PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 25
Annemarie06 spune:
Dap, e mai complicat la voi. Noi am avut doar sprayul Becotide pe care il pulverizam prin ap facut de noi. "Aparatul" asta, mi-a spus medicul cum se numeste dar am uitat, se face dintr-o sticla de plastic pe care o tai pe jumatate si lipesti pe margini leucoplast pt a nu rani bebelusul. Deschiderea mare a sticlei o pui la nasul si gura bb-ului si pe la deschiderea mica pulverizezi spray-ul. Atat. La noi a fost simplu dar cred ca tu chiar tre sa cumperi un aparat pentru ca vad ca se foloseste si apa calduta si ser parca.
Sa-ti mai spun ca in afara de acest spay i-am dat cate 5 picaturi/zi de Ambroxol si seara puneam Karvol pe batistuta. Si s-a facut bine in 5 zile dupa care n-a mai tusit deloc.
Sa va faceti bine repede!

quote:
Originally posted by sanziana
Annemarie06 aparatul pe care l-am folosit la clinica avea un recipient in care se punea un pic apa calduta + solutia tratament si nu stiu cum solutia se transforma intr-un abur (fum) care este administrat copilului printr-o masca care se pune pe gurita si nasucul copilului. Ma intereseaza cum ati facut voi aerosoli.
Doniro, Amiss_zip multumesc pentru raspunsuri.
Sanziana siCodrin Marius (15.08.2006)
POZE
www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE
sanziana spune:
Noi am epuizat sticluta de ambroxol, am trecut la salbutamol si degeaba. CU karvol nu am incercat in schimb am pus un unguent pe pieptul si spatele copilului.
Cred ca trebuie sa il cumpar pana la urma (aparatul).
Multumim, sper sa ne facem si noi bine odata.
Sanziana si
Codrin Marius (15.08.2006)
emiliapop spune:
Pupam si noi bebei bolnaviori, sa se faca bine
!!!
Am spus si noi ieri ta-ta
si azi ma-ma
mai spunem ba-ba, ga-ga si multe alte combinatii intre cuvintele astea si altele pe care nu le inteleg ca sunt tare complicate.![]()
Asa ca ptr. listuta la 6 luni si o saptamana am spus mama si tata.
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
Sabana spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi.
Weekendul asta noi am avut program administrativ. Ieri am facut curat in toata casa, iar azi am facut mancare. Nu cine stie ce, dar m-am agitat un pic.
Alexa iar urla, iar e nervoasa, cred ca ne pregatim de tura 2. Pare sa aibe aceleasi semne. Nu stiu inca. Va tin la curent. Maine mergem si la vaccin. Sper sa fie bine.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.biroutraduceri.com
dariana spune:
Am fost azi la Capraru la consultatzie si sunt f multzumita. S-a purtat f frumos, l-a intors pe Dari pe toate partzile, ne-a explicat cum sa facem cu mesele, cum sa facem gimnastica pt intarirea musculaturii (pt ca acum ar trebui sa stea bine in funduletz iar el sta cocosat in mare parte).Ne-a zis ca e cam slabutz si asta pt ca nu prea papa altceva decat san, adica mai mananca seara cereale, supa nu o mai vrea, branzica la fel. Asa ca o sa-i dau si lapte praf de acum. Pt a-l face sa accepte si altceva in afara de san va trebui sa-i dea altcineva macar 2 mese, la 10 si la pranz. Am intrebat si de ce e asa marait si plange, de ce vrea intr-una in bratze si daca este vina mea ca l-am rasfatzat si mi-a raspuns ca asta a fost cauzata de travaliul prea mare si ca eu i-am accentuat, dar nu e din vina mea. A zis ca in orice caz, pot sa-l mai las singur dar sa fiu in preajma, in camera respectiva. Deasemenea poate sa planga pana la 2 ore pe zi. Si, ma rog, au mai fost si altele, ca m-am dus cu lista de intrebari. Intr-un cuvant sunt f bucuroasa ca ne-a primit si multzumita de sfaturile primite, ramane acum sa incerc sa le aplic.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by lucians
Lidia,de ce nu-ncerci sa-i pui sosetute-n picioruse,cu apa si otet?Febra scade numaidecat,mai ales ca nu-i vb de vreo infectie.Sanatate multa!
Gabitzacu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
Multam frumos ..I-am pus si sosete cu otet ..si supozitor ..si spre seara deja ajunsesem la 37.7 ..asa ca a trecut pericolul..
Iar acum chiar pot spune ca e OK ..mai putin apetitul ..care i-a cam scazut ..adica papica si laptic mai putin fata de inainte
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Lushk
Merci fetele pt rspunsuri, Lidia si Adelapop...acum am dat telefon sotzului sa ia siropel, poate dormim si noi o noapte, doua...
...
Voi ii ascoateti pe pitici pe vijelia asta??? Eu sunt in dubiu...mi-e cam frik pt ca e si racorik...De cand cu bronshiolita aia pacatoasa am prins frik, noi care n-aveam nici o treaba, ieseam si pe ploaie...
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"
Se pare ca la noi ..de doua seri nu mai functioneaza ..
adica ii dau siropul dupa ce papa ..pe la 10.30-11 ..si degeaba ..tot pe la 12.30-1 adoarme ..nu stiu ce s-a intimplat ..
I-am schimbat si cerealele ..si dupa ce papa ..are o energie in el..nici vorba de somn

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
mamidestefan si adelapop, calma baby am cumparat si eu dar nu stiu cum sa i-l dau ca nu vea sa il ia. Voi cati ml dati pe zi si cum? Astept sugestii de cum sa ii dau...mai ales seara. Mersic
mamidestefanm, am salivat de numa' la bunatatile tale. Eu cumpar mereu la tzoaca de ziua ei tortuletz..dar de facut niciodata! ( pentru ca nu stiu)
Am luat si eu cereale din alea ( din intamplare cred) doar ca mie nu imi place laptele si asa simple nu merg...asa ca am revenit la Fitness...!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisasi Alexia
(13 iulie 2006)
Calma baby ..eu masor cam 3ml in capacel si il dau cu lingurita ..e cam inecacios ..dar ii dau putin cite putin si il papa .
Cred ca poti sa il si diluezi putin cu laptic sau cu apa ..daca nu ii place asa.
Ma bucur ca ti-au placut bunatatile mele ..dar sa stii ca ingrasa rau
LIDIA si
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by oncicu
mamidestefan sper sa nu fie nimic grav cu febra, snatate multa. Cum mai e?
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
Suntem OK acum ..multumim
.LIDIA si

Antonia, Ioan Alexandru
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96) 
zis "Electric Baby"
(13 iulie 2006)