cearcanele

cearcanele | Autor: Elle_seb

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
M-ar interesa si pe mine sa aflu cateva remedii verificate si confirmate pentru estomparea cearcanelor (in afara de anticearcane , nu vreau sa le acopar doar, ci sa se estompeze). Am aceasta problemutza inca de dinainte de a avea bebe. Insa in ultima perioada parca s-au accentuat si mai mult. Pot fi ele rezultatul unor dezechilibre interioare? Ce as putea face sa le mai esompez nitel, ca deja imi stau pe creier.

Cu multumiri,

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

crema de ochi cu vitamina K, am citit ca face minuni pt cearcane, dar aici inca nam gasit sa cumpar

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Compresele cu ceai de albastrele stiu ca ar fi bune. Din pacate nimic nu cred ca te poate scapa de cearcane. Eu imi aplic felii de castravete, folosesc si o crema dar incerc sa le estompez si cu anticearcan...fara prea mare rezultat din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Si eu am cearcane inca din copilarie si cu nimic in lume nu am putut scapa de ele. Am intrebat si la farmacie, si la magazine de cosmetice. Am cumparat crema anticearcan de la Fade Out care mi-a facut sa dispara liniile fine de sub ochi dar cearcanele sunt tot acolo. Pur si simplu nu vor sa dispara. Se pare ca trebuie sa ne consolam cu gandul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Si eu tot asa, Chantal, le am, daca imi aduc bine aminte, din copilarie.
Annie, despre ce crema spui?
Criss, am incercat anticearcan... efect 0... :(

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu chiar am senzatia ca incep sa se accentueze si mai rau ,cu timpul. Citisem undeva pe net ca vedetele ar folosi creme pentru hemoroizi, efectul fiind stimularea circulatiei singelui local.
Evident ca m-am dat cu hemorzon si aveam a doua zi niste ochi inflamati infiorator. Stiti ce inseamna ochi rosii?Nu cred!Pacat ca nu mi-am facut o poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Spala-te cu apa minerala sau pune cuburi de gheata si tine acolo putin.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

am incercat eu crema cu vitamina K speciala pt. ochi de la mai multe firme ...am dat o gramada de bani, NICI UN EFECT..

am citit acum doua zile pe diverse site-uri de detoxificare a corpului, si am aflat ca una dintre cauzele aparitiei cearcanelor pot fi parazitii intestinali ..
si eu le am de ani buni, insa cand eram mai mica nu le-am avut..si nici genetic din familie nu le-am mostenit...nu trec cu nimic, numai daca sunt bronzata atunci nu mai sunt asa de evidende...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Bine spui Loma!Cearcanele. de cele mai multe ori, apar din cauza unor disfunctii in organism.Rar apar "din senin",de ex. din cauza oboselii,dupa o noapte nedormita.Asa cum spunea si Loma,cea mai frecventa cauza de aparitie a cearcanelor, sunt parazitii intestinali.Deasemeni, persoanele care au paraziti intestinali au mereu mincarimi in zona nasului si nu numai..Daca va uitati atent la copilasii care au paraziti(f multi copii au)se observa cu usurinta ca au niste cearcane pronuntate.Dintre alte cauze semnificative, din cauza caora apar cearcanele, pot fi problemele rinichilor si ficatului.
Nici eu nu am auzit de o crema care sa estompeze cearcanele.Tin minte ca am incercat o astfel de crema(o mostra) asta vara(mi se pare ca era de la Lancaster),era buna dar nu am vazut sa aiba vreun efect asupra cearcanelor.
Eu cred ca,indiferent de cauza cearcanelor,ar fi f bine de facut o cura de detoxifiere a organismului.Desi noi zilnic ne spalam pe dinafara, cine se poate lauda ca face macar odata pe an acelasi lucru si pe interior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

chiar daca SOMNUL - calculator putinnn- alimente sanatoaseee-lichideee.sunt in topul de necesitati....a incercat cineva Hylexin de la beauty shop-sephora?oare merita?Hylexin™
If you have serious dark circles - not the kind that pop up in the morning and are gone by breakfast, but the kind of serious dark circles that stay around forever, making you look older, tired, and exhausted-there's Hylexin™, a unique product specifically developed for serious dark circles.

In clinical studies, Hylexin™ has been shown to help reduce hemoglobin degradation by-products by optimizing enzymatic activity, causing the red-blue pigmentation of dark circles to fade. Studies also confirm that Hylexin™ actually helps strengthen the capillary matrix to help stop the "leaking," so the delicate skin in the orbital eye area is protected against further damage.
To use: Gently apply Hylexin™ concentrate twice daily to clean, dry skin, using a light, circular motion, until completely absorbed into the orbital eye area. Use sparingly. Hylexin™ is a concentrated formula. Do not exceed three applications per 24-hour period. Note: As Hylexin™ begins to work, you may experience a moderate feeling of warmth, which is normal.

0.78 oz

Item # 863613
$95

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxinne spune:

quote:
Originally posted by maxinne

chiar daca SOMNUL - calculator putinnn- alimente sanatoaseee-lichideee.sunt in topul de necesitati....a incercat cineva Hylexin de la beauty shop-sephora?oare merita?Hylexin™
If you have serious dark circles - not the kind that pop up in the morning and are gone by breakfast, but the kind of serious dark circles that stay around forever, making you look older, tired, and exhausted-there's Hylexin™, a unique product specifically developed for serious dark circles.

In clinical studies, Hylexin™ has been shown to help reduce hemoglobin degradation by-products by optimizing enzymatic activity, causing the red-blue pigmentation of dark circles to fade. Studies also confirm that Hylexin™ actually helps strengthen the capillary matrix to help stop the "leaking," so the delicate skin in the orbital eye area is protected against further damage.
To use: Gently apply Hylexin™ concentrate twice daily to clean, dry skin, using a light, circular motion, until completely absorbed into the orbital eye area. Use sparingly. Hylexin™ is a concentrated formula. Do not exceed three applications per 24-hour period. Note: As Hylexin™ begins to work, you may experience a moderate feeling of warmth, which is normal.

0.78 oz

Item # 863613
$95
scuze pt format nu siu sa pun linck-ul

Mergi la inceput