Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Desiree-bine ai venit in clubul bebeilor care sug degetele cand am vazut prima daca ca Antonia suge degetele repede cu suzi la ea cu greu am invatat-o
acum de vreo 1 sapt nu o mai vrea deloc
nu cred ca ai ce-i face doar sa-l legi de maini
eu ii puneam manusele si ziceam gata nu mai sugi tu degetul si il sugea prin manusa

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DIANOCICA,bine ai revenit!Pooopam pe D ,degetel
RUXANDRA,ALEX,MIRACO,ROXANICA
Noi azi am fost foarte miriite...,motivul?...Nu se stie...,banuim ca se trage de la razboiul in care am fost implicat aseara fara voie...,Uffff,ce-am mai bombanit...,nu mai pot...,dar sper sa treaca dupa baita de seara si alintatul aferent.
MADALUTA,.Da cred ca la oferta era,am dat 1 mil.
BAMBO,pun poze imediat ce ma lasa Crinuta ,miriitoare shefa

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

La Multi Ani!
Antonia de Saryta
Anca-Alexandra de Auras_v
si iarasi fug la luca, care e tare cuminte, dar are chef de joaca....Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca

varsta Luca

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DIA,
sintem alaturi de voi,ne rugam ca totul sa fie bine.Cind vei putea sa ne dai vesti,sa intri sa ne spui si noua cum a decurs interventia.Ne rugam ca totul sa fie bine
DANITA,
ce faci?Ce ai de esti suparata?Hai cu noi sa te inveselim putin

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

vai ce frumoasa e Crinuta imi plac la nebunie pozele cu bentita pe cap
Si centrul de activitate e f fain si nu e scump

Si Antonia a fost cam maraita azi acum doarme

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
Slideshow fulgulet Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

o noua fatza la site

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

ALEXUCA.....acu' sant si mai mandra de ginerele meu....tucu-i gura lui....pupici de la SOPHIA si strangeri de mana de la PASCAL.....pupici si tie

YAQMUR....si lui LUCHITA(concurentul lui PASCAL)

am mai pus si eu niste pozici noi...cu sandokanii mei,care sant foarte cuminti,trebuie sa spun.....adevarul este ca le-am facut un program super fain.deci,noi santem gata cu TOATELE,pana la ora 20.....cand se merge la culcare.....urmeaza pupicul de noapte buna si apoi fiecare isi vede de treburile lui....de la ora 20 am si eu linistea mea,ma mai uit si eu pe internet,mai citesc un ziar....si harbujeii mei ori adorm imediat......ori se mai joaca cu manutele....dar sant foarte linistiti....pana pe la 3-4 dimineata....cateodata si pe la 5 mai mananca.....in orice caz am niste copii foarte cuminti.....chiar daca in timpul zilei ma solicita foarte mult,dar macar seara nu am probleme cu ei de nici un fel....mancai-ar mama de sandokani!

despre botez(ca fuse al meu azi la popa).....cica nu e nici o problema ca sotul nu mai este enorias,se poate rezolva.....acu e alta....ca cica,nasii trebuie sa fie NEAPARAT enoriasi.....si bneinteles ca unul din nasi nu mai este.....am vorbit cu nasul,si a spus ca ca vorbi la randul lui cu popa de la biserica de unde apartine si sa vada ce se poate face......daca nu va putea reintra in biserica,,,,,......ca si enorias,atunci va fi oricum si el unul ce va tine in brate unul din sandokani(ca doar o nasica nu poate tine doi copii odata in brate......nasii copiilor sant din doua familii separate.....nasa e o fosta colega de a sotului,iar nasul e cel mai bun prieten al sotului.....si unde mai pui ca si nasu are o sora geamana,ca sa vezi soarta),si asa,oficial il vom considera nasul copiilor.....acum astept raspuns de la nasul sandokanilor,sa-mi spuna ce-a vrbit cu popa......si cine stie prin martie pe la jumatate,poate rezolvam si cu botezul.....Doamne Ajuta!

pupici la mamicisi bebici

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DIA....scuza-ma ca poate am sarit ceva din urma,vreun mesaj de-al tau,ca nu stiu de ce mergi sa faci interventia asta.....ce este de fapt?ca ma intereseaza......adica ce a fost si ce aduce bun interventia.....cu ce ai avut probleme?multa sanatate,santem cu totii alaturi de voi si fara frica!totul va fi cu siguranta bine!

DESIREE.....draga mea,PASCAL isi roade,suge,molfaie pumnii cam de vreo 2 saptamani,si la fel refuza suzi.....nu-ti fa griji!eu am intrebat la doctor,ca isi mai suge si degetul mare ca sa adoarma,si stiu ca asta modifica cresterea corecta a dintilor.doctorul mi-a spus ca e normal la varsta asta si ca de speriat este dupa un an-un an si ceva.....pupici

acu ma duc sa vad pozele DANDUSEI......adica a CRINUTEI

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Nu am apucat sa citesc, ieri si azi m-a frecat Bea ca pe hotii de cai.

Dia parca maine mergeai cu Oana, iti tin pumnii sa treaca repede si usor, si pentru tine si pentru ea.

chinico de Bea (13.12.2006) shefa

Mergi la inceput