Cura de detoxifiere?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Crisstinuta, cu este aceasta cura Oshawa?Am mai auzit de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Fetelor, argila chiar constipa? ati incercat?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

eu am incercat o cura de detoxifiere cu argila si nu am simtit nici o ameliorare, chiar daca pe perioada curei am exclus carnea si lactatele....m-am simtit putin mai usoara...de la atitea "furaje"....

de constipat m-am constipat doar in prima saptamina...apoi furajele si-au facut datoria....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Cura cu cereale nr 7 Oshawa

Prin acest regim sangele se curata printr-o alimentatie pura, corespunzatoare.
Mii de bolnavi s-au vindecat cu aceasta cura, nu numai de cancer, ci si de : diabet, epilepsie, astm, reumatism, boli de inima, scleroza in placi, labilitate psihica, s.a.
Regimul este urmatorul:
#8226; Timp de 10 zile se consuma numai cereale Yang (grau, orez, mei si hrisca). In afara de apa si sare nu se mai accepta nimic altceva. Se mananca pe saturate in doua sau mai multe mese/zi si in nici un caz nu se va rabda de foame in timpul curei.
#8226; In cazul unor afectiuni cronice, este indicat sa se urmeze mai multe cure succesive de cate 10 zile, cu pauza de 3-4 zile intre ele, pana la vindecare. In pauza si inca 3-4 luni dupa insanatosire se va tine o dieta lacto-vegetariana pura.
#8226; Se beau 2 litri de apa plata/zi.
#8226; Daca apare tendinta de constipatie, se fac clisme.
#8226; Dupa urmarea acestui regim creste vitalitatea, capacitatea de munca, se imbunatatesc memoria si capacitatea de concentrare, somnul devine mult mai odihnitor si se amplifica magnetismul curativ. Are loc o reantinerire, revitalizare si regenerare.
#8226; Este un regim de purificare indicat in toate afectiunile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si de unde cumperi aceste cereale? Si in ce forma le mananci?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Eu am luat argila de la gerovital - supliment nutritiv, cutie cu pliculete. Pe mine nu ma constipa, si iau de 3 zile, din contra.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

quote:
Originally posted by crisstinuta

Coraly ,tu ce argila ai cumparat?Eu am luat argila ALGO a doctorului Bocan.Deocamdata tin cura Oshawa si n-am inceput sa iau argila .Sa ne mai spui cum te simti dupa argila.

Gabita (24.06.04) si mamica lui

Buna, de cand tii cura Oshawa? Ai observat vreo imbunatatire? te intreb pentru ca tocmai mi-am cumparat de vreo saptamana "materia prima" dar tot aman sa o aplic in totalitate. Deocamdata am inceput sa introduc in alimentatie hrisca si faina integrala de grau. E adevarat ca mai dai jos si din surplusul de kg pe langa celelalte beneficii enumerate?
Of, ti-am pus atatea intrebari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna,
Am si eu o intrebare, care si de unde ati cumparat materia prima pentru cura Oshawa? Sub ce forma poti manca orezul de exemplu, sau graul?
Multumesc si succes.
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Le-am cumparat de la un magazin cu produse naturiste. Cred ca le poti gasi la orice magazin gen plafar.
Absolut pe toate le poti manca pur si simplu fierte, eventual cu putina sare grunjoasa. Daca dai o cautare dupa regimul Oshawa, vei gasi si niste retete.
Intr-un articol din Formula as se spunea ca se pot consuma si sub forma de fulgi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sau turtite...

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput