Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (14)
Raspunsuri - Pagina 8
Balbina spune:
Roxana, e bine ca ai gasit pina la urma intrebuintarea cremei, aparata bine prajitura, cu stratul acela generos de crema. Eu, la puturosenia mea, cred ca nici nu ma complicam cu blatul, ci o serveam in cupe, eventual turnam niste dulceata/sos dulce peste ea.
Gratiela, f. simpla reteta de choux-uri, multumesc! Astept sa-mi treaca perioada aceasta mai dificila, apoi sper sa reintru in bransa.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Alynutza spune:
Gratiela si ti s-au copt bine inauntru doar in 25 de minute? Ca pana la urma coca de eclere sau choux-uri tot acolo, numai forma e diferita. (bine, si retetele noastre sunt un pic diferite).
Roxana frumos ai reparat prajitura.
Natalia cum e cu sosul ala de caramel de care zice Gratiela ca-l are de la tine? Poate ai timp sa-mi dai si mie un link sau sa-mi spui cum se face. Merci .
Imi place de voi ca va prajituritzi la greu. Eu nu apuc sa fac decat in weekend, si cum nu combatem decat eu si sotzul (si mai sustinem si ca ar trebui sa tinem un pic de cura) ne ajunge cam pana la tura urmatoare. Oricum, weekendul asta am programat o praji buna, ca am primit nuca de la bunica sotzului, asa ca luni o sa vin cu poze si reteta.
strumfi2004 spune:
Hehe, Miha, ai ajuns acasa? Te-ai apucat de shuuri sau sunt deja gata? Poate vine mixerul de 1 sau 8 martie
Natalie, te asteptam pe baricade Au venit greturile cele mari? Eu cu Stefu le-am avut toata sarcina, si arsuri la fel, de-aia mi-a iesit mandrete de baiat
Mmm, Roxana, ce bine arata prajitura cu stratul ala generos de crema! Cred ca si gustul e yummy. Da' de ce nu poti pe 1, sau e sotzul de rand la gatit? (sper ca nu te superi ca am intrebat )
Alynutza, s-au copt super, de fapt ele sunt cam goale in interior, nu are ce ramane necopt, si le-am mai lasat in cuptor dupa ce am stins focul (vreo 10 min). Ca sa va spun drept, eu am un cuptor atipic: coace f rapid (are pe laterale niste placi nu stiu din ce care se super incing )- puteti crede ca-mi coace cozonacul intr-o jum de ora, iar turele de la sfarsit cand e si mai incins, si-n 20 de minute si va asigur ca nu l-am scos niciodata nici crud, nici ars :)
Edit: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14326" target="_blank">aici e sosul caramel, incercati-l negresit! Inca o data multumesc, Nati!
Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan
Balbina spune:
Alina, reteta de sos caramel o am de pe culinar, cea de www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14326" target="_blank">aici.
Gratiela, greturile propriu zise ma viziteaza destul de rar. Mai mult e vorba de lipsa de chef de a gati ceva, mai ales dulciuri. Dar cind e musai, fac, n-am incotro, doar ca imi trebuie muuult curaj sa ma apuc. Pentru simbata asta iar am 2 torturi de facut.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Roxana Claudia spune:
Gratiela - nu ma supar de intrebare. Dar maine am programare la un salon. Si nu vreau decat rasfat!!! Pentru ca merit!
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by strumfi2004
Hehe, Miha, ai ajuns acasa? Te-ai apucat de shuuri sau sunt deja gata? Poate vine mixerul de 1 sau 8 martie
Mai intai am facut o paine ca i-am promis sotului. Si bineinteles ca am facut si "shuuri",dar abia am pus prima tura la cuptor. Cine m-a pus oare? Ca mi-e un somn....
Miha
Alynutza spune:
Va doresc o primavara minunata!
Natalia, Gratiela mersi de reteta .
strumfi2004 spune:
www.tkinter.smig.net/Romania/Gallery/images/Martisor.jpg" target="_blank">Va doresc si eu o primavara cu soare in gand si-n suflet!
Gratiela, mamica strumfilor Maria si Stefan
Balbina spune:
MULTA DRAGOSTE SI PRETUIRE! FITI FERICITE, DRAGELE MELE!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze