Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)
Raspunsuri - Pagina 12
virgi spune:
Amiss - da, cele mai multe bubile au fost pe ceafa si dupa urechi, pe spate ( a doua zi dupa eruptie) si in pampers au fost mai putine.
virgi spune:
Aici e foarte raspandita aceasta boala, cam toti copiii o fac. Eu cred ca si in romania este la fel de raspandita, doar ca e mai putin cunoscuta. Eu cand am intrat la choy in cabinet si i-am spus febra 39 fara alte simptome...a zambit..si mi-a spus ahhh " nu e grav ". A consultat-o sa se asigure si el..ca nu are altceva..si a diagnosticat-o imediat, ba mai mult mi-a zis ca in a treia zi de febra apare scaunul moale si sa nu ma sperii, si apoi bubitele care-s normale si apoi va fi ca noua.
Sa inteleg ca voi sunteti la faza cu bubitele. E ca si cum ati scapat. Trec intr-o zi sau doua si apoi totul va fi ok.
virgi spune:
Cat despre mersul la infectionist eu cred ca te duci degeaba. Stai 2 zile sa treaca bubitele si vezi apoi.
amiss_zip spune:
Virgi dar are si pe frunte si se extind usor si sub par spre fontanela.
Eu nu tin neaparat sa merg la spitalul de boli infectioase![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
amiss_zip spune:
Si inca ceva! I-ai dat regim Luanei in aceasta perioada? Eu o tin pe un fel de regim, pentru ca a avut si scaune moi, dar nu vrea sa manance! Nu ii place! Si ma chinui f tare cu ea. Am facut la pranz 5 feluri de mancare si combinatii si nimic. Plange de foame si plange cand vede castronelu' dar nu vrea sa guste
. Doar san vrea si de la atata stres si agitatie nu prea am
.
Amiss
gabi25 spune:
VIRGI multumim de laude. Pupam si noi Luana mica.
LUANA bafta multa cu bona.
AMISS bine ca te-ai linistit...cand stii ce e macar nu mai tremuri de frica si nu stii ce sa le faci. Sanatate maxima.
Am fost si eu si am cantarit pe Daria si nu mi-e prea clar....deci la 8 luni avea 8,6 kg, iar acum la 9 luni are 9 kg....e normal sa puna in trei luni doar 400g????? Ea mananca bine, nu am de ce sa ma plang....tocmai de aia nu inteleg de ce doar atat!!
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
amiss_zip spune:
Gabi multumim
!
Am cantarit si eu manechina mea in spital si are la 8 luni si aproape 2 saptamani 7960g Aproape 8 kg.

Amiss
mikiion spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Miki felicitari pentru Marc gasunel!!
Speram sa iasa bine vizita la ortoped!!
Imi da fiori povestea ta ca si noi mergem marti acum la doctor si nu stiu cum o sa reactioneze Soficu, deja din decembrie cand am fost ultima oara si am inceput sa o dezbrac sa o consulte a inceput un scandal..noroc ca tipa care a vazut-o atunci era foarte prietenoasa si intai a vorbit cu ea lugu-lugu.. doctorita ei e .. putin mai intepata daca pot sa zic asa..
Cami &Sofia
poze Sofia
Problema a fost ca doctorul nu are deloc tactica. S-a repezit la el....Si Marc era deja starnit de pe sala de asteptare, pt. ca era mult lume intr-un spatiu mic si incepuse sa planga. El e in plina faza- frica de straini de la 8 luni. Plangea si inainte cand mergeam la doctor. Cred ca masa aia e f. rece. Dar sa faca criza ca acum.....Mi-au dat si mie lacrimile.Si sa vezi ce privire disperata avea. Ca si cum il paraseam.

Sper ca Sofia sa aiba o zi mai buna.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Multumim de aprecieri!
Mihaela, la ce te referi cand spui ca am tinut ascunsa faza cu biberonul? Ieri am filmat-o si oricum nu e bibi lui fiica-mea e al lui Vladut. Timeea se da pe spate dupa biberonul lui frate-su daca il prinde imediat incepe sa-l roada, dar nu-i place cand ii vine din greseala lapte pe duda... De fapt doar de la tzatza bea lichide, in rest orice am incercat nu bea mai mult de cativa mililitri. Programelul e Windows movie maker.Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
FilmuleteLamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Am crezut ca e faza mai veche. pt ca era prima. Nu mi-am dat seama ca e in ordine inversa. E cea mai tare faza pe care am vazut-o pe aici. E de trimis la concurs cu filmulete hazlii.Aici se fac concursuri cu astea( de fapt in SUA) si se castiga bani!!!
Si ca ai adus aminte de biberon. Si Marc refuza. Il roade in loc sa suga.Tu la baietel cum ai trecut de la san la biberon sau la canita? Greu? De fapt cum ai trecut de la un gust la altul?
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

noroc ca tipa care a vazut-o atunci era foarte prietenoasa si intai a vorbit cu ea lugu-lugu.. doctorita ei e .. putin mai intepata daca pot sa zic asa..
Sofia 

Vlad(16.05.04)(
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR