Zuzunaki ,,ti-au iesit f bine canelloni.O sa fac si eu cu reteta probata de tine,fac rar chestii cu spanac pt ca fiica-mea s-a certat de vreo 2 ani cu el asa ca mincam numai noi .
Crista ,multumim pt retete!Si ce poze faine,ma gindesc ca in uikend sa cumpar canelloni si ii voi face cu ciuperci trase in unt ,sos bechamel si cascaval ras pe deasupra.
Alina
Zuzunaki au iesit foarte bine.
Alina mai bine faci niste clatite si le umpli cu ciupercute, sunt mai delicate decit pasta, si pe ura reteta asta cu ciuperci si cascaval+ ceva smintinica e frantuzeasca ( sau mai bine zis eu am mincat-o la circiuma cu "profil" frantuzesc).
Socrela mea nu face din pasta ci din clatite, le umple cu sunca +brinza + beshamel le ruleaza, le aseaza in tava si apoi le taie cam la 2-3 cm, toana sos si brinza rasa peste si le lasa in cuptor sa se gratineze . Cind serveste nu isi face probleme ca se rup pt ca e sunt deja micuti si pui in farfurie cite "inele" vrei . Cumnata a facut clatite mari in tava la cuptor pe care le-a umplut cu 3 umpluturi diverse ( carne, ciuperci si spanac), taiate rondela si asezate cu umplutura in sus ca trandafirasii ... Apoi la fiecare musafir a pus din fiecare fel cite o bucatica ... in genul www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=31689" target="_blank">asta si www.reteteculinare.ro/forum/viewtopic.php?t=1307&name=rulouri_de_clatite_cu_diverse_umpluturi&highlight=" target="_blank">aici rulourile mele inspirata de cumnata.
na ca m-am laudat si eu cu "opera mea de arta "