Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (160)
Raspunsuri - Pagina 24
monica70 spune:
Si Diana a inceput sa zica frecvent "mama",doar dupa saptamana aia de febra peste 39,inainte mai rarutz.
Fain de voi ca puteti lua bilete "de la stat" la preturi mai mici.Noi ... ciuciu .Cazare la particulari - cum am preferat in ultimii ani,sau un car de bani pentru conditii de kk-o la hoteluri 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anymony spune:
AZAZ, stiu hotelul de la Saturn. E super faina piscina. Eu am stat acum citiva ani la hotelul de alaturi-nu mai stiu cum se chema-bilet tot prin Sindi-invatamint de data asta, conditii bunicele. De atunci cred ca s-a mai schimbat organizarea!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
monica70 spune:
E super hotelul ala din Saturn,eu l-am privit doar de peste gard
,ochisem piscina
,dar ciuciu 

Paza de paza 
![]()
MIRELA buna poanta 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
szaboali spune:
quote:
Originally posted by mirela10
mai ce sperietura am tras....
s-a gandit mama sa se cantareasca si cum nu avea ochelarii m-a pus pe mine sa-i zic cat are si m-a bufnit un ras cand am vazut acul pe la 80 de kg...zic hai sa ma cantaresc si eu si mi-a inghetzat rasul instantaneu pe buze cand am vazut 65kg.noroc ca mi-am dat seama ca e pus cantarul pe covor si l-am mutat pe gresie.acolo alta treaba:mama 68kg si eu 53kg
.ce traumatizant era sa fie!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

tare faza...ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">
Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Biancas spune:
Azaz, eu am fost o singura data la Saturn si nu mi-a placut statiunea. Am auzit ca hotelul ar fi mai frumos,l-am vazut de afara si am vazut ca are piscina dar daca nu imi place statiunea nu merg ca nu am pe ce strica banii
Sotul tau cand are concediu? La al meu i-am spus sa si-l puna dupa sesiune si dupa practica ca e mai bine. Anul trecut in timpul practicii a trebuit sa mergem la faculta si eu eram la mare
Cine stie anul asta poate iar face prezenta si eu iar lipsa.
Moni...noi cand mergem la mare am vrea noi sa ne plimbam dar daca scoti masina din parcare e jale...ca loc nu mai ai cand te intorci. Cand am ajuns la mare am stat 2 ore sa ne parcam masina in fatza hotelului. Si eu cu mijloace de transport sau alceva nu mai sa ma duc sa ma plimb. Asa ca ne plimbam pe jos prin statiune cat ne tin picioarele
Data trecuta am fost pana in Constanta si am parcat masina dupa ce am impins masina lui unu ca parcase stramb si ocupase 2 lucuri de parcare

Hotelul de la Saturn se numeste Diana si l-am vazut in anul 1995 cand am fost in luna de miere inainte de casatorie
pe atunci avea termopane, jaluzele de aluminiu si piscina. Imi dau seama acum cum arata
Noi am stat atunci la hotelul de langa..Aida parca..nu mai stiu.
Oricum pt cine are copii mici, cea mai buna statiune e Mamaia pt ca are apa mica. Daca vreti distractie mergeti in Costinesti...
Mie nici acolo nu imi place ca e mica
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
dana_ene spune:
Ia te uita ce de norocoase cu bilete prin sindicat. Bravos!
Moni, eu prefer hotelurile. Am incercat sa gasim hoteluri de 2 stele superior sau 3 stele, ca sa avem parte de conditii decente. Si, crede-ma, ca acum pe litoral gasesti conditii bune (in primul rand curatenia ma intereseaza pe mine) si preturi acceptabile (daca "scormonesti" bine ofertele). Asa ca BAFTA in cautari!
Mirela, ha ha ha! Dragutz!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
anymony spune:
mai fetele voi vorbiti de plaja!!!noi mai bine ne punem skiurile si iesim pe pirtie-ca avem asa ceva.bbbbrrrrrrr
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
aZaZ spune:
intr-adevar statiunea e super naspa
.La mamaia chiar ai ce face.Asta este.Dar e bine oriunde numai sa fie![]()
Pai el si-a luat concediu 1-15 august.Sunt cam putine sanse sa prindem atunci bilet dar incercarea moarte nu are.
mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ
Biancas spune:
Any...spor la skiat
Eu sincer nu mai vreau sa vad zapada pana in decembrie
Cica vine iar frigul..pe duminica vor fi -18 grade...pe unde ..o sa vedem.
Azaz...pai atunci in caz ca mergem nu ne vedem ca el are din 15 iulie in 30 iulie
Zi sa faca un schimb ceva
Apropo..eu am sunat anul trecut la hotel si i-am spus ca vreau rezervare si a spus ca ne primesc in caz ca au locuri libere. I-am spus la sefa hotelului ca noi nu prea prindem bilete ..si mi-a zis ca stie si mi-a spus sa faca o cere la Bucuresti si poate primim.
Deci...faceti cerere direct la Bucuresti.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
aZaZ spune:
Asta vroiam sa spun si eu ca la noi ninge de mama ocului si noi vb de litoral.Dar cam asa se intampla iarna vb de litoral iar cand esti pe litoral te gandesti la Revelion![]()
mama Mariei(13.01.2006)
http://dropshots.com/aZaZ

.noroc ca mi-am dat seama ca e pus cantarul pe covor si l-am mutat pe gresie.acolo alta treaba:mama 68kg si eu 53kg