Mamici de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 28
andicu spune:
Oana, deci fara prelevare celule stem e cam 2.500 euro, nu? pe minema bate gandul pt ca la jalea care este in Cta la spital, prefer sa dau atatia bani, dar sa am siguranta ca se naste copilul in conditii bune! s-au intamplat atatea grozavenii la noi, incat banii nu mai conteaza pt mine, ci sa stiu ca nasc in siguranta!
Si dr Gherasie inteleg ca e ok, esti multumita de el.
Andicu
20+
Poze cu burtica
oanabbb spune:
eu sunt fffff multumita de el...
acu sunt alti dr super buni pe acolo...ce sa zic...dar eu sunt cu el de 2 ani...din spital la cf2!unde ai putea sa mergi sa bagi un ochi pt ca e renovat...curat...aer conditionat in saloane...si te ajunge nasterea fo 700 cu totul...
acu tu stii ce si cum dar spitalul asta e chiar fff ok,are dr neonatologi buni...zic ca e ok din pdv al curateniei...
eu am facut inainte sa raman o cauterizare...un hsg acolo..si mi.a lasat o super impresie.
ma repet...dak as avea acu 3500 asa...sa ma incurce rau da raaaaaau de tot as naste la euroclinic cu prelevare de celule cu tot!![]()
oana
17+
mioara2004 spune:
Andicu
si burtica ta e frumoasa...
Eu pana acum n-am avut bluza de gravi, am primit de ziua mea dar a trebuit sa tai din ea ca era tare lunga (imi venea ca o rochita)
Poza 20 sapt
Mioara
21+ 
oanabbb spune:
invatati.ma si pe mine sa pun pozici.......
vreau sa ma laud si io cu burtok.ul.........
oana
17+
Ioana75 spune:
Am fost si la Diagnosis sa-mi ia singe pentru TT. Sint asa curioasa sa vad daca o sa am rezultate diferite la cele 2 TT
.
Si eu am nascut la CFR2 si sper sa nasc tot acolo. A fost OK, dotarea la neonato intr-adevar deosebita; si nu am dat nici macar 1 (un) leu la asistentele neonato, care s-au purtat toate (mai putin una
) foarte bine. Doar as fi vrut sa stau singura in salon, si nu s-a putut.
oana, eu am dat mult mai putin de 700 euro pe cezariana la cfr2, si acum intentionez sa dau la fel - tu ai dat atit pentru ca ai vrut, sau ti-a cerut?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
oanabbb spune:
IOANA asa am gandit io ca sa fie fffff multumita toata luma...
ziceam de maxim...la toti sa fie asta totalul...
nu mi.a cerut nimeni nik...ziceaqm si io asa...
oana
17+
LuciaZ spune:
Salutare fetelor! Interesant calendarul chinezesc. Eu ar tb sa am baiat. Sper ca o sa aflu pe 5 martie.
Mioara2004 -Sunt invidioasa pe burtica ta ..ce bine se vedea la 13 sapt. Eu am aproape 14 sapt si abia se vede. Bine sunt si ceva mai inalta, am 173 cm. Abia astept sa mai creasca. Cateodata ma intreb daca e totul O.K. ca nu se vede bine. Idei crete de femeie cu bebik in burtica.![]()
Daca ati dat 700 euro la cfr2 pt cezariana, la Giuesti o nastere normala cat o fi?
Tb sa ma interes ca in ritmul in care cresc preturile o sa tb sa fac imprumut pt nastere.
Oare cele care nu isi permit sa plateasca ce fac?
13+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
Ioana75 spune:
oana, am inteles.
Eu am dat (daca imi amintesc bine) 250 la dr, 50 la neonato, 50 la anestezist, si mi s-au parut multumite
. La asistentele de la nastere - nimic, la asistentele neonato - nimic, iar la asistentele gineco a trebuit sa dau, ca mi-au facut injectii si nu-mi nimereau vena cu buzunarul gol
; plus sotul la infirmiere sa il lase sa stea mai mult in vizita. Dar sigur nu am depasit 50e cu "spagile mici", si am stat 6 zile in maternitate. Deci ar fi vreo 400; acum intentionez sa dau la fel.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
mioara2004 spune:
LuciaZ eu sunt micuta 1,55. Si asa s-a vazut repede burtica.
La tine are loc sa se intinda si pe verticala. Lasa ca o sa se vada...
In legatura cu datul, aici la Cluj preturile sunt mai mici, pana la 200-300 euro pentru nastere normala si 500 pentru cezariana.
Eu am un coleg de birou cu 5 copii si nu are o situatie materiala prea buna. Nevasta-sa a nascut toti copiii cu unul din cei mai buni ginecologi de aici (se sta la coada la el), dar la fiecare nastere nu a dat decat 50 E ca atata a avut. Si cand l-a cautat din nou, medicul s-a purtat ok.
Eu am noroc ca si medicul meu e de treaba, mi-a spus ca daca vreau sa nu platesc ecografiile la cabinetul particular sa-l caut la clinica. Nu e cazul, mai ales ca la clinica e o nebunieee. Inca nu stiu cat voi da pentru ca inca nu stiu cum voi naste...
Oricum la salariile noastre mi se pare mult 2500-3500 euro, mai ales daca vrei sa faci mai multi copii...Dar daca iti permiti faci orice pentru bebicul tau.
Poza 20 sapt
Mioara
21+ 
olguttza spune:
Helau, gagici!
M-ati spart cu calindaru chinezesc, mai ales ca la mine se brodeste!
La fel m-ati spart si cu preturile la nasteri...400 e ok fata de 700! la pantilimon cat o fi?!
Simona, vezi ca ti-am raspuns la Legislative; cre'ca ma specializez in consultanta de medicale. ![]()
Io tre sa merg acusha la medicu de familie si mi-e cam groaza sa ies din casa la ce vant e afara...Poate nu da boala-n mine din nou!!!
Edit ca uitai sa spun ce e mai important: de aseara tot simt in burta ca niste bule de aer, care se misca de colo-colo...ca niste gaze, ca sa zic asa
, da nu-s balonata; am mai simtit si sapt. trecuta ceva similar, da vag...si doar o data sau de doua ori; acu, de cand m-am trezit, le tot simt, indiferent de pozitia in care stau...sa fie fii'mea????
![]()
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...