cearcanele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

LOMA da-mi si mie niste firme care fac crema de ochi cu vitamina K , te rog, eu pe net am gasit numia una si costa %3 lire sterline te rog

cercanele apar, cele cronice, cum am si eu, datorita proastei circulati a sangelui, si cum pielea este sensibila in jurul ochilor,si fina, ce amem noi este acel sange care nu poate circula "normal" ca ma exprim, asa..virmi intestinali...?!?!?!

am cumparat acum de la l'oreal white perfect cu melanino=block si Vit C, caci cu K nu am gasit nicaieri, si nimeni nu mia putut spune ceva concret

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Annie eu am folosit
Vita-K Solution si
Peter Thomas Roth Power K Eye Rescue

pe ultima am dat cam mult si nu a meritat deloc, bine nici prima dar macar aia a costat mai putin'

in naivitatea mea mai am luat una de la Avon tot pt. cearcane dar nu stiu daca aia avea Vit. K insa a fost cea mai groaznica si insuportabila, ustura pielea f. tare. in final toate au ajuns la gunoi.. dupa ce m-am intors din vacanta cand am considerat ca nu mai folosc prostii... cel mai bun anticearcan este bronzatul...asta pana afli cauza interna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Annie tot de la Vita-K mi-am si crema de dat pe picioare contra spider veins tot pe aceeasi baza cu vit. K, si tot nika.... deci daca la ochi n-a mers sa estompeze cearcanele (sa zicem ca la mine cauza nu a fost circulatia sanguina), la picioare trebuia sa se vada efectul, daca e asa cum spun ei, insa nu mai cred in nimic, toate sunt povesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

*cenzurat- cenzurat* cu reclamele lor as fi dat oricat sami iau o crema cu vit K numai sa scap de cearcane, se pare ca pt ei numai binele lor conteaza !!

mercic mult, deci no sa ma mai omor sa caut... Vand 2 bucati cearcane!

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput