riscul de a ramane insarcinata?

riscul de a ramane insarcinata? | Autor: kale

Link direct la acest mesaj

daca fac sex neprotejat cu prietenul meu si iau anticonceptionale(microgynon)este posibil sa raman insarcinata?cunoasteti cazuri?v-am zapacit cu intrebarile mele,fiti ingaduitoare ca sunt si eu la inceput.va pupp

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

siguranta lor e de 92-94% parca, pentru ca depinde de tine sa le iei la timp. dar daca le iei in fiecare zi la aceesi ora, nu ai de ce sa stai stresata.

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

S-ar putea sa aiba importanta si perioada de timp de cand ai inceput sa le iei, nu? (intrebare pentru cele ce stiu mai bine)

Personal, daca as fi la inceput cu pastilele (prima luna de exemplu) as folosi si o metoda suplimentara de protectie. Asa, pentru sufletul meu .

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana1177 spune:

quote:
Initial creeata de kale

daca fac sex neprotejat cu prietenul meu si iau anticonceptionale(microgynon)este posibil sa raman insarcinata?cunoasteti cazuri?v-am zapacit cu intrebarile mele,fiti ingaduitoare ca sunt si eu la inceput.va pupp

la instructiuni e scris ca te protejeaza 96-99%, nu mai retin exact; eu am luat 4ani microgynon, m-am simtit f bine cu ele si n-am avut surpriza sa raman insarcinata; insa, ai grija - incepi folia in prima zi a ciclului si ai grija nu uiti nici o pilula!!! stabileste-ti o ora din timpul zilei, un moment in care faci ceva de rutina, asa "legi" 2 chestii si risti mai putin sa uiti

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by clayhanger

S-ar putea sa aiba importanta si perioada de timp de cand ai inceput sa le iei, nu? (intrebare pentru cele ce stiu mai bine)

Personal, daca as fi la inceput cu pastilele (prima luna de exemplu) as folosi si o metoda suplimentara de protectie. Asa, pentru sufletul meu .

Ana-Maria

in prima luna ce-i drept am folosit si prezervativ, pentru ca am auzit ba de doua saptamani, ba de o luna dupa care esti safe cu ele. intamplarea naibii facu ca in ziua 12 de cand luam pastile, deci ziua 15 de la UM sa se rupa prezervativul....am crezut ca mor! nu eram inca casatoriti, eram in pregatiri dar totusi mai era muult pana la nunta. am hotarat pe loc amandoi ca il vom pastra. dar nu a fost sa fie atunci. deci pastilele isi facusera deja treaba.

Simona 15+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kale spune:

quote:
Initial creeata de kale

este a doua luna,sunt la a 5a pastila

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de kale

este a doua luna,sunt la a 5a pastila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu am o prietena care lua ce iei tu si acum are o fatita foarte frumoasa de 6 luni.

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

aus sarcina ca sarcina , copiii sunt dragalasi foc...intrebarea e cum de ai curaj sa faci sex neprotejat cu cineva in ziua de azi, sper ca i-ai facut analizele la inceputul relatiei si le-ai repetat dupa o vreme

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marina

aus sarcina ca sarcina , copiii sunt dragalasi foc...intrebarea e cum de ai curaj sa faci sex neprotejat cu cineva in ziua de azi, sper ca i-ai facut analizele la inceputul relatiei si le-ai repetat dupa o vreme

Marina

amandoi eram virgini,ne cunoastem foarte bine,nu se pune problema vreunei boli venerice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

una la mana bolile venerice nu se iau exclusiv prin sex
doi la mana ...esti la prima relatie deci banuiesc ca ai undeva sub 20 de ani ca sa dau o cifra rotunda, probabil ca esti si super indragostita...dar de ce sa risti? Pana la urma prezervativul nu e un capat de tara

Mergi la inceput