Nu mi-e rau deloc...oare e ceva in neregula?
Raspunsuri - Pagina 2
dianalaura spune:
Draga mea, stai linistita! Eu tocmai am intrat de azi in 7 luni si pot sa iti spun ca pana acum cel putin am avut o sarcina de vis!
N-am vomitat nicioadata, nici macar greturi nu am avut, nici ameteli, nici sangerari, nici absolut nimic. Doar tensiune in sani, pe perioada cat au crescut si o stare de oboseala infernala in sapt 6-7. Dar dupa aceea nimic. Nici macar dureri de burta in perioada in care ar trebui sa vina ciclul menstrual, cica se mai intampla si de astea...Asa ca ce pot sa iti spun si eu, ca si fetele: BUCURA-TE!
diana
27+
STEFAN
bebe
poze
alealecs spune:
Mamicilor, sunteti minunate!!!
Mi-am revenit brusc dupa ce am citit mesajele voastre si mi-am dat seama ca stresul meu e o prostie...o fi si dezechilibrul asta mintal al meu un fel de semn de sarcina
...cine mai stie?
Oricum...asm retinut....nu e obligatoriu sa iti fie rau.
Sper macar sa scap atunci de pofta asta de tigara...ca zici ca am innebunit. 
Va pup. Sa fiti cuminti si sa aveti grija de bebici!!!!
kriss79 spune:
alealecs, azi am implinit si eu 5 sapt, am aflat ieri de sarcina si nu am nici eu nici un simptom, drept pt.care nici nu banuiam..nu am sani durerosi, greata,pofte .. Am doar dureri usoare in ovare din cand in cand.. eu cred ca treb. sa ne bucuram ca inca nu ne este rau, nu ai de ce sa iti faci griji asa curand! eu merg la medic luni si sper sa se vada ceva.
iti doresc sarcina usoara!
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
5+Cristina
alealecs spune:
Multumesc Kriss si felicitari pt. bebe!!!
De-abia astept sa te intorci cu vesti de la eco. Poate esti norocoasa ca si mine....la mine s-a vazut la 4 saptamani...nici mie nu mi-a venit sa cred!!!! Si acum ma uit la poza de la ecograf...pe care de altfel nu se vede mai nimic...decat un X, cum ca acolo ar fi minunea mea.
Oricum, ceva imi spune ca azi maine ne apuca si pe noi raul!!!!
Pusic
Alexandra
5+
tanima_i2002 spune:
Aceeasi neliniste o aveam si eu ca daca nu vomit inseamna ca nu este de bine. Imi intrase in cap ca vomitatul este un semn ca sarcina evolueaza. Pana am intalnit o fata care pierduse sarcina si vomita/vomitase la greu. Asa ca nu e musai. In plus, greturi si toate cele apar cam dupa 6-7 sapt. Am avut si eu parte de toate: greturi cumplite, voma (mai putin), contractii, dureri de burta, sani umflati...
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
Liliann spune:
eu la prima sarcina nu am avut nici o stare de rau, dar absolut nici una si copilul este bine merci (are 1 ani si 8 luni)
acum, la cea de -a doua sarcina (32 sapt) am avut de toate : greturi pana la 4 luni juma, dureri de sani, pofte de dulce, carcei la picioare....nu mai stiu si cica bb ESTE bine merci si el, adica ea, in burta
so, nu este nici o regula
ellej spune:
Stai calma si zi merci!![]()
Eu n-am avut DELOC nici o stare de rau toata sarcina si bb are 18 luni si e grasun si vioi nevoie mare.
Sarcina usoara !
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
alealecs spune:
Mersi, fetelor!
Sper sa fie bine...luni merg la eco...sa vedem ce mai e pe acolo si sa fac analizele de sange.
Rau nu mi-e deloc nici acum...poate asa o fi sarcina mea....sau pooate azi maine ma apuca.
Oricum, multumesc pt. tot...sunteti cele mai tari mamici.
alexandra
5+
acina spune:
Bucura-te cat mai poti.Ca greturile pot veni si mai tarziu.
Nu are nici o legatura cu fixarea sarcinii.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii