LOMA da-mi si mie niste firme care fac crema de ochi cu vitamina K , te rog, eu pe net am gasit numia una si costa %3 lire sterline te rog
cercanele apar, cele cronice, cum am si eu, datorita proastei circulati a sangelui, si cum pielea este sensibila in jurul ochilor,si fina, ce amem noi este acel sange care nu poate circula "normal" ca ma exprim, asa..virmi intestinali...?!?!?! ![]()
am cumparat acum de la l'oreal white perfect cu melanino=block si Vit C, caci cu K nu am gasit nicaieri, si nimeni nu mia putut spune ceva concret ![]()
Someone's pleasure is another's pain!
Annie eu am folosit
Vita-K Solution si
Peter Thomas Roth Power K Eye Rescue
pe ultima am dat cam mult si nu a meritat deloc, bine nici prima dar macar aia a costat mai putin'
in naivitatea mea mai am luat una de la Avon tot pt. cearcane dar nu stiu daca aia avea Vit. K insa a fost cea mai groaznica si insuportabila, ustura pielea f. tare. in final toate au ajuns la gunoi.. dupa ce m-am intors din vacanta cand am considerat ca nu mai folosc prostii... cel mai bun anticearcan este bronzatul...asta pana afli cauza interna
Annie tot de la Vita-K mi-am si crema de dat pe picioare contra spider veins tot pe aceeasi baza cu vit. K, si tot nika.... deci daca la ochi n-a mers sa estompeze cearcanele (sa zicem ca la mine cauza nu a fost circulatia sanguina), la picioare trebuia sa se vada efectul, daca e asa cum spun ei, insa nu mai cred in nimic, toate sunt povesti.
*cenzurat- cenzurat* cu reclamele lor
as fi dat oricat sami iau o crema cu vit K numai sa scap de cearcane, se pare ca pt ei numai binele lor conteaza !!
mercic mult, deci no sa ma mai omor sa caut... Vand 2 bucati cearcane!
Someone's pleasure is another's pain!