Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
cristiana70 spune:
LILISOR:
cristiana - lasa mama copilul in pace, o tipa si de ceva, dar nu cred sa fie reflux... ala ar da varsaturi, nu crezi? Cu otita...e simplu: apasa usor pe baza urechii, langa lob. Eu zic totusi ca nu e nimic. uite sa treaca.
Pai doctora a zis ca sunt colici, mai ca-mi vine si mie sa-mi cumpar un stetoscop sa-i aud mai bine concertul din burtica.
Las' ca de maine o fi liniste, ca vine tat-su acasa, cand e tati feciorul tace, fac cu schimbul!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
MIHACARM, scuze, e un shantuletz de jur imprejur, m-am dus sa verific la butelca noastra!
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
Messa spune:
Miha, tot e bine ca nu ti-au oferit Xanax, ca mie. Normal ca scad plozii in greutate daca nu li se da haleala! Bleah 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
sraluca spune:
BAI astia la noi in spital sunt de belea. Eu si acum imi fac cruce si ma gandesc ca am scapat cu viata de acolo. Nu mi-a fost frica de operatie, nu mi-a fost frica de nimik dar de zilele alea pe care trebuia (si le-am chiar mai multe) sa le petrec in spital imi era groaza. HORROR
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
ylilimic spune:
belle_vue - vad ca toata lumea apeleaza la "militarie", sau ma rog, destul de multe mamici. Am fi putut sa numim clubul armatei de ian_feb ![]()
marybell - la multe luni piticului! 
marinar - pt ca metoda infasatului sa dea roade, tre sa il "aduni" (cum zic io) si sa il tii la piept 2-3-5 min in ciuda protestelor sale. Daca nu racneste rau, atunci plange pana se obisnuieste cu ideea. in cele din urma cedeaza si sta lumea linistita.
cristiana - ai vazut ca e ok copilul? Stiam eu...![]()
![]()
gio - la multi ani Evei! Ii dai voie lui Adam sa o curteze? 
scade lactatia - chiar si eu ma gandeam de ce azi piticul meu a cerut cam anapoda de mancare, ca ma obisnuisem si eu cu niste ore... Ne apropiem de 6 sap (luni) si e iar un boom de crestere. Asadar adela s-ar putea sa fie si asta...ce zici?
liuda - gresesc oare sau citesc al 3-lea mesaj cu "ma duc la biserica sa vb despre botez"...eu cred ca tie a inceput sa-ti placa acolo...sau popa e tanar ![]()
monyck - lasa-i mama pe domnii
in pace, timpul le rezolva pe toate si ai sa gasesti si tu restaurant, ca biserica banuiesc ca ai, nu? glumesc desigur! Oricum bb nu ramane nebotezat asta-i sigur...
alinuk - nu e de glumit cu cei 200 de euro, pentru aia unii ar divorta de actuala nevasta ![]()
adela - eu ii dau formula de mult timp la san o mai pun doar asa de joaca oricat m-as mulge mai mult de 30 ml nu scot ; asta e imi trece tu vrei sa vad Timisoara de urgenta? Nu tre sa vezi cat scoti, pune fata la san si nu te vaita ca ea oricum scoate de unde tu nu poti. Hai revino-ti ca ne suparam... Si ce daca vine soacra? da-te ranita, ramai prost dispusa si imbufnata ca s-o simti si a pleca ea si singura...sper
si daca e vorba de inotat eu doar sa-l arunc in mare pe bietul copil, ca la noi bazin de bb - canci!
"de ce nu e Alexia baiat"? - daca era ce mai intrebai acum? ![]()
desfiintatul creselor - tre sa fie o tampenie de proiect, ca numa niste boi cu coi(te) ar putea emite asemenea gogomanie
messa - educatie sexuala de mici, ai? De fapt din burta ...![]()
soacre? ce ziceti de asta? - zise socrul meu catre sot ca cica sa puna o vb buna la Liliana (adik eu) ca poa sa vina si ea sa stea cu copii sa merg eu unde am treaba, sau sa stea cu bb si sa merg cu Matei la plimbare...ca draga doamne, eu nu am incredere in ea...sotul i-o reteaza scurt ca el e cel care nu are incredere in ea, ca vede copii doar 1/luna, asa ca mai buna e soacra (mama mea) nu pt ca a mai vazut copilasi pana acum, dar ca a mai stat cu ei si le cunoste hachitele. Ce ziceti de asta? Io jur ca nu l-am invatat ![]()
laura - scuze!
M-am trezit sa-ti dau lectii in PM cand de fapt te rezolvase Alinuk... acu'... sa te lamuresc cu semnatura sau imi dai PM sa ceri ajutor? poate iar ma trezesc tarziu, la ceas de noapte ...
monykk -eu o sa fac botezul pe 25 martie, de Buna Vestire si preotul m-a laudat ca cica e bine sa il faci la zi mare (de fapt va fi si mai cald in biserica, fiind dupa slujba
) Cine sa-i mai inteleaga si pe preoti?
wanna - bine ai venit! ma bucur ca bb e bine si stai linistita ca iti intri in mana cat ai clipi, chiar si daca esti singurica 
mihacarm -si eu o sa merg pe vaccinul de stat asa cum am facut si la Matei. Daca istoria se repeta precum se spune, nu o sa am probleme.
gabriela - hmmm,
imi place de tine!
cristiana dar si restul gastii - vine careva pe litoral la vara? Ca daca tot o puneti de intalniri poate vad si eu o fata cunoscuta pe plaja...Am senzatia ca va cunosc de-o viata ![]()
mihacarm - cred ca mai toate ne vom aminti de cel putin un episod neplacut de la nasterea copiilor nostri. Imi pare rau sa aud prin ce ai trecut, insa vb ralucai, nu te sperie nici o operatie cum te sperie atmosfera si atitudinea cadrelor.
Pana una alta unde e Aelita???
hai ca am ajuns la zi cu cititul, baietii dorm toti si pot sa va spun si eu pasul: Ieri Matei s-a trezit la amiaza si pt ca-l duceam la baiept pipi, asa cum facem de obicei, dar era inca somnoros a avut o reactie de moment, de scanceala, alintare combinata cu nervi si s-a zgariat pe gat. Eu nu am observat ca incepuse bb sa planga si am iesit din baie, dar ce mai conteaza...A venit mama si mai tarziu sotul care au avut o privire incriminatoare la adresa mea de nu imi revin nici cum. Si poate nu ma deranjau, caci nu m-au condamnat direct, insa intreba copilul cine i-a facut zgaiba, la care binenteles se raspunde mami (ca sia asa nu spune multe). In plus mama (sa vedeti ca nu doar soacrele sunt defecte) mi-a masurat cu palma suncile de pe solduri
,ca am ramas cu burta, ca am curul mai mare ca al ei... ma scoate din minti ca ma cicaleste in privinta ingrijirii copiilor, caci desi sunt la al doilea copil tot nu ma vede in stare... Si mie imi face ficatul mare...mai ales ca la venirea din spital cand plangea bb (ca orice bb) zicea ca nu mananc, ca tin la silueta si nu am lapte pt copil. Si eu de fel mananc ca sparta la orice ora si arata ca puii comunisti: 2 buc la punga si tot neamul meu e asa (inainte de sarcini eu -45kg, mama-50kg, tata-55kg)...cum o dau nu e bine, dar daca si ei ii trantesc usa in nas, am belit-o...de tot! Am nadejde la o adik sa vina sa stea cu oricare din ei si de aia tre sa mentin aparentele... Dar asta cu Matei...imi venea sa le formez nr de la Protectia Copilului ca doar asta mai ramasese...
incerc sa intru si maine pe zi, dar nu prea am loc de bb1, vad ca ma descurc mai bine noaptea ![]()
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
cristiana70 spune:
Plozii scad oricum in greutate, dar sa trebuiasca sa tragi pe cineva de maneca sa dea de mancare copilului, asta e aiureala. Si cu interventii! Ce mama lor de asistente sunt acelea? Si eu aveam conflicte mereu cu una dintre asistente, care ne dadea completarea cu portia, pana i-am spus sa-mi zica ce fel de lapte sa-i iau, ca trimit sotzul la farmacie, nu sa-mi tina copilul infometat.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)
mihacarm2002 spune:
Cristiana, cati ml ii dai in seringa? (uite, sa hranesc copilul cu seringa tot in spital am invatat
). De cate ori pe zi? In prospect scrie de 2-3 ori.
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
poze
ALINATXA spune:
Fetele am reusit sa pun cateva poze acum pe repezeala asha!!!
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/?change_count=6#page1
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
kateryna spune:
Noi avem botezul pe 4 martie si e tot in post.
quote:
Originally posted by monykk
alinuk am incercat in perioada de post adica vroiam pe 31 martie dar preotul a zis ca nu se poate
cica trebui dezlegare de la Mitropolie , acum am zis ca pe 14 aprilie , sa vedem ce o iesi ca nu mai
pot si cine stie poate ai dreptate ii incanta cei 200 de euroi
Flavia, la multe lunite ptr printese!
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
Neata! se pare ca eu am incheiat seara si tot eu incep si dimineata.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George