Ai nostri, ca brazii- ian-feb 05 (42) LMA

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Wow 5 bai pe zi? Doamne , poate il jeneaza pipi, dupa aceea!
Poti intreba un medic..ce solutie ti-ar da!
Vara e ok, dar iarna?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu Kris, deoarece nu il lasam sa faca tot ce vrea el.
El intra in cada, se joaca putin cu apa, ai il scoatem. Nu se poate numi baie propriu zisa, iar de jenat nu se pune problema, ci pur si simplu e innebunit sa faca baie, el care o ura ura.
Bine, si acum plange cand ii clatesc parul cu dusul, dar asta e, se va invata.

Chiar acum cand am intrat in casa si-a adus ligheanul, a facut, s-a sters cu hartie, a aruncat-o in wc si a tras apa.
Sunt mandra de el!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Liviana - in 3 zile maxim obtii viza, mai ales ca e interes de serviciu. Imi pare rau de apartament. Eu am sa va spun la sfarsitul lui aprilie despre apartament (sotul zice sa nu ne bucuram pana nu semnam actele). Parerea mea este ca ar trebui sa luati banii dublu inapoi - ca asa e precontractul. L-ati facut la notar? Ati platit ceva? Ca din pacate banii aia nu-i recuperati. Oricum, va cred ca sunteti disperati ca stiu ce inseamna sa umbli dupa casa perfecta. Va tin pumnii ca poate se razgandesc.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

azi mi am facut programare la ginecolog,la bucuresti.o sa merg la dr horia cioflan,pt ca am o prietena insarcinata care merge la el si azi ma duc cu ea si cu sotul ei,cu masina.vreau sa mi fac babes papanicolau ca nu l am mai facut de cand eram insarcinata si sa mi fac un control.apoi,atunci cand voi face rost de ceva mai multi bani,voi merge sa mi fac si analizele de coagulare.nu la fundeni,bineinteles.sper sa fie bine.azi il iau si pe cris cu mine,ca tati azi ramane toata ziua la scoala,sa mi tina si mie orele.cris de cateva zile mananca f bine,nu stiu ce l a apucat.si el a facut caca ieri dimineata la wc,insa pipi n a mai facut de mult la olita.doar in pampers.insa nici nu l am stresat.uneori,imi spune//mami,pipi .insa cand il intreb//vrei la olita?//raspunde//nu//si l las in pace.o sa l mai las pana in vara,cand o sa i pun chilotei.acum sunt cu serviciul,nu pot sa stau toata ziua cu el,si mi e ca daca o pun pe mama sa l puna la olita,sa nu l sperie....ca el e cam incapatanat si din ce o stiu eu pe mama,nu prea am incredere...asa ca astept vacanta de vara,cand si eu si tati o sa fim acasa si o sa ne putem ocupa de cris.cris noaptea asta a vb mult in somn,a ras,a tipat, asa ca pana la urma m a trezit si desi m am culcat la 1 noaptea,de la 5 30 nu mai pot dormi.m am si vopsit aseara,de,sa fiu frumoasa la drsi mi se pare ca mi miroase parul a amoniac atat de tare,ca ma inteapa narile....asta desi m am samponat de 2 ori dupa.dar vopseaua pe care am folosit o acum,de la kalos,n am mai folosit pana acum.mi a adus o cumnata mea,care tocmai a terminat un curs de coafura in bucuresti si care mi a recomnadat aceasta vopsea,cica e profesionala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am pus alte poze de la ziua lui Vladut aici:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/album?.dir=49c3re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a

mona, bafta multa!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ubi, merci frumos pt info si incurajari. Voi unde vreti sa luati apartamentul? Banuiesc ca tot cu 4 camere. Din pacate, nu cred sa se razgandeasca vanzatorii. Vom merge la notar acolo unde am facut si precontractul si ne vom recupera banii dati ca avans. Asta nu e o problema, ci mai degraba faptul ca preturile in zona iar au crescut. 110.000 euro un ap de 86mp! Incep sa ma gandesc din nou serios la varianta cu teren+casa.
Simona, pozele de la ziua Vladut sunt f frumoase. Vad ca ai invitat si cateva mamici din grupul nostru. Dar cine este Sandu? Imi place f mult poza cu imaginea lui Vladut reflectata.
Matei a avut ieri o zi grea la cresa. Nu a mancat, nu a dormit si-l sacaie in continuare nasul si diareea. L-am culcat de la 20:30 si la 7 dimineata inca ar mai fi dormit. E tare grea acomodarea la cresa, dar mergem inainte.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Simona, iti multumim pt poze!..POate mi le trimiti si pe mess..sunt vreo 12 . Aseara nu am avut net,

Mona, mult succes la dr!

Ubi si Liviana, succes in privinta caselor!

Crinuta, e bine atunci daca nu ii faci baita de cate ori iti cere..

albume foto
rochita rosie

Mergi la inceput

Fetelor, in week ce a trecut am fost la munte, Bran-Simon. A fost o vreme de vis..Am fost si in Poiana , unde am gasit putina zapada, pe partie, am si urcat cu telecondola.

In poenita de la Bran Simon, era doar cateva petice de zapada , unde ne-am jucat..de parca nu mai vazusem asa ceva, unde am si facut poze.

Ce m-a ingrijorat, a fost faptul ca Bianca, mi-a varsat la serpentine, chiar si la curbele mai usoare, dar numai apa pe care o bause, i se facea rau destul de des, de am facut vreo 3 opriri. In ziua plecarii nu a vrut sa manance de dimineata si o mare parte de drum a dormit. La fel s-a intamplat si cand am urcat la Poiana. Oare de ce? La munte am mai fost cu ea..si tot in aceeasi zona, dar numai ca asta s-a intamplat anul trecut prin vara- cu vreo 9 luni in urma.

Iar la munte nu prea a avut pofta de mancare..ma rugam sa manance cate ceva..Cei drept, pe masa erau multe bucate, si ciupea din fiecare..- am fost cu inca doua familii, pe langa socrii. Starea ei, in mare, a fost ok. Si inca ceva..cred ca e alergica la ceva..era rosie in obraji, si pe barbie, mai mereu.. La inceput am crezut ca de la servetele umede ( baby delfi), dar le folosesc de aporape un an cand iesim in parc. La poponet, sunt fidela, in continuare, a firmei sanosan, ca si la cosmetice.

Eiii la Bucuresti, nu i s-au mai inrosit obrajorii, si de at nu mai are nimic..

A-ti intampinat situatii similare?

Sa aveti o zi buna!

albume foto
rochita rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kris, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Unii copii fac mici alergii de la schimbarea de mediu. Matei de ex. a avut asa ceva cand am fost asta vara in Grecia. In plus, la munte aerul e mai ozonat, mai tare, si ceva mai frig, asa ca de asta ar fi putut sa apara roseata pe zonele direct expuse (fatza, barbie etc). La poponet eu una nu mai folosesc demult cosmetice, il spal pe M cu apa si sapun si nu are probleme. Pe fata il sterg cu servetel uscat, nu am incredere in cele umede...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Liviana, iti multumesc pt raspunsuri. Vremea la munte a fost excelenta, ziceai ca-i primavara. Spre seara era mai rece, tinant cont ca eram la munte.

Si eu as vrea sa renunt la ulei, de ex..ca si acum inca o dau, dupa fiecare pipi.., dar nu stiu cand. Iar la servetele nu voi renunta, poate ca le voi schimba.. sa trec pe unele mai ieftine..cele de la baby delfi sunt destul de bune.

albume foto
rochita rosie

Mergi la inceput