Hair stylist bun

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am fost si eu ieri la Radu Serban. Am stat cam 4 ore.
Este super tipul, impreuna cu toata echipa lui. Am fost foarte multumita.

Crinuta si Rayan



Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Uutza spune:

Eu am fost tare nemultumita de acest stilist. Am mers la el pt tuns, vopsit si suvite. Cu toate ca am specificat la tel cind am facut programarea ca vreau sa imi faca parul el, nu elevii lui, elevii au fost cei care au amestecat vopseaua, au aplicat vopseaua, au facut suvitele. Fierbeam de nervi pe scaun, pt ca daca voiam sa fiu facuta de elevi mergeam la Aveda school la NY, unde locuiesc acum, nu plateam pret de senior stylist, si as fi stat pe scaun cu mult mai multa incredere. Mi-a iesit o culoare de kk, departe de ce ii aratasem eu ca vreau. Pe urma, dupa ce m-au spalat, vine altul, nu el, si vrea sa inceapa sa ma tunda. Ei, in mom asta m-am enervat si nu mi-am mai tinut gura. L-am chemat sa vorbesc cu el, i-am explicat ca nu imi place deloc culoarea care mi-a iesit. Mi-a propus sa mai vopsim o data; ya right, doar daca voiam sa plec cu parul in punga de acolo, ca deja arata cam ars dupa prima operatiune. Cind a vazut ca sint nemultumita, s-a oferit sa ma tunda el, dar atitudinea a fost ceva de genul, "vezi, madam, iti fac si favorul asta." Va zic, eu de obicei plec de la coafor fericita, relaxata, si ma uit in toate vitrinele pina ajung acasa, asa de mult imi place cum arat. Ei, acum am plecat plina de nervi, dezamagita, si m-am uitat in toate vitrinele pina acasa facindu-mi si mai multi nervi de fiecare data cind imi zaream figura. NERECOMANDAT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Imi pare rau, Uutza! Asa am patit si eu, nu la radu Serban, ci la un alt coafor, unde patroana este singura (umila mea parere), care are mana super formata...sunt blonda, si m-am dus sa ma vopseasca tot blonda doar la radacini, dar am nimerit la...tiganca (imi cer scuze, dar incep sa devin rasista)!!!! Care a fost ofuscata ror timpul ,m-a tras de par ( cu toate ca tot ea observase cat de fragil era) si m-a lasat cu vopseaua o ora intreaga, ca DOAR ea era "stilista", nu io!!!!! Mi-a ars parul, acum imi cade in draci, si daca ma mai duc o data o bat pe loc! Si se uita si ca tampita la mine, ca doar io voisem culoarea aia, si deci era vina mea!!!!!!!!!!!Offfffffffffff!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
Uutza, imi pare rau ca ai fost nemultumita de Radu Serban.

Eu insa il recomand din tot sufletul si nu ca sa-i fac reclama, dar chiar am fost multumita de serviciile lui.
Lunea trecuta am fost la el pt vopsit si tuns si am plecat de acolo super incantata de noul look, este primul care mi-a facut breton.
Este primul salon in care m-au intrebat despre istoricul parului (vopsit, permanent, ...)si chiar mi-au facut o fisa cu tot ce mi-au facut atunci.
Mi-a placut foarte mult si atmosfera de acolo, toti elevii lui se ajuta intre ei, nu se bat pe clienti ca altii. Un baiat m-a pregatit pt vopsit, alta fata m-a spalat, alte 2 fete mi-au indreptat parul cu peria, Radu doar m-a vopit si tuns.
Sambata am fost iar la el la salon pentru un coafat de ocazie (am fost nasa de cununie) si daca l-a inceput am avut ceva emotii a reusit la sfarsit sa le alunge de tot, cand am vazut rezultatul final. Am ramas surprinsa de felul in care 2 fete mi-au facut tot parul bucle in numai 15 min cu placa de intins parul, fata de alte saloane unde stateam cu orele la casca.
In schimb nu prea mi-a placut machiajul realizat de cosmeticiana de acolo.
Cat despre preturi: tuns+vopsit+coafat = 1.750.000 si coafat de ocazie+spalat= 900.000

Va pup.


Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Mimi, poze ai?

Si mie mi-a facut un breton haios, dar eu tot fara breton ma simt bine, si am renuntat la el.
Pe mine m-a costat cam multisor: decolorat partial, suvite, tuns, spalat de 2 ori si coafat ( mai mult cu ceara si cu placa)= 2,6 milioane.

Crinuta si Rayan



Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu merg la Cristi Pascu si nu m-a dezamagit niciodata. Felul in care isi instruieste angajatii incontinuu, este de apreciat. Merge cu ei la seminarii pe afara, este un tip de nota 10. Tot respectul pentru el fata de alti stilisti de talia lui plini de fitze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Uutza spune:

Sa va mai povestesc ceva ce m-a calcat pe mine pe nervi la Radu Serban. Ucenicii lui ma vopseau, si la un moment dat li s-a terminat vopseaua pe care au amestecat-o la inceput. Au vrut sa-l intrebe pe Radu ce combinatie le-a indicat la inceput, dar N-AU INDRAZNIT! "Maestrul" juca sah, si ucenicii stiu ca maestrul "face urit" (sic!) daca il deranjeaza cind joaca sah! Ei, ce sa va mai zic: pina la urma nu l-au intrebat, au amestecat asa, dupa ureche, dupa ce-si mai aminteau. Mi-e asa de ciuda pe mine ca nu am intervenit la faza asta, uh-uh. Ca aveam citeva replici in cap pornind de la celebrul "Clientul nostru, stapinul nostru."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Astazi am fost la Cristi sa ma vopseasca dupa o absenta de nu mai tineam minte cand am fost ultima data sa ma vopseasca. M-am lasat pe mana lui, i-am spus ca nu am preferinte si sunt super incantata de rezultat!
Este un om de milioane si imi place ca isi roteste toti angajatii, are grija de toti clientii. Astazi era un tip nou acolo, din cate am inteles, o perioada nu are voie sa faca absolut nimic, doar se uita...mi s-a parut interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

as dori si eu un nr. de telefon pt programare si adresa salonului unde lucreaza Cristi Pascu. multumesc!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

nici eu n-am noroc la stilisti, ultimele 2 fete la care mergeam si de care eram foarte multumita au plecat in strainatate.
culoarea parului meu este saten deschis si sunt vopsita blond de 4 ani.din iulie de cand a plecat stilista sunt disperata. m-a recomandat la un club cu circuit inchis la un nene care a castigat nu`s ce premii de la wella...pe scurt, m-a vopsit atat de urat ca nu pot descrie in cuvinte, mi-au iesit radacinile un maroniu-portocaliu cum nu am fost niciodata si nu era normal sa fiu avand in vedere culoarea deschisa a parului. mereu mi-a iesit blond din prima si fara prea multa bataie de cap. evident n-am mai calcat pe acolo unde, de altfel, se face programare din timp si erau o gramada de cucoane cu fitze, n-am inteles de ce ca nu merita efortul...
in august am incercat in mall la gett`s. m-a vopsit un tip ingrozitor de tanar :), mi-a spus ca are 22 de ani si este tehnician de culoare,ma rog, am discutat, m-a ascultat si m-a vopsit super. pentru ca am tenul alb si ochii deschisi la culoare cand m-am uitat in oglinda pana si eu am crezut ca sunt blonda natural :). in sfarsit, scapasem de portocaliu! bucuria mi-a fost de scurta durata, in septembrie cand am sunat la gett`s dupa alex mi-au spus ca nu mai lucreaza acolo si mi-au facut programare la altcineva. tipul nu numai ca nu a vorbit cu mine ba chiar m-a si repezit la insistentele mele de a-i explica ce astept de la el, mi-a spus ca "ati ramas sokata"!!! ei, da, la asa raspuns am ramas socata...intre timp si-a luat alta clienta si m-a spalat pe cap cand a terminat cu ea ( dupa mai mult de o ora! ). cu toate astea m-a facut si el portocalie. in momentul de fata arat ingrozitor! si da, am mai si platit pentru asta!
cred ca am sa-mi cumpar frumos vopsea de la supermarket si ce-o fi o fi...macar nu o sa ma coste 3 mil sa arat groaznic :)

Mergi la inceput