Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Adela, . O fost ceva in atmosfera ce ale noastre cirese au simtit cum spunea si Luana. Si a mea s-a trezit la 7, acuma a adormit la loc.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

virgi,
s-a facut. asta ma bucura, caci inseamna niste ore intensive de romana pentru Luana, doar trebe sa-l vrajeasca... pupam apasat concurenta

mihaela,
toate astea trec,

laura, bafta la medic!

adela, spor in continuare. eu cred ca a tusit de la saliva, daca spui ca ii ies dintii. mai ales daca dupa ce a trecut noaptea a trecut si tusea. la orizontala se mai ineaca..

iar am uitat niste raspunsuri, ca si aseara, simt in oase, dar sunt in curatenie, asta fuse in loc de pauza de tigara... pauza s-a terminat, capul la fund!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

PETRA multa sanatate si din partea noastra

Camelia la fetita mica am mai fost doar odata. Este bine...am descoperit ca mai are un hemangiom, are doua, unul pe cap si unul pe burtica In rest este sanatoasa, papa sin, iaurtel, banane...

Cu Teodora merg la Stanciu pt un control de rutina si vroiam sa stiu dak am mult de asteptat sau programarea este programare ...a zis 14, 14 sa fie...ca de nu sa stiu sa iau un bibe la mine in caz ca ne apuca vreo foame...

LUANA pupam fetitele dulci

DIANAsuperbe filmuletele cu copilasii tai, Timeea este mortala!

Pupam toate ciresele bolnavioare si le dorim din suflet insanatosire grabnica!

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

AMIS multa sanatate Petrei

DIANA e dulce rau Timi cu biberonul in gurita.....e iute ca si Daria mea....mai ales cand fuge dupa Rares

Eu nu mai am timp nici sa respur....am luat niste proiecte de scris pentru cineva si am avut vreo 3 nopti in care cred ca am dormit intre 2 si 4 ore....ziua nu am cum sa le scriu si cum am nevoie de fiecare banut care poate intra in casa ....na si acum sunt zombi si traiesc mai mult cu cafea decat altceva. Rares mi-a facut si el o traheo-bronsita si saptamana asta l-am tinut acasa asa ca mai am putin si chiar fac asa

Am pus si eu doua pozici noi:
http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/400536958/

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Cami - bafta multa marti la doctor. Poate de data asta fata doctoritei o s-o impresioneze.

DianaR - hehehe, pai avem asa: 4 sus care sunt deja crescuti, iar acum ii ies caninii, si 3 jos. Eu sper sa iasa toti repede ca m-am saturat.

Camelia - o sa treaca si perioada asta!! Cred ca perioada dintilor este cea mai neplacuta.

Luana
- da, nu refuzam nicio lectie de romana. Horei

Gata,, plange tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Asa este ROSEOLA INFANTIS!!!
Suntem bine, fara febra, acasa (multumesc lui Dumnezeu) si flamande
Va multumesc MUULT de TOT!! Meritati un KREM! Prietenii stiu de ce

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Gabi - ti-am vazut printesa. Este dulce foc!!

Amiss - bine ca a trecut totul. Ma mir totusi ca medicul nu si-a dat seama pana acum. Simptomele sunt asa de clare la aceasta boala.
si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

tineti-mi pumnii, vine o bona la "vedere". am mari asteptari (si disperari)... scriu pe urma cum a fost!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Virgi luana a avut si pe cap bubitele? Dupa urechi? si in pampers?

Petra are si pe cap bubite ceea ce inseamna ca este o raspandire atipica pentru Roseola. Cred ca vom merge azi sa o vada un infectionist.
uff

Amiss

Mergi la inceput

AAA si am gasit un articol f interesant!
Se ia si de la saliva adultilor, sau prin pupat!
Adultii in proportie de 97% au acest virus in corp. I se mai spune si "human herpes virus 6 (HHV6)".

http://www.babyzone.com/loadpage/article.asp?contentid=1381

Amiss

Mergi la inceput