Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 26
ingeras26a spune:
OanaCat, imi pare tare rau de treaba cu alaptatul si cu vomitatul in jet...sper sa isi revin cat mai repede, dar ai vb cu pediatra, poate e nev sa ii scimbi lapticul??
Fa-ti in yahoo sau unde vrei album cu poze si apoi, cand ai link-l, vezi ca aici, deasupra, cand scrii mesajul, iti apare un semn cu doua sagetele care inconjoara un plic, exact inainte de #; apesi si acolo scrii ce vrei sa-ti apara, adik poze, sau bb, sau slide etc, apoi dai ok si bagi adresa, linkul. Daca nu ai inteles sau nu reusesti, spune-mi.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
Ralumat spune:
Dandusa, asa grabiti sunteti, dragilor? Iar te-ai inscris la mamici de noiembrie-decembrie? Sau tu nu vrei sa ratezi nici un capitol? 

Raluca
lui
David Calin (28.11.20006)
luna a treia
desiree spune:
ingerasa,mie imi spune private slideshow cand dau click pe slide-ul mayei !!!
oare de ce?
multumim de aprecieri
va iubesc pe toate !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu
varsta Octavian
slideshow fulguletz
Teutz spune:
Auras_v, multumim! 
Ingerasa, foarte frumos slideshow-ul Mayei!!!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze
bamboletta spune:
Dandusa-
vad ca te trec fetele pe listuta la nov-dec 2007
a iesit liniuta roz iar?

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
dandusa spune:
quote:
Originally posted by anateo2004
fetelor,sunt suparata.am fost cu seba sa ii faca analize.data trecuta l-a nimerit din prima.acum l-a chinuit fara nic un rezultat.trebuie sa ma duc la un spital de copii,poate au mai multa experienta.sunt socata,a plans saracutul atata.si de la garou a facut multe echimoze mici,arata manutele lui tare rau.
pupici
ana mamica de doi iezi Teodora si Sebastian
Si nu le-ai dat cap in cap?

Si mie mi-au facut-o o data si vreau sa spun ca la mine se vad clar venele,dar ce cautau fetele...,nu stiu...,ca m-au chinuit pina la lacrimi,deci vorba aia ,sint om mare ,dar Sebi,saracutul e el.Pooopam tare micutul sa nu mai fie suparat

Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4Poze Dandusa
Mamici din C-ta
Dia1609 spune:
traiasca biberoane bfree! mai comand 2 acuma... a mancat Oana azi dim. 185 ml de lapte praf, nu a mancat niciodata atata .... cu biberoanele obisnuite nu treceam pragul de 90-100 ml( si atunci era sarbatoare), acum mancam numai peste 100... sper sa ne tina, si sa punem si noi in greutate in sfarsit ... o sa le scriu o scrisoare la astia cu bfree sa le zic ca m-au scapat de balamuc, ca acolo ajungeam dc nu dadeam de biberoanele lor![]()
kokorino, asteptam sa te vedem dupa coafor ![]()
oanacat, bine ai venit!
iesim si noi la plimbare, dar inca mi-e frica sa o manevrez si sa o imbrac ca a mancat doar de juma de ora ... si nu vreau sa dea afara minunatie de 185 ml ![]()
ieri am bagat o spaima seara, ca a inceput sa-i curga din okisor de fapt din canal toate secretiile pe care le-a adunat acolo ... si pe langa puroiul galben i-am mai curs o chestie maronie... eu am crezut ca-i sange si am bagat o groaza... am sunat oftalmoloaga care a ras de mine si mi-a zis ca-i betadina ... ca eu n-am vazut ca i-a pus betadina in oki si in canal ca sa dezinfecteze? pai de unde naiba sa stiu ca aia e betadina? nu putea sa ma avertizeze ca sa nu ma inspaimant, mai ales ca m-a vazut cat sunt de panicoasa? norocul ei ca nu i-a curs Oanei noaptea, ca atunci o sunam!
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
ingeras26a spune:
Desiree, chiar nu stiu...mai incearca o data...
Teutz 
Dandusa, am murit de ras 

si inca mai rad 

esti tare, mamico, grabita, grabita! vezi ca te baga ramonella pe listutza daca nu-i spui:) 

sau de fapt a inteles ea bine si Crinutza o sa aiba fratior sau surioara asa repede???! 

Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya
anateo2004 spune:
pupici pt fele care sunt alaturi de noi

eu ii dau vigantoletten de 100 de unitati,e o pastiluta pe care o dizolv in apa plata si i-o dau cu lingurita,ca picaturile ma enervau ba nimeream pe langa ba mai multe.deci ar veni cam 2 pic si jumatate de vigantol.eu stiu ca nu se da in fuctie de greutate.
ana mamica de doi iezi Teodora si Sebastian
OanaCat spune:
Ingerasa iti multumesc pentru ajutor am reusit sa fac albumul pe yahoo.
Pediatra mi-a spus ca are intoleranta la lactoza si m-a trimis la Grigore Alexandrescu, de acolo mi-au spus ca nu are asa ceva si i-a dat niste medicamente sa vedem la sf lunii ce se mai intampla ca atunci ne-au chemat.
Va pup
Nicole