Ajutati-ma sa ajut un copil!
Raspunsuri - Pagina 4
lilach spune:
Nu pot intelege de ce cei de la ajutor social [nu stiu daca asa se numesc acolo] nu intervin ca sa scoata copilul din mediul imposibil in care traieste.
Stiu ca aici daca cineva se plinge ca a vazut ca un copil nu este tratat normal pot veni si sa i-a copilul de acasa.
Am sa incerc si eu sa ma intersez de acest caz.Sint alaturi de tine.
ella& laura,andrei,andra
Flower spune:
Cu sufletul suntem alaturi de tine in lupta asta care este spre binele fetitei , in primul rand !
M-a mirat si pe mine faptul ca ancheta sociala facuta la domiciliul parintilor nu a dus la o imbunatatire a situatiei. Fetita este bolnava , are sensibilitatea asta respiratorie , este fumator pasiv ( aprox. 100 tigari / zi !! ) si are in jurul ei si animale care lasa par peste tot.
Parintii , m-am lamurit cat ii duce capu' si cat de egoisti , imaturi , iresponsabili ( sa mai scriu ??? ) si fara pic de inima sunt ! Iti vine sa cand vezi ca incerci sa faci un bine , sa scoti pe cineva din rahat si legile astea idioate nu te lasa.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta efectiv mai mult decat cu incurajarile mele : lupta si Dumnezeu va avea grija si de sufletelul ala mic si chinuit !
Sa va dea Dumnezeu rabdare , putere si reusita in salvarea acestui copil ! Doamne-ajuta ! S-auzim de bine !
ili spune:
"sora mea a terminat o Scoala Ajutatoare si are dosar " si acest fapt ,ar trebui sa te ajuta ca sa poti sa ajuti un copil nevinovat.
Am fost in USA unde daca un parinte bate copilul este este urmarit de forurile pt.copii.Saraca sora ta nici n-ar mai trebuie sa aiba alt copil.
succes
ili
lilach spune:
Catalina,
am incercat sa aflu cite ceva prin cumnata mea care traieste in Romania.
Ea are o organizatie non- profit care se ocupa cu mamici cu probleme, familii care nu vor sa aibe copiii, care vor sa aibe copiii, educatie sexuala...
Ea nu locuieste in Bucuresti dar mi-a scris ca daca tu doresti sa-mi dai nr. de telefon [prin yahoo.mess.] ea incearca sa faca mai multe daca poate bineinteles.
Un sfirsit e un inceput...
ella& laura,andrei,andra
cristinuca spune:
am citit si nu odata aceaste randuri si nu mi-a venit sa cred..ce fel de parinti se pot purta asa cu un sufletel, ei ii trebuie caldura mamei si o familie in care sa traiasca fara traume, unde sa ii se ofera cel putin strictul necesar.
cred ca o sa ii fie cel mai bine langa tine, am sa incerc sa iau si eu legatura cu cineva de la sectorul 4 nu promit nimic.
sper sa auzim numai de bine
madalina mamica Anei Cristina
ymellda spune:
Bebi, ai un suflet mare, Dumnezeu te va ajuta sa te descurci cu toate. Sfaturi nu pot sa iti dau, ca nu ma pricep, dar sunt alaturi de tine. Multa multa bafta.
Alina si Andra
Daisy spune:
Imi vine sa urlu cand citesc astfel de mesaje. Genul acesta de persoane (mi-e greu sa le numesc oameni, cu atat mai putin parinti) nu ar trebui sa existe... Nu inteleg cum de le poate darui Dumnezeu copii?! Si cand te gandesti ca sunt altii care se chinuie ani de zile (cu diverse tratamente si interventii, nu mai spun de cheltuieli si durere, e inutil) sa dea nastere unui ingeras si dupa ani si ani in care nu obtin nici un rezultat, ajung sa dea piept cu birocratia procedurii de adoptie... (cazul meu)!
Probabil Karma???
Bianca
Cea care spera
Ela spune:
Toti copii se nasc buni, adultii ii strica!
NU renunta, oricat de greu va fi - Marius a avut dreptate cand ti-a scris ref. la decaderea din drepturile parintesti - legea a ramas ca in sec. XIX la cap. asta!
Incearca sa aduni tot ce te poate ajuta la proces - decaderea din drepturi a parintilor se obtine numai prin hotarare judecatoreasca si un parinte NU poate renunta pur si simplu la ea, indiferent de circumstante!
Cere declaratie de la vecina care te-a sunat, roaga-i si pe medicii pe la care ati ajuns sa declare starea fetitei si atitudinea parintilor si inarmeaza-te cu rabdare!!!
Insista la Protectai Copilului ca pana la rezolvarea cazului sa o ia de la inconstientii aia - sa nu fie - Doamne fereste! - prea tarziu pana se misca toti!
NU renunta oricat de greu va fi! Ma repet - dar este una din putinele situatii care ma dispera la culme!
Daca te putem ajuta cu ceva - spune si sunt convinsa ca se vor gasi solutii!
lilach spune:
Catalina, spune-mi te rog cumnata mea Rodica a luat legatura cu tine?
ella& laura,andrei,andra
Danza spune:
Draga Bebi, ai un suflet de aur! Sa-ti dea Dumnezeu putere si rabdare s-o scoti la capat cu problema aceasta si sa reusesti sa adopti fetita sau macar s-o ajuti asa ca sa aiba si ea parte de dragoste parinteasca, de o copilarie fericita si de un trai decent.
Mi-au dat lacrimile cand am citit povestea ei. E foarte tragic, mi se strange inima cand imi amintesc ca un copilas atat de mic, atat de dulce sufera in halul acesta din cauza propriilor parinti, propriei mame care a purtat-o in pantec si i-a dat viata
Cum se simte ea? N-ai mai scris nimic de cateva zile...Ati reusit s-o internati ca sa primeasca si ea un tratament corect???
Din pacate nu cunosc legile si nici nu cunosc pe nimeni acolo la Bucuresti, dar sunt alaturi de tine si ma rog ca povestea aceasta sa aiba un final fericit pt ingerasul asta.
Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 8 luni pe 20 mai
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599