Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 25
dana_ene spune:
Eu n-am vazut zapada pe anul asta
.
Va anunt eu cu surle si trambite daca ninge si in Buzau.
Pana acum vad ca nimeni nu se potriveste cu mine la perioada de mare. Dar am rabdare!!!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
anymony spune:
Ma retrag si eu-ca miine dimineata la vaccin..OFFFF
Si peste o luna iar la ROR....BRRRRR
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
monica70 spune:
BIANCA noi mergand cu trenul,suntem liberi de parcare
.Traiasca,microbusele,autobusele,trenul si mersul pe jos -preferabil pe plaja - ca parca v-am mai zis ca l-am plimbat pe Ghitza odata din Olimp pana in Saturn pe jos,pe plaja - la costum de baie si cu papucii in mana ![]()

DANA sunt sigura ca asa e,dar eu am calculat ca pe diferenta de cazare particulari / hotel numai bine ne platim cel putin jumatate din haleala
Si ne mai raman si bani de plimbari
Iar la particulari singura chestie e ca mai imparti baia cu cineva.
Dar am stat intr-un an in Constanta,la iesirea spre Mamaia,in blocurile alea turn,peste drum de bazar,la 5 minute de plaja. Si eram intr-un apartament de 2 camere,in care intr-o camera statea o baba de vreo 80 de ani cu fiica ei de 60 de ani cam dusa
In zece zile cred ca le-am vazut de 3 ori la fatza
Aveam cheia,baia cu apa calda non stop,camera de zi cu balconul unde luam micul dejun ,Tv in camera. Si plecam dimineatza si veneam seara,ca la amiaza "parcam" la umbra pe la vreun restaurant,apoi la o cafea sau prin bazar ... Era super! Dar am nimerit si unde eram calare mai multi pe baie,de obicei la case,asta prin Eforii, totusi suportabil.Si ai la indemana frigider,aragaz tot ce trebuie.Avantaje si dejavantaje 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
dana_ene spune:
Asa e Moni. Perfect adevarat.
Any, bafta multa maine la vaccin. Tin pumnii!
Si eu ma duc la culcarica
.
Pe maine, la cafea!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
Biancas spune:
Pai Moni draga...faci economie tot anul ca sa iti permiti sa mergi in concediu la mare si sa stai la hotel sa nu ai treaba cu mancarea si cazarea. Si mai zicea cineva ca romanul nu o duice bine
.
Eu nu as sta in chirie..am stat odata si nu mi-a placut. Ne-a pus baba sa ne spalam cu apa de ploaie de la butoiul din curte in loc sa ma spal la dus daca tot am platit
Nu mersi...o data pe an 7 zile sa fiu si eu "doamna" sa stau la hotel si sa nu fac de mancare.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
monica70 spune:
BIANCA parca te si vad la butoiul din curte 
Noi n-am nimerit asa babe ![]()
In schimb si noi am avut butoi in curte la socru ,unde am stat 7 ani,si vara numai acolo ne dusuleam la greu toata ziua (si noaptea
uneori
) Azi umpleai butoiul de 200 l, a doua zi era apa caldaaaaa de la soare 

A! Si normal ca la mare nu gatesc - doar n-am capiat! Doar cazarea la particular si de papat la alegere ca e plin de restaurante,fast-fooduri etc.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
Biancas spune:
Noapte buna Dana, Any...
Ali...avem parcuri frumoase ca ni le-a facut primarul.
Asta e singurul primar dupa 90 care a facut ceva in orasul asta. Restul...cine stie ce au facut ca nu s-a vazut nimic.
Avem parcuri destule, in zona mea sunt vreo 3 frumoase.
Moni..sotul meu s-a executat si s-a spalat jos cu Sandra, dar eu Nu
m-am spalat la dus sus in baie
. Puii mei daca tot am platit macar sa ma spal k-lumea de banii aia
Si zicea baba...vai ce apa buna si calda este afara..mergeti afara sa va spalati ca e apa de ploaie
. Prietena mea mi-a recomandat-o pe baba asta ca cica are conditii bune
. Ne-am mai luat noi odata dupa ea sa mergem la Vlahita (jud Harghita) unde e apa termala si am mers la un strand "super", am mers 5 km in 45 min ca era un drum...de ne depaseau bicletele
. Eu de gura ei sigur nu mai ascult
Si acolo un strand cu niste casutze mici si un pic de balta in care sa te scalzi

Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
aZaZ spune:
pai nu prea mai putem sa facem schimb cu altcineva si in al doilea rand nu prea vrem pt ca in ultimi 3 ani am avut concediu doar in sept si sincer ne-a cam ajuns.
Ca de in 2003 asa a fost sa prindem bilet la mamaia, in 2004 am avut nunta in sept, in 2005 ne-am mutat in casa noua iar in 2006 am cununat.Asa ca speram sa plecam si noi o data in august ca avem cu cine.
mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ
Biancas spune:
Azaz, anul trecut au adus frigidere si televizoare in camera
Si inghetata era la 10.000 si sucul la 2 l 36.000

Berea nu mai stiu ca eu nu beau alcool si chiar nu ma intereseaza. oricum ieftina...
Preturi reale fetelor nu preturi de mare
Acum 2 ani am fost in concediu in Ungaria, intr-o statiune foarte frumoasa + am vizitat Budapesta. Nu a vrut sotul meu sa ma duca la mare gravida
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
monica70 spune:
Mai eu urasc biletele astea de 7 zile
pai pe vremuri erau biletele de 14 sau 18 zile si isi permitea orice handicapat sa mearga la mare.Eu sincer,decat sa dau un car de bani sa dorm 7 nopti la un hotel,prefer sa dau aceeasi bani la particular si sa stau 12 zile! Plus inca vreo 3 la munte. Pai ce fac 7 zile,nici nu ma incalzesc bine si trebuie sa ma intorc? Asta dupa ce ca fac 12 ore pe drum??? Pe naiba!
In fiecare an ziceam ca gata mergem la hotel si cand vedeam ce oferte de preturi erau la hoteluri mi se acrea si hop iar la particular! Pai de ce sa dau 150 / noapte cand pot da 50 de exemplu ??? Asta nu pricep
Si daca am ,mai bine ma distrez de banii aia (ca pe unde am fost la particulari era f.curat,spre deosebire de unele hoteluri) . Pai 100 x 10 zile sunt 1000 Ron
mai mult de-o gramada! Da' lasa ca refac eu calculele,le actualizez cu ofertele de anul asta sa vedem ce va iesi! Chiar sunt curioasa!
A adormit si Diana,ma cam retrag si eu la nani asa incetisor ![]()
MONI
de