varsta si anticonceptionalele

varsta si anticonceptionalele | Autor: elena.moise

Link direct la acest mesaj

Hello !
Sunt nou venita in cercul vostru si am fost f.incantata cand v-am descoperit.Observ ca toate va spuneti pasurile,necazurile si va sunteti aproape si la bucurii.Va felicit. Nu am reusit sa strabat toate subiectele dezbatute prin aceste pagini, fapt pentru care va intreb daca stie cineva - care s-a confruntata cu aceeasi problema - la varsta de 34 ani mai sunt indicate anticonceptionalele? Eu am un CM care vine cum ii tuna lui [30,40 zile] si am solicitata med.endocrinolog si celui ginecolog anticonceptionale.Mentionez ca in urma cu ceva ani 8-9 ani am mai luat asa ceva si a fost ok.Acum ambii medic imi spun ca sunt la o varsta la care aceste combinatii hormonale pot fi nocive organismului, deci mai bine sa apelez la sterilet.

Emoise

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Elena si eu stiu ca de la o anumita varsta nu mai e recomandabil sa iei anticonceptionale. Din pacate eu inca nu am trecut de 30 si nu am intrebat exact medicul de la ce varsta nu mai e recomandat sa iau (eu stiam ceva de 35). Dar daca vrei sa le iei exclusiv pentru reglarea ciclului, sa stii ca nu il regleaza decat pe perioada in care le iei, dupa ce intrerupi, va fi la fel ca inainte. In plus, daca nici medicul ginecolog, nici endocrinologul nu ti-au recomandat AC... poate ar trebui sa te mai gandesti.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu , nu mai ai voie. De la o varsta nu mai sunt indicate anticonceptionalele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

De la ce varsta?
Eu am aproape 32.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

De la ce varsta? Eu am implinit 32 si mai si fumez...

Claudia

Mergi la inceput

Claudia, ceea ce stiu sigur este ca fumatul creste riscul de tromboza daca iei anticonceptionale.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu am luat anticonceptionale pana la 32 ani, dar deja incepusera problemele, si nici nu fumez. Le luam tot pentru reglarea ciclului. Pentru ca incepusem sa am probleme cu tiroida, le-am intrerupt si am inceput sa ma tratez homeopat. Vezi ca sunt o gramada de tincturi, ceaiuri si comprimate din plante care au efecte foarte bune in tratarea problemelor menstruale. Plus ca se poate trata cu succes prin acupunctura, reflexoterapie si bioenergie. Medicul soacrei mele chiar i-a prescris pentru sindrom premenstrual pastile cu luminita de seara.
Mie mi-au facut foarte bine tincturi de coada soricelului si inca vreo 2, dar nu mai stiu care. Consulta un medic homeopat si vei fi mai castigata din punct de vedere al sanatatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Xio, ne dai si o explicatie, de ce nu mai e voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.moise spune:

Aveti dreptate! Ceaiurule si tincturile naturiste nu au efect nociv asupra organismului cred, dimpotriva.Am baut intr-un timp ceai de coada soricelului, lumanarica si inca ceva - stiu sigur ca erau 3 plante.Si a avut oarecare efect - CM nu mai intarzia atat de mult, ci venea ceva mai devreme - dar tot anapoda - si totusi era un pas inainte.Apoi am lasat-o balta. Stiti cum e cu serviciul si cu naveta! Trebuia sa ma scol mai devreme ca sa-l prepar , caci trebuia consumat imediat.Stiu ca am citi o carte care aparuse atunci scrisa de Maria Trebent sau cu un nume asemanator.
Dar de Cervugid ati auzit, se mai gaseste pe piata? Sau planta denumita "marul lupului" ? Pentru ca este f.periculoasa daca bei ceai din asa ceva a fost retrasa din plafare.

Emoise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nu se recomanda din cauza riscului crescut de accidente vasculare.
Daca mai si fumezi, sporeste si mai mult riscul.
Nu prea e de gluma.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Sa inteleg ca de la 35 in sus e bine sa nu mai luam? Sau mai devreme?

Cristina,
mama lui
Cresc...

Mergi la inceput