spitalul BAGDASAR-medic bun??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Mama a descoperit de vreo cateva luni ca are o tumora cerebrala si pe 16 aprilie va fi operata de dr. Ciubotaru, tot de la Bagdasar!

Stiti ceva de el? Eu stiu ca-i foarte bun, l-a operat in urma cu cativa ani pe socrul meu si totul a decurs foarte bine, Slava Domnului. Orice informatii noi m-ar ajuta, e asa de frustrant sa fii departe de parinti in astfel de situatii...

Acum sunt si mai stresata decat am fost cu socrul meu, operatia are niste riscuri maricele, ma rog, nu-i prea bine...

laurici71, multa sanatate iti doresc, iar despre RMN, pot sa-ti spun ca dr. Ciubotaru a pus-o pe mama sa-l faca la o clinica (cred ca se numeste ProLife) si a fost tot fooooarte scump. Si ea avea deja un RMN facut in alta parte (tot in Bucuresti) pe care nu l-au bagat in seama.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici71 spune:

DR. CIUBOTARU este seful clinicii de la neurochirurgie 3 si am auzit ca este foarte bun,dar trebuie sa va pregatiti cu bani multi pt. ca in cazurile de tumora la cap opereaza 4 medici.In cazul RMN-ului intotdeauna te pun sa faci alt RMN care te usuca de bani dar cand e vorbade sanatate nu mai conteaza,important sa ai ajutor de undeva daca nu-ti poti permite.Ii doresc numai bine mamei tale si roaga-te la Dumnezeu ca pana la urma cand ai zile nici doctorii nu mai au ce sa-ti faca.

Mergi la inceput