Mamici de iulie-august 2007 (21)
Raspunsuri - Pagina 27
brazuca25 spune:
Eu nu cred in calendarul asta, si in plus nu stiu exact luna conceptiei...adik a fost intre oct si noiembrie...iar in oct aveam 24, in noiembrie am facut 25.
Vad ca oricum o dau este fetitza! Eu am alt calendar chinezesc exact pe invers decat asta, in care imi iese baiat. ![]()
Nu mai cred in asa ceva si ma bazez pe eco de pe 27 martie, chiar daca la 12 sapt dr era destul de sigura ca e baietzel.
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
brazuca25 spune:
Am trimis pe mailul comun calendarul pe care il aveam eu...nu mai stiu de unde il am, dar il am de vreo 2 ani cred. Aveam de gand sa ma tin de el cand fac bb, dar am uitat...si pana la urma nu conta asa tare ce aveam, mai ales ca au voiam baiat si tati fata!![]()
18+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
otim spune:
Fetelor multuuuuuumiimmmmm . Sunteti tari . Si siteul chinezesc e tare . Mie imi zice ca este fetita . Dar asteptam luna martie dupa 15 sa vedem la eco ce e . Oricum ma ditrat modul de dans in scutecel , e dragut tare .
16 saptamani
oanabbb spune:
multam fetele..
i.a iesit fetitza si e asa incantata........las sa se bucure macar cateva luni daca n.o fi sa fie
oana
17+
oanabbb spune:
vai fetele...m.am uitat iar la filmuletzul cu bb meu...e asa emotionant...doamne cum o fi peste 20 de ani sa se vada el acolo ce facea in burtok???
e atat de scump si fiind in 4 d se vede bestial...........
oana
17+
andicu spune:
Buna burtici!
Lorina si Mioara, frumoase burtici aveti! sa va traiasca! 
Otim, eu zic ca n-are cum sa fie zona Zoster! e o boala f nasoala si nu apare asa, oricum. Mama mea are si a facut-o dupa ani intregi de sres si nervi, e f dureroasa! acele bubite ca niste cosuri ustura si ard ingrozitor, plus ca ataca nervii din zona; cand are cate-o criza (adica ii mai iese cate una- de obicei cand se enerveaza de ceva) , are o stare de nervi si de agitatie de nu stie cum sa se calmeze! ea face tratament mereu! iti spun eu, n-are cum sa fie zoster, stai linistita!
Nici mie nu mi-a iesit bine la chinezesc: imi zicea ca-i fata si totusi, e baiat, asa ca nu ma incred in el! in schimb, mi-a iesit cu mi-a socotit soacra-mea, ceva cu anii de nastere ai mei si ai sotului si schimbatul sangelui la 4 ani, parca! aflu amanunte si va scriu. Ca si la vara-mea a iesit tot asa cum i-a socotit ea!
Vreau si eu sa va intreb ceva: ce stiti de Euroclinic? inafara de preturi. Si de medicii de acolo? sunt buni, stiti pe vreunul din cei de la obst-gineco cu care as putea naste acolo? cineva imi zicea de Herghelegiu, am auzit de el, dar nu apare pe listele clinicii; si mai stiu ca e f solicitat. Cine ma poate lamuri? m-a pus pe ganduri filmuletul cu Sanada Ladosi si daca am avea posibilitatea asta, m-as calma si eu cu nasterea si ingrijitul copilului la maternitate...
Andicu
20+
Poze cu burtica
danis spune:
dragele mele, intru si eu dupa foarte mult timp... m-am straduit sa va citesc tot timpul dar am avut o perioada mai aglomerata la munca si nu pot tine pasul la scris...
eu am 19 saptamani, m-au mai lasat greturile (dar nu de tot) si mi-a revenit pofta de mancare... pana acum nu am luat decat 2 kilograme, iar astea in ultima luna...
am fost azi la medic si mi-a zis ca e totul bine, desi mie mi se pare ca am o burta foarte mare si ii resimt greutatea asupra bazinului, mai ales cand sunt obosita... ecografie nu am facut de data asta, abia luna viitoare fac ecografie morfo-fetala
va imbratisez cu drag si va doresc numai bine tuturor!
oanabbb spune:
ANDICU eu fac morfofetalele la EUROCLINIC.
e suuuuuuuper tare...dar tinand cant ca eu va trebui obligatoriu sa fac cezariana...80 mil...si ca vreau neaparat sa.i pastrez celule stem...inca 1000e...e cam scump!
asa ca voi naste cu dr meu...care e si cel la care merg la euroclinic...GHERASIE ...dar in spital la cf2 ca e mai important sa.i pastrez micutului celule stem decat sa stau io in lux!ca lux avem si acasa iar 3 zile trec repede!celulele raman acolo ...
ce sa zic...daca as avea bani...as naste acolo..as preleva si celule...dar 3500e cat m.ar ajunge toata distractia mi se pare enorm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oana
17+

Mara/Matei