Grup de suport pt.slabire 5 kg.(8)
Raspunsuri - Pagina 12
eunice78 spune:
La multi ani, fetelor!
M-am cantarit si eu azi, dupa zece zile. Rezultatul: vreau si eu 2 floricele!!! Sunt tare multumita ca eforturi exagerate nu am facut.
Spor la slabit!
Luna75 spune:
La multi ani ! pentru toate fetele din grup si indeplinirea celei mai arzatoare dorinte,aceea de a arata cat mai bine.
Interesant cum cateva kg.in minus ne pot face sa ne simtim bine.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
Marilena,se pare ca dieta mamicilor functioneaza bine in cazul tau,ai slabit foarte frumos.Eu nu am slabit decat un kg.insa nu ma mir caci saptamana asta chiar daca m-am tinut de meniul recomandat (am trisat de doua ori mancand pepene verde),mi-a fost foarte foame si am mancat putin mai mult decat in saptamanile anterioare cand eram la dezintoxicare.
Daca as slabi saptamnal cate un kg.ar fi perfect
Moira,tie iti place sa alergi? Din pacate nici eu nu pot sa merg la sala datorita programului de lucru ciudat 8-13,pauza,apoi din nou de la 17-21.Am noroc cu alergatul si cu cd.urile cu exercitii,insa trebuie sa ma trezesc foarte devreme ca sa imi termin programul de sport + nici nu am suficient timp
Aiska,tu faci ceva sport ?
pisimuky spune:
Ma prezint la raport ! AM MAI SLABIT UN KILOGRAM !
Mamica de
nazdravan Rares si
Mihnea
Good things last forever.
Luna75 spune:
eunice,ai slabit in total 4 kg.pana acum sau doua ? Am vazut pe lista ca ai deja doua floricele.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by pisimuky
Ma prezint la raport ! AM MAI SLABIT UN KILOGRAM !
Felicitari! Vad ca pentru tine e prima floare,sa inteleg ca si primul kg.pierdut sau am uitat eu sa iti mai pun o floareCu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
eunice78 spune:
Doar 2, multzumesc pt floricele!Ce bine e sa ma vad pe lista, in we ma duc la cumnata mea si, gandindu-ma la floricele, sper ca nu o sa gresesc, sa ma las prada dulciurilor. De ce oi fi asa pofticioasa?!!!!
Spor la slabit!
Marilena12 spune:
Eheee, Luna, pe vremuri in tineretile mele,
slabeam si 5 kg intr-o saptamana, dar acum... Am impresia ca dai jos mai greu din cauza ca mai ai putine kg de dat, sau ti-ai obisnuit organismul sa se multumeasca cu un aport caloric scazut, si nu se sperie asa repede cand sistezi carburantul. Eu de 2 ani m-am ingrasat tare, inainte nu prea puneam, aveam constant 50-55. Insa acum slabesc mult mai greu, cam 6 kg intr-o luna maxim, daca am noroc. Este bine si asa, ce ma mira pe mine este cum nu ai slabit mai mult la cura de dezintoxicare, ca asa de greu cum slabesc eu, cadeam pe piciore pana acum sa tin astfel de cura. Te felicit din suflet pentru ambitie, si te admir pentru asta! Kilogramele pierdute lent se pierd pentru totdeauna, reversul il stii. Tu vrei sa slabesti doar pana la 57 sau mai vrei? Pentru ca daca ai doar atat de slabit, cred ca pana la sfarsitul dietei nu ai ce face. Poate ca o sa dai mai mult jos. Ceea ce iti trebuie este rabdare si perseverenta, si cred ca le ai!

MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
Luna75 spune:
Marilena,cum zici si tu in tineretile mele slabeam si eu mai usor,dar acum nu prea merge.
De ex.in toamna am terminat daneza,cu foarte putine abateri(mai putin spanac,nu telina)si nu am slabit decat
3 kg.+ mai si faceam sport.
Eu nu imi doresc sa slabesc mai mult de 57,dupa nastere aveam in jur de 79-pe atunci 57 era un vis aproape irealizabil...insa intr-adevar se poate slabi dar
cu suferinta