Colectia de toamna-iarna 2005 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
camelia_daniela spune:
Alina, ce bine o fi de voi la pishcinuta!!!!
Eu nici n-as avea incredere in astia cu piscinele lor!
I-a placut mult, de aceea plangea cand ai plecat ....
Joy, ce sa facem ... traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ! Ce nemernici!!! Tin pumnii sa se termine cu bine!
Ionikka,
quote:
O intalnire DC undeva in tarile calde...cu masaj, sauna, piscina ar fi numai buna. Vin si eu!
vreau si eu ... vreau si eu !

Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Hildegard spune:
care stie de gingivalplant de plafar cica e bun pentru gingii.Joy, tu ce zici?
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
madau spune:
Joy mie ceva nu-mi suna bine ....zici ca ti-a iesit IgG pozitiv..IgM-ul cum a iesit? u de alta dar din cate am inteles din ce ai spus tu, IgG-urile au iesit pozitive si la sarcina cu Vladone, asta inseamna ca infectie s-a petrecut candva in trecut si ca ai deja anticorpi. Ptr ce ti-a mai dat antibiotic? Sau imi scapa mie ceva..
.
In alta ordine de idei, sanatate multa piticului, sper sa nu ajungeti si voi la cutit
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
camelia_daniela spune:
Hello !
Mai fetelor, Daria a continuat si azi cu febra
! Azi de dimineata frigea ca focul si era asa de moaleeeee si apatica(pe la 5 a inceput sa faca iar febra)! I-am dat 1/2 supozitor novocalmin si s-a linistit... mai tarziu, la maica-mea , iar febra
, iar nurofen ...si tot asa ! Acum o tinem langa cu antitermice la 4 ore ... dar-ar norocu' in el de DTP! (Na, ca am zis-o si p-asta!
) Sper sa scapam de temperatura, ca nu mai pot! Aaaa, colac peste pupaza, a avut si 2 scaune mai moi, sa fie vreo legatura cu febra?!
Voi ce ziceti, sa-i dau totusi fenobarbital in seara asta? Aseara nu i-am dat, pentru ca am crezut ca nu o sa mai faca febra
, mama denaturata ce sunt!Asistenta asa mi-a zis, daca mai face febra iar sa-i dau ... Ma mai gandesc!
Madau, ce faci, ai convins-o pe mama sa mearga la
? Daca nu, mai incearca, parerea mea!! De Mirunici ce ne mai zici?
Imi place sa mai aud pozestioare despre copilasi dragalasi, de aceea va tot intreb de bebei
!
Anda, la voi cum a fost prima noapte?? Sanatate infinita lui Nic
si voua multa putere sa treceti peste noptile nedormite!!!
Joy, sanatate multa tie si lui Vladone! 
Cami mami & Daria 
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
madau spune:
Cami a cata zi e asta de la vaccin? Te intreb ptr ca eu stiu ca semnele astea nasoale dureaza maxim 3 zile, orice manifestare peste astea 3 zile nu mai e de la vaccin. Ciudat insa...n-a mai facut febra apoi a aparut iar...hmm io zic ca nu e de la vaccin. Nu mai bine suni tu dr? A, si Fenobarbital ptr ce? E in pericol de convulsii? Ca asta nu scade febra. Ai incercat sa-i alternezi antitermicele la 4 ore? Plus Novocalmin de 2 ori pe zi. Daca nu scade, fuga la dr ca nu e de gluma. Pupam pitica si sanatate multa!
Cu mama am fost azi la dr, a zis ca nu se poate pronunta cu exactitate, trebuie sa facem EKG, (sper ca asta e encefalograma) si apoi sa venim cu ea sa o interpreteze. I-a dat ceva tratament, mai mult anticoagulante si de fluidizare a circulatiei, si cam atat. Acu' vedem pe 2 martie..atunci am prins prima programare la EKG

Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
meems spune:
Pai se pare ca nu ma intalnesc in tara nici cu Alinush, nici cu Fee... Noi vrem sa venim pe la mijlocul lui iunie si sa plecam pe la sfarsitul lui iulie. Alina, noi de obicei zburam la Timisoara, cu escala in Germania... dar daca gasim cumva bilete prin Ams... o punem de-o-ntalneala ![]()
Madutza10 spune:
Joy si eu am nervi mari pe timpitele de la Medlife ,noua ne-au lucrat alta analiza ,adica in loc de antigen Giardia ,au facut ceva pt ulcer ,asa ca acum sint nevoita sa duc maine kk din nou ,iar pe noi maine ne vede dr si trebuia sa duc toate rezultatele analizelor ,sa-i ia dracu ' ,m-au uscat de bani de cind am nascut dar mare rahat nu-i de capu' lor ,daca nu era dr asta buna acolo nu mai calcam in viata mea !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
camelia_daniela spune:
Madau, e a doua zi de la vaccin (luni l-am facut).
Mai astept pana maine, si daca continua, merg la doctoritza
! Sper sa scapam, totusi! De fenobarbital a zis , preventiv, pentru a evita convulsiile, insa Dariuca n-a avut probleme de genul asta pana acum! Cu antitermicele asa am procedat, cum ai povestit tu !
Cami mami & Daria 
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
madau spune:
Ca tot intreba CAMI de Miruna...iacata POZE NOI
Madau si
Siminaf spune:
Hey, buna seara, buna seara! Nu am mai intrat de ceva vreme. Nici sa citesc. Un pic de tot pe la alt subiect si atit. Dar azi am zis sa vad ce mai faceti.
Si am dat peste plingeri despre Medlife.... Am mai zis ca nu-i recomand, si nu am scris asta din rautate, ci ca un sfat prietenesc. Sint varza. Clinica la care am lucrat eu a colaborat cu ei multa vreme pentru analize, dar a trebuit sa-i lase si sa caute alt labo mai serios, ca Medlife-ul era efectiv varza cu rezultatele analizelor,
In rest, sper ca cei bolnaviori sa se faca bine cit mai repede. Si pupici la mamici. Inca nu am citit tot, am luat-o indarat, ca melcul, cu cititul. Sa vad pina unde ajung.... Revin.