Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Bine ai venit la noi in , Oanacat. Spune-ne mai multe despre voi.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Noi luam trei picaturi de vigantol! Nu mi-a spus pediatra de ce!
Cercelusi vreau sa-i pun cat mai repede sa scap de grija asta!
Frumoase slideshowurile mi-au placut la nebunie si le pot vedea si cu bblina in brate e super!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

poze bb

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

BUna DImineata !

Avem si noi slideshow !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu

varsta Octavian

slideshow fulguletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Mark si Daniel! Sa fiti sanatosi cumintei si fericiti!
Ingerasa e tare frumos slideul vostru! Maya e o printesa scumpa!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)http://new.photos.yahoo.com/popescuancarodica/?change_count=0[/prima luna]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Oanacat bine ai venit!
Desiree ai o minune de Octavian!
Eu ii dau 2 picaturi de vigantol pe zi (dc pica 3 asata este).Asa a zis dr (2) nu stiu de ce , dar a zis pt ca suntem nascuta iarna o sa luam pana la 2 ani si...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)http://new.photos.yahoo.com/popescuancarodica/?change_count=0[/prima luna]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

fetelor,sunt suparata.am fost cu seba sa ii faca analize.data trecuta l-a nimerit din prima.acum l-a chinuit fara nic un rezultat.trebuie sa ma duc la un spital de copii,poate au mai multa experienta.sunt socata,a plans saracutul atata.si de la garou a facut multe echimoze mici,arata manutele lui tare rau.
pupici
ana mamica de doi iezi Teodora si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

AURAS,
eu ii dau 2 picaturi de Vigantol.
KOKO,
abia astept sa vad fata frumoasa de la coafor...Sper sa-ti faca ce-ti doresti si sa nu te naravezi...,ca eu de cite ori ies din coafor mai,mai ca incep sa pling...,dar anul asta am sa fac cel mai bengos curs de stilist si am sa devin cea mai tare in domeniu,va chem pe tote sa va faca meseriasa ...

La mine pe scara sparg astia niste pereti ceva...,asa ca sotul meu saracu...,doarme visind bormasini ,ciocane si injuraturile muncitorilor...,imi vine sa-i iau pe toti la bataie...,dar cel mai tare pe proprietara,ca are o usa...,sa-i traiasca...mai bine fara....

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Kokorina, Bamboletta, Ank sar'naaaa

Kokorina, sa stii ca eu am plans cand eram gravi si am vazut filmuletzul cu camera harbujeilor! este atat de frumos! si eu imi doresc gemeni, poate la a doua sarcina...cine stie? sanatosi sa fie, nu conteaza cati si ce sex:)

Desiree, tare frumos slideshow! Pupici de la Maya pt bb Octavian!

Mark s Daniel!!!

Anateo, imi pare tare rau....

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
slideshow Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Vigantol 2 pic/zi.
Noi deja diversificam mancarica si nu pot sa va spun ce mutrite face cand simte lingurita in gurita! Papam piure de fructe cu un biscuit(mar+zeama de la oportocala)pe la ora 10 a.m. si pe la 2 p.m. piure de legume(cartofior si un pic de ceapa-ca suntem predispusi la constipatie,morcovel si pastarnac).
Sa va vand un pont: cumparati lingurita de silicon de la primii pasi ca nu-i lezeaza gingia,intra destul de adanc in gurita si aduna cu succes tot ce scoate bebele din gurita(si credeti-ma ca la inceput scoate muuuult,aduni si bagi la loc,pana termina o lingurita de mancarica iti creste par alb).
Pupici

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Desiree-slideshwul si Octavian e un scump

Anateo-eu cred ca le bateam pe alea of doamne chinuie saracul bebe dar ce e de mirare nu nimeresc la noi dar la bebelusi

Dandusa-si eu ma gandeam sa fac un curs de stilist sau cosmeticiana

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput