Nu stai in Buc?

Andrada, imi pare rau pt bunicutul tau dar ai incredere ca va fi bine!Sanatate multa!

Moko, pai ieri chiar am intrebat de tine pe dna Mariana!Pai sigur ne vedem sapt viitoare ca treb sa-l mai iau pe Raducu!

Referitor la botez, noi inca nu ne-am gandit insa cu siguranta(sper sa mai gasim liber) il vom face unde am facut si nunta pe lacul Floreasca!

Alyna 28+cu DAVID ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Pauly, bluza rosie e trasnet! si eu tot genul asta mi-am cumparat 3 bluzite, iar una negru cu alba seamana tare bine cu a ta.

si noi avem petreceri si in seara asta si maine seara asa ca am umblat azi dupa cadouri prin oras si m-am "lipit" si eu de un parfum mai fresh ca pe cele dulci nu le mai pot suporta.

revin mai incolo

Andreea 22+ Vlad

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mai burtici, voi incepeti sa ma complexati cu kilogramele luate. eu am luat deja 9 kg, am plecat de la 45 kg si acum am 54!! Si mai am de luat inteleg...Sa va zic ca am 1.56?! Va atasez un link la o poza de a mea de acum o saptamana... http://community.webshots.com/user/mradutoiu

Madi +

Asa creste bebe!

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

buritcile !!!

ieri am fost la apartamenul nou si am dormit acolo, iar acolo n-am, net , asa ca am venit la mama sa va citesc si sa va zic ce-am mai facut !!!

imi pare rau andrada pt bunicul tau ! sper sa se faca bine ! stiu cum e cu avc-ul...

vreau sa zic pauly !!! super bluzite si super paula !!! esti superba !!! arati foarte-foarte bine !!!

noi am primit azi de la tati o bluzita neagra de care are o sageata spre burtica, iar pe burtica scrie BABY !!! mi-e asa draga !!! si arat foarte in ea !!!

acum Sosonica se tot agita, cred ca si ei ii era dor de voi !

maine iar lipsesc pt ca mergem la bunicii din partea tatalui, la Pucioasa sa facecm vizita !!!

si ma duc sa stau putin ca am ras ieri si azi de ma doare burtica... oare ii face rau rasul Sosonicii??? ca ma dor falcile de ras... e circ acasa la mine, in casa noua ! facem atatea prostii si ne prostim continuu, parca ieri ne-am cunoscut !!! e foarte placut, da ma gandesc serios sa nu-i faca rau atat ras grasei mele !

oana22+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

madi, vrei sa zici ca te-ai ingrasat??? asa aratam eu acum 3 ani ! si am 20 !!! esti bine ! sa vezi acum ce moby dick sunt !!!

oana22s+4d cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Hei, vad ca toata lumea se lauda cu kg in plus.
Dianalaura batem palma! Si eu tot 14 kg am luat, acum am 74 kg. Nici nu imi vine sa cred, dar asta e. O sa ne chinuim noi dupa aceea. Eu il simt pe bebe pana la 4 degete deasupra buricului, cred ca e in crestere accelerata zilele astea. Si are o forta in el, mi se misca burta in toate directiile. El sa creasca mare si mai vedem, e si multa apa in tesuturi (eu aveam gambele si gleznele subtirele si acum sunt duble).
Bravo si celor care nu va ingrasati, daca as fi in locul vostru as mai face vreo 2 bebei la rand.
Si eu m-am speriat cand a sughitat bebe acum cateva saptamani.

Anca, 27s+6z Andrei Cristian

Mergi la inceput