riscul de a ramane insarcinata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by Simo78

dar daca le iei in fiecare zi la aceesi ora

partea cu aceeasi ora: e recomandat sa-ti stabilesti o anumita ora ca sa nu uiti sa le iei sau chiar nu sunt eficace daca nu le iei la ore fixe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by iubibubi

[
partea cu aceeasi ora: e recomandat sa-ti stabilesti o anumita ora ca sa nu uiti sa le iei sau chiar nu sunt eficace daca nu le iei la ore fixe?

I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara

Sunt mai eficiente daca le iei la aceasi ora. Eu am telefonul setat sa sune la ora respectiva si le iau atunci, nu-i un capat de tara sa-ti faci un program fix pentru asta, iar eu de cand le iau n-am avut probleme.

Kale daca le iei cum trebuie (adica la ore fixe, sa nu uiti nici o pilula, sa nu ai greturi/diaree in primele 4 ore de la ingestie, sa nu iei antibiotice sau alte medicamente care contracareaza efectul pilulelor) nu ar trebui sa fie probleme.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna tuturor!

Sunt si eu cam in aceeasi situatie...daca nu mai rau.
E prima luna de cand iau contraceptive (Tri-regol) si am citit in prospect ca in primele 2 saptamani e indicat sa folosesti o metoda contraceptiva suplimentara. Mi-a scapat chestia asta...in ziua a 12-a...fir-ar sa fie.
E posibil sa..? Sa m-astept la vreo "surpriza"??? Ati auzit pe cineva sa i se fi intamplat asta? Sunt cam stresata.

Multumesc.

Mergi la inceput

Luisa eu stiu ca protectia se instaleaza dupa 7 zile consecutive, cu conditia sa fi inceput sa iei pilule chiar din prima zi a ciclului si sa nu fi uitat nici una. Mie asa mi-au spus de la cabinetul de planning, si nu cred ca se riscau aia. Dar daca tu crezi ca esti mai linistita, foloseste si prezul luna asta.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Alynutza, multumesc pt raspuns.
M-am mai linistit un pic.
In prospect spunea ceva de genul ca "din cauza ovulatiei premature, contraceptia nu va fi sigura in primele 2 saptamani..". De-asta m-am impacientat putin.
In fine..ar fi culmea. O sa folosesec o vreme prezul..doar de n-o fi prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sau daca iei si alte pastile, cum ar fi antibioticele... s-ar putea sa nu mai aiba acelasi efect.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Luisa din cate stiu eu in prima zi de ciclu n-ai cum sa fii la ovulatie. Si daca iei pastile care au rolul de a inhiba ovulatia e o sansa f. mica sa se produca.
Dar ti-am spus, totul depinde de cat de corect le iei si sa cunosti interactiunea cu alte medicamente (vezi ca mai recent am citit ca si un pahar de suc de grapfrut intreactioneaza cu AC, adica le contracareaza efectul - mie nu-mi place acest fruct). Oricum, sa stii ca e foarte diferit ce scrie pe prospectul lor cu indicatiile pe care le-am primit eu de la cabinetul de planning.

Mergi la inceput