Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanica2006 spune:
no, fetele, buna seara!
M-am intors cu vesti bune de la dr, m-am intors mai demult , dar acum am ajuns la calc. Si anume: David a crescut intr-un final fericit, da' saracu' are o mama panicoasa, nu e vina lui. a crescut 200 gr in ultima saptamana, dar numai 500 gr luna asta, putin , dar recuperam. deci ramanem pe Topfer, daca ne place. In rest, dr. l-a ascultat la plamani, inimioara, s-a uitat in gat, i-a controlat stiti voi ce,l-a pus sa stea pe burtica sa vada cum isi tine caputzul, s-a uitat la fontanela. Totul e ok, nimic de comentat, Doamne ajuta!Jur ca nu-mi mai fac griji fara motive temeinice! Sper sa ma tin de cuvant!
Angi, iti multumesc mult ca ai incercat si reusit sa pui poza lui David, acum i se vede f. bine fatzuca lui draga.
Aura, Ralumat, Dolores, Asiza, multumesc de incurajarile legate de David cel slabutz, dar , din fericire, intre timp a crescut, hi, hi!
Asiza, zici tu, fata draga, sa nu mai povestesc in prezenta lui David de faptul ca va ramane mic si pipernicit daca nu papa?dar eu tocmai asta vreau, sa se rusineze omu'!!Pai daca , stiu eu, primi o invitatie la aniversarea a trei lunisoare de la Luca si Denis, ce ne facem noi ?? Cum vom arata intre cei doi flacai, acolo pe canapelutza?Si poate mai luam si un pumn in freza si nu putem riposta!
Lasa, lasa, poate se simte baiteul meu si revine la sentimente mai bune pentru sticlutza de lapte!
Yagmur, merci ca te-ai uitat de saltelutza. Zici tu ca aia cu oglinda merita cumparata? Multumesc, dar fratele meu e in Cj si o cumpara el, nu tre' sa te deranjezi! 
Felicitari fetelor care si-au crestinat puiutii, sa fie intr-un ceas bun!
La multi ani Antonia si Anca Alexandra!!

Madaluta, ce mare e Darius! sa-i treaca cat mai repede raceala!
Alexandra, ai vazut ce bine stau eu langa morosanca de tine in albumul mamicilor? Dar David langa Mark?
Tema zilei: sterg copilul cu apa fiarta si racita, am si o crema de la Mustella, dar o folosesc numai daca-i apare o bubitza, o iritatie ceva.
La restul temelor nu putem raspunde, nu alaptez, 

, ufffff, ca mi-am adus aminte!! Si nu purtam cercei!
Lavinia, Fatima pe unde sunteti?
poze David Mihai
David are trei luni
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
saryta spune:
Multumim tuturor pt. urari ... multi 

la toti bebicii si la mamici.
Dia... 

pentru Oana.... sa fie bine......suntem alaturi de voi......doamne ajuta!!!!
Veronici uite Antonia ii trimite 

zambaretului Rares.
Roxanica2006 trimite Antonia pupici si lui David 

.
Mai vb. ...la noi a mers netul f greu astazi ...abia am reusit sa scriu mesajul.
Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
SLIDESHOW TONITA
varsta Antonia
angi_m spune:
quote:
Originally posted by aka
Tema zilei
1. pentru fetele care alapteaza: Ce mai mancati ?
2. pentru cele care aveti fetite, le-ati facut gauri in urechi? cand? ce cercelusi folositi.
1. Eu mananc de toate in afara de mazare, fasole si varza. Dar m-am mai scapat in sarmale de sarbatori si acu vreo sapt. Dar nu am exagerat, mancam maxim o sarma pe zi. O singura zi am mancat doua (nici nu fusesera sarmalele la cuptor sa fie mai uscate) si in ziua aia Iulia a fost tare maraita. Cafea nu am mai baut de luni de zile si tanjesc dupa asa ceva. Si de fiecare data cand ieseam in oras, cand venea vremea de cafea (decofeinizata), renuntam si plecam acasa ca plangea Iulia dupa mine
. De pe 5 martie o sa merg la servici si imi voi lua cafea decofeinizata si o sa-mi fac de cap.2. Nashul Iuliei, printre altele da si gauri in urechi la fetitze si mi-a zis ca cel mai bine este sa dai gauri in urechi copilului dupa 11 luni, pentru ca atunci este definitivata forma lobului urechii si poate sa centreze cat mai bine gaura, si sigur in timp nu ai surprize ca se modifica lobul si te trezesti ca isi schimba gaura pozitia. Am auzit pe multi ca e bine in spital, altii dupa 4 luni, altii dupa 6. Nu este o operatie dureroasa asa ca astept pana la 11 luni. Si in plus, eu inca nu am auzit pe nimeni sa isi aminteasca cum i-au dat gaurile in urechi cand era mic.
Apropos de gauri in urechi: Cand eram noi mici, se dadeau gauri in urechi si la gradinita (adica treaba era organizata de gradinita). Si cand au dus fetitele sa le dea gauri in urechi, sotul meu a fost si el luat la gramada. Stiti ca pe vremea aia toti copiii aveau niste uniforme bleu tip rochicioara si nu se deosebeau fetitele de baieti dupa imbracaminte. Si Mircea nu a zis nimic, daca a vazut ca e la gramada, a acceptat. Cand a venit soacra-ma sa-si ia copilul si l-a gasit cu atze rosii in urechi a ramas masca. Bineinteles ca i-a scos atzele si s-a vindecat.
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
dianocica spune:
acum am calculatorul si nu merge netul...
...decat cand si cat vrea el... si de obicei nu vrea decat foarte putin...
acum ma chinui cu capitolul 15 ca se incarca...o pagina pe ora...
dandusa vad ca a fost o cumintica crinuta... teste, bancuri...te a lasat la joaca...acum vad, ce program misto aveti...la noi il tine o saptamana, dupa incepe dementza...cate o sapt nebuna, una cu program...
uite ca uitasem pe cineva ruxandra,panaa 
poze n am reusit sa vad deloc ca nu se incarca nimic,poate mai pe seara...
sa va zic de noi: a descoperit jucariile, alea...inventia...deci daca stau cu el in brate si ne uitam la ele...e nebunie...la inceput credeam ca nu ii plac, ca se zbatea tot, acum m am prins ca e de drag...si se uita la ele si le zambeste...un dulce...tot ziceam ca a revenit cu mancatul...ei, de 2 zile iar a lasat o mai moale, ieri m am cam lasat balta si iar se imputineaza lapticul...si nu pot sa ma mulg ca sapt asta a fost un haos...mananca si la 1h, si la 2 si la 3...asta era singurul lui program stabil, ccel cu mancarea...acum s a dus si asta...v am zis ca a ras in hohote la jucarii la alex in brate, si am reusit sa facem si un filmulet(cam la sfarsit, cand se cam saturase). ei bine, l a cucerit asa tare pe alex ca doua zile s a tot uitat la filmuletul ala de 3 ori pe zi...si sambata a fost la un chef si le a povestit tuturor, i a luat pe gru[puri si n a ratat pe nimeni...cum a ras d in hohote ... va dati seama ca nu toti erau interesati...dar el nu s a lasat...
a, si de o sapt am renuntat la espumisan ca il enerva rau... asa ca ragaim singur, nevoie mare...doar ca acum ragaie si la o ora dupa masa si plange sa il ridici.deci se intampla si la plimbare la fel...dar acolo, cand il ridici si vede ca nu e acasa nu se mai relaxeaza si deci nu poate sa mai ragaie bine...si stau vreo juma de h cu el chinuindu se in brate...asa ca, de obicei, ne intoarcem in 20min...
azi o sa incerc sa stam la verticala afara...poate ii place...oricum tre sa ne obisnuim pt marsupiu...partea nasoala e ca ma rupe de spate...
a, si avem caciulitza plina de par...si eu tot scot din gura ca il pup mult pe cap...
laura poate reusesti sa ii dai completare numai seara inainte de culcare...of,sper sa nu pierzi lapticul...
si o
si lasa fumatul acum, poti s o faci dupa ce vine lapticul en gros... altii asa au facut...
...daca a fost doar una pt moral bravo tie, orice ridica moralul(in cant mici) e binevenit...zic eu...
acum am vazut ca bb are 3 luni. cica pe la 3 luni scade productia de lapte a mamei. si tre sa nu te lasi...cu efort revine la normal...deci lasa l cat de mult la san...
dandusa bai, si mie mi e jena sa intreb daca vad ceva la un bb...sau la oameni mari...poate nu vrea omu' sa ti spuna povestea vietii lui...of, mare e gradina...
of, am ratat petreceri...
uite cum mi ati adus aminte de petrecerea noastra si mi ati facut pofta de gogosi...ce de chefuri... luca, denis,david
cu scuzele de rigoare pt intarziere...
aelita in loc de completare ai incercat sa te mulgi si sa ii dai sa suga dupa?sa il ia pe ala mai putin apos care tine mai mult de foame...
ralumat si al meu face asa cu tipatul si oprit doar la verticala. motive...am descoperit o groaza..cand e de la aer, se chinuie si juma' de h sa ragaie...cand vrea joaca...cand vrea somn...ai incercat cu o jucarie care canta f tare? sa i distraga atentia?la noi merge de cele mai multe ori...si cand ii e somn..
hai ca citesc din urma mai incolo...trecem la probleme actuale...![]()
ralumat eu pe fata il dau doar cu compresa cu ser, rar il spal cu apa la baitza si de vreo 2 ori cand a fost mai frig i am dat cu crema de la sanosan pt intemperii,cica...
roxanica bravo lui david ca te lasa pe forum...ieri i am aratat lui alex pozele de pe noul site si la mamici a zis...pe asta o stiu...adica tu...zice: de unde? i am amintit ca tu ai zis ca e sexos...si el a vrut imediat sa vada cine l a vorbit asa frumos...si desi atunci i am aratat alta poza...te a recuonscut...
dolores ar musca din tablia patului ce m am mai distrat...
mai nu inteleg ce are...acum se incarca bine paginile mai putin cea cu raspunsul la subiect...
imi vine sa mor...am asteptat o saptamana de mi s au lungit urechile si acum va citesc si nu pot sa scriu...parca sunt legata de maini...
panaa uauuu!ce bine!!!! ma bucur mult ca ana si a facut un program...decent..
de abia astept sa ne mai zici...
alexandra mai voi ce carucior aveti? ca si al nostru e mertan...![]()
ruxandra [size 5]carne?[/size 5] hai, ma....carne la 4 luni? nu mi vine sa cred...banuiesc ca ai facut asa si la matei dar...tot nu vreau sa cred... 
[dia] e mortala oana..si d isi baga manutzele in gura, preferabil drapta, iar cu degetul mare face ture...pe gingii, stanga-dreapta,pe interior...jucarii nu bagam inca in gura dar macar comunicam cu dansele...si vorbeste cu tzitzi..cum se satura, o scoate si incepe sa i zica...se uita cand la mine cand la ea si rade si gangureste....
a deju dandusa ii zicea laurei de fumat si te ai simtit cu musca pe caciula...ha ha, eu eram sigura ca se refera la mine...
desire slabesti doar la gandit combinati...mi a placut rau...
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
dianocica spune:
of,m am chinuit sa trimit mesajul anterior toata ziua...
merge infernal netul...si e asa frustrant...am uitat tot ce voiam sa zic...
diatin pumnii tare pt oana si pt tine...hai ca tre sa treaca si asta si sa se termine cu bine si repede...
madalutaalaptezi? daca da si exclusiv nici prin gand sa nu ti treaca sa raresti mesele...sau sa i dai mai putin.noi la aceeasi varsta aveam 7670 si se pare ca doar cu alea am ramas si la 2sapt dupa vaccin ca a avut o intoleranta la picatuile anti polio si i s a iritat tot tubul digestiv...dar daca ii dai formula sa raresti neaparat ca e un urias risc de obezitate mai incolo
va
pe toate, daalexandra, si pe tine..
si ma duc sa ma arunc in pat pana nu imi cad ochii...
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
asiza spune:
Bebinutza, eu mananc cam de toate, incerc sa evit mancarurile fff condimentate, fructele care am obsevat ca nu-i fac bine la burtica, cum sunt portocalele sau merele...mancarurile cu maioneza...in rest...orice cu limita!
Dia, tin pumnii maine pentru Oana...o sa fie bine...curaj, mamico! 

Madaluta, poti folsi fara restrictii batista bebelusului...nu face absolut niciun rau...daca inainte aveam suspiciuni, acum crede-ma ca o folosesc cu incredere...o data pe zi, dar daca are multi mucisori, o folosesc si de doua ori zilnic...
Danutz, felicitari pentru increstinarea micutului!!! 
Ank999, felicitari si voua pentru botez!!!
...PAREZA???Cum asa?
Anca de Aura!!! 

Madalutza......iesim noi la interval cu 7 kg la 2 luni fix...
..eu zic sa te linistesti cu cura de slabire la 2 luni...cand incepi diversificarea vei putea controla mai bine alimentatia, asta in cazul in care va mai fi nevoie. Si eu am fost "umflata cu pompa" cand eram de cateva luni si apoi am ramas destul de slabutza ca si copilas...Nu e cazul INCA sa-ti faci griji!
Desiree, si al meu vrea sa molfaie pumnul, dar nu-l prea las...prefer sa-i dau suzeta...dar n-o fi nenorocire daca-si molfaie pumnii pana la urma...
Chinico, ai fost cu Bea la eco la inimioara? Cum e? Va pup tare tare, ca-mi sunteti foarte dragi!!!! 

Roxanica...vad ca ti-a spus deja Yagmur ca ne-am uitat in Cora la centru de activitati...sunt de 3 feluri: paturica simpla cu vreo 4 jucarioare atarnate la 140 ron, apoi gargaritza cu ceva chestii p-acolo la 100 ron si inca un fel, tot p-acolo ca si pret!
...acuma citesc si ma distrez...cum adik cum arata David intre Luca si Denis...foarte bine...si nu luati pumni ca noi va iubim tare tare...
Dianocica, 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
bamboletta spune:
kokorina-

pozele sunte-ti toti tare scumpi multi pupici de la noi 

Angi_m-
site-ul e 

ce faza tare cu gauri in urechi ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia
dianocica spune:
daca tot am reusit sa scriu ceva va prezint si www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank">filmuletul cu care ne mandrim asa tare...e cam plictisit, rasese deja vreo 5 minute bune, dar eu zic ca merita..![]()
of ce dor mi a fost de voi..
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 intalnire
Dia1609 spune:
dianocica, te rog nu fa ca mine cu lapticul... asa am facut si eu: Oana manca f putin si haotic, la o ora, la 4 , la 5 etc... si dupa ce sugea un 30-40 ml nu vroiam sa ma mulg ca ziceam las' ca suge ea peste o ora... si poate ca sugea peste 4... si sanul nu mai producea lapte, si am ajuns sa-i dau completare dupa o saptamana (la inceput numai la masa de seara, iar mai apoi la toate mesele), iar dupa 3 sapt. am lapte numai pt o masa dimineata, cam 80-100 ml. 
stiu ca esti panicata ca nu mananca destul la o masa si vrei sa tii lapticul ca sa aiba pt urmatoarea, dar nu e bine: mulge-te si in max.1 ora jum - 2ore ai laptic din nou si sanul produce si nu pierde continuitatea 
mai pune si tu poze cu dmic cand ai timp, o sa pun si eu filmuletzele maine 
fetelor, multumim pt incurajari, am vb in seara asta cu dr. oftalmoloaga mergem maine la ora 8 sa-i desfunde Oanei canalul lacrimal... am intrebat cat dureaza, a ras si mi-a zis: 5 minute!
... si cica nu tb sa ma stresez, ca e o interventie superbanala si fara risc... da' io oricum ma stresez deja, o sa-mi treaca maine cand ma vad cu puiul in brate gata rezolvat
.... sa ne tineti pumnii sa fie totl bine, o sa intru maine sa va spun cum a fost, sper sa apuc si sa nu fie Oana traumatizata si plangacioasa
la toate
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dandusa spune:
DIANOCICA,
eu nu pot sa vad filmuletul ca trebuie sa-mi downloadez ceva de pe net si nu pot...
mi-am prins urechile pe acolo...![]()

Virsta
Crinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4
Poze Dandusa
Mamici din C-ta