Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

OanaCat, imi pare tare rau de treaba cu alaptatul si cu vomitatul in jet...sper sa isi revin cat mai repede, dar ai vb cu pediatra, poate e nev sa ii scimbi lapticul??

Fa-ti in yahoo sau unde vrei album cu poze si apoi, cand ai link-l, vezi ca aici, deasupra, cand scrii mesajul, iti apare un semn cu doua sagetele care inconjoara un plic, exact inainte de #; apesi si acolo scrii ce vrei sa-ti apara, adik poze, sau bb, sau slide etc, apoi dai ok si bagi adresa, linkul. Daca nu ai inteles sau nu reusesti, spune-mi.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Dandusa, asa grabiti sunteti, dragilor? Iar te-ai inscris la mamici de noiembrie-decembrie? Sau tu nu vrei sa ratezi nici un capitol?

Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

ingerasa,mie imi spune private slideshow cand dau click pe slide-ul mayei !!!
oare de ce?

multumim de aprecieri

va iubesc pe toate !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

slideshow fulguletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Auras_v, multumim!
Ingerasa, foarte frumos slideshow-ul Mayei!!!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dandusa-vad ca te trec fetele pe listuta la nov-dec 2007 a iesit liniuta roz iar?

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

fetelor,sunt suparata.am fost cu seba sa ii faca analize.data trecuta l-a nimerit din prima.acum l-a chinuit fara nic un rezultat.trebuie sa ma duc la un spital de copii,poate au mai multa experienta.sunt socata,a plans saracutul atata.si de la garou a facut multe echimoze mici,arata manutele lui tare rau.
pupici
ana mamica de doi iezi Teodora si Sebastian

Si nu le-ai dat cap in cap?
Si mie mi-au facut-o o data si vreau sa spun ca la mine se vad clar venele,dar ce cautau fetele...,nu stiu...,ca m-au chinuit pina la lacrimi,deci vorba aia ,sint om mare ,dar Sebi,saracutul e el.Pooopam tare micutul sa nu mai fie suparat

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

traiasca biberoane bfree! mai comand 2 acuma... a mancat Oana azi dim. 185 ml de lapte praf, nu a mancat niciodata atata .... cu biberoanele obisnuite nu treceam pragul de 90-100 ml( si atunci era sarbatoare), acum mancam numai peste 100... sper sa ne tina, si sa punem si noi in greutate in sfarsit ... o sa le scriu o scrisoare la astia cu bfree sa le zic ca m-au scapat de balamuc, ca acolo ajungeam dc nu dadeam de biberoanele lor

kokorino, asteptam sa te vedem dupa coafor

oanacat, bine ai venit!

iesim si noi la plimbare, dar inca mi-e frica sa o manevrez si sa o imbrac ca a mancat doar de juma de ora ... si nu vreau sa dea afara minunatie de 185 ml
ieri am bagat o spaima seara, ca a inceput sa-i curga din okisor de fapt din canal toate secretiile pe care le-a adunat acolo ... si pe langa puroiul galben i-am mai curs o chestie maronie... eu am crezut ca-i sange si am bagat o groaza... am sunat oftalmoloaga care a ras de mine si mi-a zis ca-i betadina ... ca eu n-am vazut ca i-a pus betadina in oki si in canal ca sa dezinfecteze? pai de unde naiba sa stiu ca aia e betadina? nu putea sa ma avertizeze ca sa nu ma inspaimant, mai ales ca m-a vazut cat sunt de panicoasa? norocul ei ca nu i-a curs Oanei noaptea, ca atunci o sunam!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Desiree, chiar nu stiu...mai incearca o data...
Teutz

Dandusa, am murit de ras si inca mai rad esti tare, mamico, grabita, grabita! vezi ca te baga ramonella pe listutza daca nu-i spui:) sau de fapt a inteles ea bine si Crinutza o sa aiba fratior sau surioara asa repede???!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

pupici pt fele care sunt alaturi de noi
eu ii dau vigantoletten de 100 de unitati,e o pastiluta pe care o dizolv in apa plata si i-o dau cu lingurita,ca picaturile ma enervau ba nimeream pe langa ba mai multe.deci ar veni cam 2 pic si jumatate de vigantol.eu stiu ca nu se da in fuctie de greutate.
ana mamica de doi iezi Teodora si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Ingerasa iti multumesc pentru ajutor am reusit sa fac albumul pe yahoo.
Pediatra mi-a spus ca are intoleranta la lactoza si m-a trimis la Grigore Alexandrescu, de acolo mi-au spus ca nu are asa ceva si i-a dat niste medicamente sa vedem la sf lunii ce se mai intampla ca atunci ne-au chemat.

Va pup
Nicole

Mergi la inceput