Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani la toate fetele.

Hai Luna ca 1 kg tot e bine si ai sa vezi ca ai sa reusesti mai mult.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Gusta,bine ai venit!
Tu cum te impaci cu Superdieta?
Sa inteleg ca si tu esti in zodia Gemenilor?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut mamici!

Si io ma chinui a scap de 5 kg pe care le-am pus peste noapte dupa ce am terminat cu alaptarea. Am comandat catering sa mananc doar de pranz si nu seara cand vine sotul acasa sa stea cu piciu.
Merg si la sala din an in paste, insa sper sa dau jos prin regim alimentar. E ingrozitor sa iei proportii! Nu mai incap in nicio haina!
Azi dimineata m-am cantarit si aveam 64 de kg...la 1,63 cm, e destul de mult.
va pup

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisimuky spune:

Luna, e al doilea kilogram pierdut ! Inca o floricica, te rog !

Mamica de nazdravan Rares si Mihnea

Good things last forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Buna fetelor,

Nu am mai scris ca am fost tare ocupata . Intre timp am continuat cu dieta mea, am mai si calcat stramb dar tare putin si nu cu lucruri care sa ingrase. Am mai reusit sa slabesc 1 kg.
Deci in total sunt 10 in minus.

Chiara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Da Luna sunt zodia gemenilor si sa stii ca ai dreptate ca anul asta slabim mai greu vad la mine dar nu ma las batuta asa ca hai sa ne incurajam impreuna.Cu Superdieta sunt multumita azi cantarindu-ma si am 73 de kg deci se poate dar crede-ma ca am tinut cu dinti la inceput de ea si acuma vad ca mi-au trecut toate poftele si ma simt si mai bine.

Eu de luni fac si stepper si poate asta si ajuta nu stiu dar cele 2 reprize dimineata si seara de cate 20 de minute ma fac sa transpir ca o vaca.Sper ca pana vineri cand voi merge la medic sa mai dau ceva jos si chiar daca nu tot sunt multumita ca am ajuns unde mi-am propus pana sa merg la medic.

Mihaela sa stii ca nu e mult eu ce sa mai zic ca la 1,64 aveam 76,5 si acuma am 73.

Bun venit noilor fete si spor la slabit.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Salutare!Iertare ca nu am mai intrat pe aici,dar merg la servici numai dupa amiaza si nu mai am timp deloc.Am reusit sa dau jos numai un kg.Nu stiu de ce merge asa greu,dar oricum sunt multumita.Pana la vara vreau sa reusesc.VA PUPICESC PE TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

gusta,nu conteaza ce scriu horoscoapele,noi mergem inainte si nu ne lasam
Insista cu stepperul ca e foarte bun,dupa nastere l-am folosit si eu si s-au vazut rezultatele destul de rapid
chiara,felicitari pentru cele 10 kg.pierdute.Se pare ca dieta chiar functioneaza.
caminik,bine te-ai reintors printre noi cu un kg.minus
Mihaela,bine ai venit la noi si mult spor in pierderea kg.Daca iti place la sala si ai timp incearca sa mergi mai des.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut fetele!

Multumesc mult de primire!

Gusta mie mi se pare mult...si 58-59 mi se pare mult ptr ca eu am variat intre 48-52 pana acum 5 ani...Cum mi-am intalnit alesul, cum am scapat kilogramele de sub control...Acum si el ma bate la cap sa slabesc!

Chiara 2005 felicitari ptr vointa de care dai dovada! Vad ca esti lider absolut aici!

Luna75 mersi de primire! sa stii ca eu as vrea sa merg mai des la sala, insa a devenit cam greu. Am vrut sa merg luni la step aerobic si era plin. De fiecare data cand incerc sa merg e tot plin si ma enervez, iar alta sala mai libera si la fel de faina nu gasesc.

Va doresc tuturor vointa de fier si multe kg in minus. Eu tot 64 am! Sper sa revin in curand cu vesti bune!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna, fetelor!Nu am mai apucat sa trec si pe aici !
Am venit insa sa ma laud ca am mai pierdut un Kg-am 77.
Sper sa tina pentru ca ieri, de exemplu, am mincat putin cam mult.

Numai bine si o saptamina minunata!

Luna75, nu am mai citit horoscopul si nu stiu cum sunteti voi celelalte gemene, dar eu lucrez fff greu.Fac intr-o saptamina ce faceam la sfirsitul anului trecut in 2 zile....Oare mai tine mult?????

ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput