spitalul BAGDASAR-medic bun??

spitalul BAGDASAR-medic bun?? | Autor: laurici71

Link direct la acest mesaj

Am ajuns tot la voi sa ma ajutati cu un sfat.Sunt laura din Onesti,36 ani si am o trimitere catre Bagdasar la neorochirurgie .Am consultat site-ul lor si sunt 4 sectii de neurochirurgie din care habarn-am unde sa aleg,am dat de un nr. de telefon pt. programari iar d-na de acolo m-a hutuchit cat colo ca trebuie sa stiu eu la ce dr. vreau sa merg .Dr. de aici nu m-a recomandat nici unui dr. ieri am facut un RMN la Bacau care m-a uscat de bani si care am inteles ca s-ar putea sa mi-l arunce cat colo ca vezi Doamne analizele facute in provincie sunt vax albina.
Diagnosticul pana acum(deseara primesc prin posta rezultatul RMN-ului)e lobosciatica acuta bilaterala rebela la tratament.Sunt disparata fetelor pt. ca pot "functiona" doar cu pastile care sigur imi va termina ficatul.
Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Laurici, imi pare rau ca esti bolnavioara!
Eu ti-l recomand pe dr. Mihai Botezat. Este un medic foarte bun si, la fel de important, are rabdare, nu te expediaza si poti fi sigura ca te trateaza cu toata grija.
El este plecat acum din tara, se intoarce peste vreo 3 saptamani.
Daca vrei, pot vorbi pentru tine inainte de a ajunge aici (este un prieten bun al nostru).
Daca nu mai poti astepta 3 saptamani, trimite-mi PM si ma interesez de alt dr.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

sectiile 2 si 3 sunt cel mai bine cotate. din pacate sunt si cele mai pline.multa sanatate, iti recomand cu caldura pe toti medicii de acolo,pe multi ii cunosc, mi-au fost profesori.O recomandare speciala pentr dr Exergian-care din pacate e foarte ocupat si pentr domnul Botezat, care e un medic extrem de atent si de preocupat.

si multa sanatate

Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 5 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici71 spune:

Dar dr. botezat este tot la Bagdasar,eu nu-l gasesc in nici o sectie(asa vad pe site-ul lor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Laurici, nu ti-l recomand pe Exergian. Este un chirurg ff bun dar daca nu esti de operat (si la diagnosticul tau nu esti) te va trimite acasa cu recomandarea de "a lua o pastila cand te doare", asta dupa ce astepti sa intri la el in jur de 6 ore. . STIU FFF bine ce vorbesc, pentru ca eu am crezut ca-l strang de gat in cabinet....e poveste lunga.
Mai bine mergi la dr recomandat de denizel, daca fetele spun ca e bun, mai ales ca ai merge la recomandarea cuiva care il cunoaste...ceea ce scimba lucrurile foarte mult in spitalele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Fratele meu lucreaza acolo.Am sa ma interesez de un medic bun.Daca ai nevoie de ceva,sa stai undeva,te pot tine la mine.Stau la 5 min de spital

Mergi la inceput

Sunt total miscata de atentia si bunatatea voastra fetelor,am primit acum cateva minute un mail de la dr. v a ciurea in care spune ca sa vin de urgenta in orice zi intre 08-10 pt. consulatie.Sincer am trimis un mail catre ei dar n-am crezut ca ma baga cineva in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzica_2005 spune:

Dr.Ciurea este intradevar un om deosebit.Iti doresc multa sanatate si daca te pot ajuta cu ceva te rog sa imi spui pe pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky25 spune:

ciurea este seful de sectie la neurochirurgie 5,si este extraordinar.este un medic bun ,du-te la el si o sa vezi ca v-a bine , eu mi-am dat copilul pe mana lui si a dr.iliescu si le multumesc in fiecare zi.multa sanatate si inlegatura cu rmn sa nu-l duci pe cd ca nu cred ca accepta, dar altfel s-ar putea sa ai noroc sati-l recunoasca.bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Fetelor,cum pot se poate face programare la dr Ciurea?Poate sa imi dea cineva nr de tel de la clinica?Am o vecina care trebuie sa ajunga acolo cu baietelul pt ca are microcefalie.Va multumesc.

Mergi la inceput

eu am fost la profesorul Ciurea fara programare ,i-am trimis un mail si mi-a raspuns ca pot veni in orice zi intre 08-10 la et .1 daca vrei tel:0213343025-int 1500 bafta multa

Mergi la inceput