Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 19
kateryna spune:
La multe lunite!!!
Rares Cristian de
Crisotexa 

Rahela Daria de
Cleopiciu 

Alex-Arianna de
messa 

Mihnea-Gabriel de
Maryela 

Letitia~Ioana de
Terbitza 

Ariana-Iulia de
ari-ela 

Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
adinush spune:
Missed me?![]()
Dupa lupte seculare mi-am facut si calculatorul si netul si tot.
Acum mai am nevoie doar de timp sa recuperez.Stie cineva de unde sa iau?
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
sraluca spune:
NEATA FETELOR,
sau in sfarsit ca nu mai e dimineata de mult
Noi am avut o noapte lunga si dormita
ca s-a trezit puiul sa manance la 6. Pe la 7 cand terminasem s-a trezit(a sarit) si tati de la un plans si i l-am dat in grija sa il culce.
Numai ca tati ce s-a gandit el si a venit cu puiul in pat asa ca dupa nist frichineli (ne doare tare stomacelul) am adormit toti 4 (+bobi) precum conserva de sardele, sau heringi. Adevarul e ca ne cam potrivim ca astia asa fac acum conservele: pun 2 pesti mari si 2 mici. A fost tare bine numai ca la un moment dat iar ne-a apucat burtica.
Nu stiu ce sa ii mai dau. I-am dat Espuminsa si parca mai rau a facut. Acum am trecut pe Bonnisan. E si fonfi in continuare si aia cu batisat bebelusului au intarziat cu comanda.
Si eu sunt putin fonfi dar pt ca sunt mama nebuna, eroina. Ca mi-a zis ieri maica-mea ca la Perla e targul cu haine de copilasi asa ca aseara pe la 18-19 inainte de inchidere ma duceam acolo. Si fetele din constanta stiu ce vant era ieri, acolo era si mai rau, era sa ma zboare (e, la tonajul meu cam greu dar asa de frumusetea expresiei) Oricum cand m-am dat jos din masina mi s-a taiat respiratia. Si nici nu am luat nimik.
LILI pai cand te bate la cap si te critica mama te enerveaza dar parca nu asa tare ca atunci cand o face soacra.
Apropo de soacre, a mea a vorbit ieri cu barbati-miu si cica ii e dor de strumfulica al nostru. "Cand il mai ducem ca abia il asteapta si ea si bunicul"
Si eu ca LILI ca in alta parte nu am unde sa il duc, asa ca facem compromisuri.Toata viata e un compromis de altfel.
Hai ca s-a trezit puiul si PLANGEEEE
S-a dus BOBI sa vada ce are ![]()
![]()
![]()
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
alinuk spune:
quote:
Originally posted by adinush
Missed me?
Dupa lupte seculare mi-am facut si calculatorul si netul si tot.
Acum mai am nevoie doar de timp sa recuperez.Stie cineva de unde sa iau?Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bine ai revenit!!
ce mai face colega de patutz a lui Teo???
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007poveste de bb margelutza
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
cleopiciu spune:
KATERYNA ,MULTUMIM PT. URARI!!!!
AJUTATI-MA VA ROG CA NU MAI POT!!!!!!!!!!!!
CE sa-i mai cumpar Dariei pt. nascuc ca tot infundat il are si nu stiu ce sa ma mai fac!!!!!!!!!!!Eu ii pun ser fizilogic dar ........cred ca e degeaba....La farmacie a spus ca nu am ce sa-i pun........
offffffff ca n-au inventat si astia ceva pt. nasucul bebelusului...
CLEO si BEBE DARIA (24.12.06)
sraluca spune:
Isi pierduse suzeta.
Referitor la SUZY ca era discutia pe aici sunt pro. De fapt nici nu sunt prea stresata pt ca are momente cand o vrea si momente cadn o arunca cat colo. Bine asta e de la copil la copil.Momentan e in faza "caut suzy cu gura", adica ii cazuse si sugea capatul celalalt. Cica ii ajuta la colici si v-am mai zis ca nu stiu unde am citit ca astia hraniti cu biberonul au dorinta absconse sa suga si atunci e bine sa le dai suzeta, sau o cer. Cica astia devin fumatori mai tarziu![]()
Si e bine si pentru linistea noastra.
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
ylilimic spune:
Neata!
Ca pentru WE:
Sotul vine acasa foarte tarziu si ca sa nu-l certe sotia se gandeste sa-i faca o partida de sex oral. Se furiseaza in dormitor, se baga sub plapuma si trece la treaba. Dupa ce rezolva problema merge la baie si ramane perplex cand o vede pe sotia sa iesind din baie.- Tu cum ai ajuns aici ?! striga el - Nu mai striga ca o trezesti pe mama, spune sotia....
Si despre prezervativele Messei: De ce se pun prezervativele asa de greu? Sa-ti mai dea o sansa sa te razgandesti...
Eram fericit. Eram impreuna cu prietena mea de peste un an, asa ca ne-am hotarat sa ne casatorim. Parintii mei ne-au ajutat in toate privintele, prietenii m-au incurajat... Dar prietena? Ea era un vis! Era un singur lucru care nu-mi dadea pace, chiar deloc, si acela era viitoarea soacra. Era o femeie de cariera, desteapta, dar in primul rand frumoasa si sexi, care cateodata flirta cu mine, chiar pe fata, si ma facea sa ma simt prost. Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile. Asa ca m-am dus. Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca in curand am sa ma casatoresc si ca avea sentimente si dorinte fata de mine pe care nu le putea trece cu vederea. Asa ca inainte de a ma casatori si a-mi dedica viata fiicei ei, ea vrea sa faca dragoste cu mine. Numai o data... Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant. Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si daca ma simt in stare....sa ma duc si eu. Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine. Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat hotarat spre usa de la intrare... Am deschis-o si am iesit. Acolo, in prag, sotul ei (viitorul meu socru) statea cu pusca in mana. Cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti, ca am trecut micul lor test. Nu-si puteau dori un alt barbat pentru fata lor: "Bun venit in familie". Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am mai invatat inca o lectie importanta: tine-ti tot timpul prezervativele in masina.
in alta ordine de idei cine mai naste azi? Hai fetelor ca stau majoretele degeaba!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
Iata si o propunere pt TEMA ZILEI (cu conditia ca persoanele de pe forum se explud):
De cind a incetat munca sa fie munca?
Unul dintre cliseele care inca se mai vehiculeaza pe la noi e acela ca romanii muncesc putin. Desigur ca afirmatia e adevarata pentru multi dintre noi. Dar nicidecum pentru toti. Adeseori ea e infirmata masiv de realitate.
Exista foarte multi romani, am cunoscut chiar eu o multime, care muncesc mult mai mult decit majoritatea europenilor. Si numarul lor e in crestere. Acum ceva vreme ma aflam la sediul unui client din Viena, unde aveam o misiune de consultanta. Am iesit la un moment dat din biroul pe care mi-l alocasera ca sa cer secretarei sa-mi caute un document si am constatat cu stupoare ca in sediu nu mai era nimeni. M-am uitat la ceas si era sase seara. Si nu mai era absolut nimeni. Doar intr-un colt, ratacit, am mai vazut un baiat maruntel care scria ceva la un calculator. M-am dus sa-l intreb ce s-a intimplat cu restul lumii si am constatat cu surprindere ca era roman. Mi-a explicat ca austriecii nu lucreaza dupa ora 17.30 nici un minut. O vreme mi-am amintit acest episod ca pe o dovada ca noi nu sintem asa de lenesi si ingalati cum ne crede lumea. In ultima vreme insa am inceput sa-mi reconsider opinia pentru ca constat ca se accelereaza o spirala furibunda a devenirii, a succesului. Oamenii par sa se fi angrenat intr-o cursa catre nimic, dar care a devenit brusc mai importanta decit orice altceva. In vara asta a avut loc un festival al filmelor de superamatori in care au fost invitati sa concureze oameni obisnuiti din companii. Tema era sa faca o parodie de 15 minute despre un film celebru. Cam jumatate dintre ei au ales ca parodia sa fie despre firmele sau produsele lor. Atit de preocupati sint despre ceea ce fac incit nici atunci cind se distreaza nu se mai pot distra decit in modelul corporatiei. Au aparut jargoane de corporatie, in romgleza, de o barbarie infioratoare pe care oamenii le folosesc fara nici cel mai mic sentiment de stinghereala. Pe scurt, toata viata lor a ajuns sa graviteze in jurul unei firme sau al unui produs pe care firma respectiva il fabrica sau il vinde. Iertat fie-mi sexismul, dar constat ca fenomenul e de-a dreptul ingrijorator la femei. Probabil din cauza presiunii puse asupra lor de o cultura care a considerat multi ani femeile inferioare in afaceri, acum simt nevoia sa demonstreze, inca in plus fata de barbati, cit sint de dedicate si de capabile. Am cunoscut mame care au venit la serviciu pina cu doua saptamini inainte de nastere si apoi si-au lasat copiii in seama bonelor si s-au intors dupa trei luni. Daca le intrebi ce le mina, spun ca se plictisesc acasa, ca nu se implinesc si ca au nevoie sa faca ceva important. Ce fel de societate sintem pe cale sa cream in care mamele cred ca e important sa vinzi detergent la gospodine si neimportant sa-ti cresti copiii? Asa ca, din ce in ce mai des, am inceput sa ma gindesc ca austriecii aia nu erau chiar prosti. Sa nu uitam, totusi, ca munca e o servitute al carei rol este sa ne asigure traiul. Sigur ca, de vreme ce sintem acolo, e bine si energizant si pentru noi sa o facem cit mai bine si sa avem cit mai mult succes. Dar viata noastra cea de toate zilele incepe, totusi, o data ce am inchis in urma noastra poarta pravaliei. In mod paradoxal, o astfel de atitudine ajuta chiar institutia in care lucram. Vom fi mai relaxati, mai productivi, mai putin predispusi la conflicte si rivalitati interne, mai echilibrati si, mai presus decit orice, mai umani.
cleopiciu - imi pare rau ca nu pot sa te ajut.Ai mai imbunatati situatia cu cateva picaturi de esenta eucalipt/camfor/ mentol picurate in preajma lui. De desfundat ziceau fetele ca merge sa il tii in aburi, eventual la baie unde curge muuulta apa calda.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
dianamizzi spune:
buna dimineata!
am revenit :) am fost intr-o mini vacanta si ne-am incarcat bateriile super. revin la povestit si vorba. acum ne pregatim sa iesim pe afara.
raspund repede pentru CLEOPICIU despre NASUC INFUNDAT: eu am avut o mare sperietura la 5 jumate intr-o diminata ca s-a trezit thea urland... avea nasul infundat, nu putea sa respire si am facut umatoarele lucruri:
1. am pus ser fiziologic in ambele nari... tot tipa
2. am dus-o in baie si am dat drumul la chiuveta la apa fierbinte si am pus fata langa chiuveta sa stea la abur si a inceput sa respire. s-a linistit... deci ABURUL e cea mai buna metoda si cea mai simpla...
3. am incalzit putin ULEI , simplu, dar incalzit foarte putin , ca cel pe care il pui si in ureche cand te doare. si am pus pe nasuc si am masat asa usurel cu degetul de sus de la baza nasului pana spre capat. si s-a linistit de tot.
va spun sincer sa faceti si voi asa daca nu aveti batista bebelsuulu sau alte pompite prin casa. eu nu am .
va pup pe toate, am citi ceva din ce s-a scris dar nu mult. o sa recuperez. weekend minunat tuturor!
am pus si eu poze din vacanta aici: www.dropshots.com/dianamizzi
diana si thea
cleopiciu spune:
DIANAMIZZI ,multumes mult pt raspuns ,am batista bebelusului si am si pompita dar degeaba pt. ca mucineii sunt uscati si batista bebelusului trage dor daca sunt moi...,o sa incerc asa cum ai spus ,o sa ii frec nasucul ,dupa ce ii pun un pic e ser..
CLEO si BEBE DARIA (24.12.06)