Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fify spune:

PUSSI, multumesc ,mult de urari. Sa dea Domnul sa pot duce sarcina, sa fie bine si sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

cand deschizi fereasta sa scrii raspunsul , FIFI du-te cu sageata de la mouse se cea care reprezinta graviduta ,selecteaz-o si da clik drapta ci selecteaza copy shortcut si apoi dute pe profil personal in partea stanga , introdu parola ta si apare profilul tau si in parte dreapta ,ami jos scrie : semnatura si in ferastra aia de clik dreapta si selecteaze paste.
sper sa reusesti

4+ si matei

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor.....si eu sunt acum o mamica de noiembrie....si vazand capitolul vostru m-au napadit multe amintiri....am intrat sa va urez sarcini usoare...fara griji si sa fiti optimiste pana la capat...merita...!
Va pup pe toate gravidutele!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Radiez de fericire:):Ziua 25 ,test sure check ,II liniute ,,e drept a -2-a pala de tot ,ca o umbra dar se vedeeeeee,sper sa nu ma bucur degeaba ,oricum maine sau sambata il repet.Sper sa fie intr-un ceas cu noroc.Va pup pe toate si s-auzim numai de bine.AA si inca ceva :a mai avut cineva a-2a linie pala ?si apoi mai pronuntata?Help help sa nu ma bucur degeaba.

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mina, intru sa te felicit si aici . Normal ca in ziua 25 e pala liniuta. Stai sa vezi peste cateva zile ca va fi la fel de roz ca si cealalta. Fii linistita. Doamne-ajuta sa fie intr-un ceas bun! Te .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by ladymina77

Radiez de fericire:):Ziua 25 ,test sure check ,II liniute ,,e drept a -2-a pala de tot ,ca o umbra dar se vedeeeeee,sper sa nu ma bucur degeaba ,oricum maine sau sambata il repet.Sper sa fie intr-un ceas cu noroc.Va pup pe toate si s-auzim numai de bine.AA si inca ceva :a mai avut cineva a-2a linie pala ?si apoi mai pronuntata?Help help sa nu ma bucur degeaba.

mina

Imi bag si eu nasul aici...,sa stii ca singurul meu test pe care l-am facut...asa arata,o liniuta pronuntata si cea de a doua fooooaaarrte in ceata si s-a doveit a fi pozitiv....Deci,hai sa ne bucuram impreuna

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Oana..cred ca am urmat toti pasii..acum scriu sa vad daca apare. Merci mult si iarta-ma , dar sunt novice in ale meseriei.
LADYMINA,felicitari. O sarcina usoara , un bebe sanatos si miscaret.Sa auzim de bine si de 2 liniute mai accentuate.

javascript:insertsmilie('')4+

Mergi la inceput

mie de ce-mi apare asa de naspa?Nu-i corect, bai da toanta mai sunt !!1
Maine ma duc la nenea in halat alb , sa vad ce-mi spune. Va rog sa-mi tineti pumnii. pooooooooooooop dulce toata lista ..si burticile.

javascript:insertsmilie('')4+

Mergi la inceput

gata !!! cred am modificat bine.Ma scuzati, dar am pata pusa pe gravidoasa.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Chantal,iti multumesc si dau un pupic mare cat o burtica de 9 luni :)
Dandusa,multumesc si tie ca m-ai mai linistit un pic ,oricum mai fac unul zilele astea sa-l pozez.:)
Fify pupic si iti tin pumnii pt maine sa fie bine.Acum saptamanile cum le calculez?De la UM sau de la ovulatie?Ma ajutati voi?Deci UM:29.01.07
si ovulatia:11.02.07(99%)
3?

Mergi la inceput