Nu mi-e rau deloc...oare e ceva in neregula?

Nu mi-e rau deloc...oare e ceva in neregula? | Autor: alealecs

Link direct la acest mesaj

Fetelor,
Am 5 saptamani de sarcina si inafara de sani durerori si balonare nu am nici un alt semn...Imi zicea cineva ca daca ti-e rau inseamna ca s-a fixat bine sarcina. Sper sa nu vi se para stupida intrebarea mea, dar oare daca nu mi-e rau inseamna ca sunt probleme?
Mersi...Pupici pe burtici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Atat iti spun BUCURA-TE!!!

Nu e nimic in neregula stai linistita.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 15 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alealecs spune:

multumesc...ma straduiesc sa ma bucur si sa nu mai fiu asa stresata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Stai linistita ca mai ai timp sa treci prin toate neplacerile astea.

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Poate e prea devreme sa iti fie rau.Pe mine m-a luat raul pe le 6 saptamani si nu m-a lasat nici acum, la aproape 14.Am o cunostinta care e in 11 saptamani si nu are nimic.Nu iti doresc sa iti fie rau si sa ajungi sa iti fie frica sa pleci de acasa ca te apuca varsaturile oriunde, asa cum am patit eu.Sanatate multa!

ROXY 14 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alealecs spune:

Mersi de incurajari. cred ca m-am prostit si eu cand am aplecat urechile la povestile alea cum ca raul e semn de bine...oricum poate ma apuca...(ai grija ce-ti doresti ca poate se implineste...)
Dorinta mea de rau mai pleaca de undeva...sunt fumatoare si nu mai fumez de cand am aflat de sarcina, dar mi-e ffff greu...am o pofta de tigara cum rar am mai vazut
Nu-i vorba ca pt. BB-ul meu fac orice sacrificiu...insa recunosc ca nu mi-e usor deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by alealecs

Mersi de incurajari. cred ca m-am prostit si eu cand am aplecat urechile la povestile alea cum ca raul e semn de bine...oricum poate ma apuca...(ai grija ce-ti doresti ca poate se implineste...)
Dorinta mea de rau mai pleaca de undeva...sunt fumatoare si nu mai fumez de cand am aflat de sarcina, dar mi-e ffff greu...am o pofta de tigara cum rar am mai vazut
Nu-i vorba ca pt. BB-ul meu fac orice sacrificiu...insa recunosc ca nu mi-e usor deloc.

eu am intrat in saptamana 8 si, la fel ca tine, in afara de sani durerosi si balonare nu am nimic. Poate vagi urme de greata... dar nu foarte tare.
Si eu eram fumatoare si m-am oprit cand am aflat de sarcina. Din fericire, cel putin pana acum, nu mi-a trebuit. Ba parca ma si deranjeaza mirosul

http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Nu zice hop pana nu sari. Cred ca e prea devreme sa iti pui intrebarea asta.
Eu dupa sapt 5 m-au apucat si ma tin si acum starile de greatza cu lesin si sfarseala. E groaznic.
Poate tu vei fi norocoasa si nu vei avea nimic. Bafta atunci!

Nana, 10+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by groxy
Am o cunostinta care e in 11 saptamani si nu are nimic.
ROXY 14 SAPTAMANI

In 12+ sunt, Roxana! ...si intr-adevar, in afara de pofta de mancare, nu am nimic.

Andreea 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bine ar fi sa nici nu iti fie rau!
Eu nu am avut deloc greturi, varsaturi, sensibilitate la mirosuri, etc. In afara de somn, foame de lup si putine istericale nu am avut nimic. Imi gatesc singura, folosesc in continuare parfumuri, totul e Ok. Cred ca la mine a si trecut perioada de greturi.
Sarcina usoara!

lachi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns groxy spune:

Buna Andreea.Am vazut ca m-ai identificat si ti-ai dat sema la cine faceam aluzieTrebuie sa incurajam fata ca s-a speriat ca nu are greturiNici nu stie ce fericita este de fapt,ca si tine de altfel

Mergi la inceput