varsta si anticonceptionalele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Putem lua anticonceptionale pana la varsta de 35 ani, dar cu mare precautie in cazul fumatoarelor.Daca-mi aduc bine aminte de perioada cand mergeam la cabinetul de planing familial, dr.ma intreba si daca sunt mare bautoare de cafea [nu, doua una pe zi] ci in cantitati industriale.Asa ca aveti mare grija! Ne ferim de una si dam peste alta.

Sanatate tuturor

Emoise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

si eu am CM neregulat?ce pastile "homeopate" ati luat?daca il las asa o sa ma afecteze in vreu fel?

nusica,mama lui ely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Draga nusica "nu lasa pe maine ce poti face azi".Stiu ca zici ca e simpla vorba din batrani, dar crede-ma izvoraste dintr-un mare adevar.Si eu am tratat-o cu indiferenta, plecand urechea la unii si la altii, ca dupa sarcini s-ar regla, ca una ca alta.Si uite ca am avut doua sarcini si din contra.Dupa ce am intarcat al doilea baiat CM a venit cam dupa 4-5 luni.Si cred ca nici acum nu-i dadeam importanta daca nu incepeau dureri - nu mari, dar asa ceva incomod - de sani, dureri de cap, nervozitate, transpiratie mai abundenta, tahicardie.Si crede-ma am facut atatea teste de sarcina, datorita intarzierii nejustificate a menstrei, incat ar trebui ca astia de la firmele producatoare de asemenea teste sa-mi dea un bonus sunstantial. Asa ca fa-ti timp si du-te!!!

iti doresc sanatate si multa bafta

Emoise

Mergi la inceput